26 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Φορμαρισμένη η Άιντραχτ

Άιντραχτ

Στην πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν αυτή τη 15η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, την τελευταία πριν το Μουντιάλ, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μάιντς. Ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος αναλύει.

Χαλό και καλημέρα! Πάμε στα δικά μας, τα… γερμανικά.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να πιάνει τόπο το διάβασμα που πέφτει. Το «πάρτι» του Σαββάτου (12/11) είναι χαρακτηριστικό. Δεν αρκεί μόνο το ότι έγινε το 2/2 με τα G/G & Over 2.5 σε Βέρντερ – Λειψία και Χόφενχαϊμ – Βόλφσμπουργκ, αλλά και το ότι τα παιχνίδια εξελίχθηκαν ακριβώς όπως τα περιμέναμε.

Στην στήλη της Κυριακής (13/11), την τελευταία για την Μπουντεσλίγκα πριν τη διακοπή ελέω Παγκοσμίου Κυπέλλου, εξετάζουμε το παιχνίδι των 16:30, μεταξύ της Μάιντς και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

(16:30) Μάιντς – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η Μάιντς έμελλε να είναι η ομάδα που θα έδινε χαρά στη Σάλκε μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Έμεινε πίσω στο σκορ από το 10ο λεπτό και δεν επέστρεψε ποτέ, με αποτέλεσμα να χάσει με 1-0 από τους «βασιλικούς μπλε» στη «VELTINS-Arena».

Πηγαίνει λοιπόν στο ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με αρνητικό σερί τριών ηττών και χωρίς να έχει βρει γκολ στα δύο τελευταία της παιχνίδια. Στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, έχει την ευκαιρία με θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους «αετούς» να μεγαλώσει τη διαφορά. Εντός έδρας πάντως μετρά μόλις μία νίκη σε έξι εντός έδρας αγώνες στη «MEWA ARENA». Εκτός οι Λάιτς και Μουσταφά.

Χάρη σε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα, με τρία γκολ στο πρώτο μισάωρο (6’, 8’, 29’) και ένα τέταρτο στις αρχές του 2ου ημιχρόνου (56’) έχοντας προηγουμένως δεχθεί με τη σειρά της δύο, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πήρε την εντός έδρας νίκη επί της Χόφενχαϊμ με 4-2.

Ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Γκλάσνερ, το δεύτερο σερί και το τέταρτο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Παίζει βέβαια καλό ποδόσφαιρο και γι’ αυτό κερδίζει. Οριακά εκτός της πρώτης τετράδας, μόλις έναν βαθμό πίσω από Φράιμπουργκ και Ουνιόν Βερολίνου, που παίζουν μεταξύ τους λίγο αργότερα. Έχει λοιπόν μία καλή ευκαιρία με νίκη κόντρα στη Μάιντς, να μπει στη διακοπή ούσα στις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπούτα, Χασέμπε και Λεντζ είναι νοκ-άουτ. Αμφίβολοι Γιάκιτς και Ρόντε.

Μετά από 38 παιχνίδια στο παρελθόν μεταξύ των δύο, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει ισχνό προβάδισμα με 12 νίκες, έναντι 10 της Μάιντς. Υπερτερούν όλων οι ισοπαλίες, 16 στον αριθμό.

Εκτίμηση:

Εκ διαμέτρου αντίθετη η φόρμα των δύο ομάδων το τελευταίο διάστημα. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης παίζει καλά και παίρνει νίκες, την ώρα που η Μάιντς είναι νωχελική και αντιμετωπίζει δυσκολίες επιθετικά. Το 2 DNB το βρίσκουμε στο 1.75.

Μονά Αποδεκτά:

16:30 Μάιντς – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: 2 DNB || 1.75 @ 25 Units

Δείτε επίσης:
τίτλο

Τίτλο ή παράταση στη στέψη

Καλημέρα σε όλους . Εξαιρετικά κύλησε το πρώτο παιχνίδι στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα με την Παρτίζαν να κάνει το 1-0 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Σήμερα η μέρα περιλαμβάνει τον τέταρτο ελληνικό τελικό στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό, μετά τη […]

Αδριατική Λίγκα

Τζάμπολ στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα

Καλημέρα σε όλους και καλή στοιχηματική εβδομάδα. Έκλεισε εξαιρετικά την Κυριακή η στήλη μια ακόμα απόλυτη επιβεβαίωση στη σειρά των ελληνικών τελικών. Σήμερα έχουμε τζάμπολ και στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα, όπου Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους. […]

βγάλει

Να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός

Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. Ημέρα ελληνικού τελικού απόψε και με τη νίκη του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ματς μοιάζει ότι η σειρά θα έχει μέλλον. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο γεμάτο ΣΕΦ και θέλει να βγάλει αντίδραση και πάρει φυσικά […]

Previous Article

Σε κακή κατάσταση η Ράντερς

Next Article

Premier League: Το σετ αδικεί τη Φούλαμ