26 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Τελευταίο χαρτί για το Εκουαδόρ. Νίκη με Περού ή τέφρα..

Καλημέρα σας από το άντρο των πνευματικών αναζητήσεων του δικού σας μέντιουμ. Δεν μας έκανε το χατίρι η Ουρουγουάη στην τελευταία μας πρόταση (να σκοράρει 1η). Το ματς είχε βέβαια την εικόνα που περιμέναμε αλλά η Χιλή ευτύχησε να το.. καρφώσει το γκολάκι στην πρώτη της τελική στο τέρμα.

Σε σοβαρές περιπέτειες πλέον η Ουρουγουάη που είναι στην ‘’άτυχη’’ 4η θέση του ομίλου.  Γραμμή πάνω στη Βραζιλία λοιπόν στόχευσε ο Καβάνι για τα προημιτελικά και δύσκολα θα την αποφύγει. 

Απογοήτευση λοιπόν ως τώρα για το 3ο φαβορί προς κατάκτηση. Πάμε όμως να δούμε τι θα κάνει σήμερα και η έτερη απογοήτευση του φετινού Κόπα Αμέρικα. Ο λόγος για τον Ισημερινό που αρκετοί τον πιστεύαμε μετά την τρελή πορεία του στα προκριματικά του Κατάρ 2022.

24/6    Ισημερινός – Περού (00:00)

Όμιλος Β’

Ανάλυση :

Το  γκολ του Βενεζουελάνου αμυντικού Ερνάντεζ στο 91’ δίκασε τους ΛαΤρί σε ένα ματς που έπρεπε να το έχουν καθαρίσει από το ημίχρονο. Άρχισαν να βρίσκουν δρόμο προς τα δίχτυα βέβαια αλλά όταν στο 91’ κερδίζεις 1-2 και σε εκτέλεση φάουλ του αντιπάλου και γέμισμα στην περιοχή σου έχεις 4 παίκτες που κοιτάνε τα άστρα, τότε συμβαίνει το κακό.

Στην φωτό βλέπουμε το δεξί μπακ του Εκουαδόρ σε γαλαξιακές αναζητήσεις την ώρα που σκοράρει η Λα Βίνοτίντο.

Αν άλλωστε έτσι παιζόταν το ποδόσφαιρο , τότε θα ήμουνα διεθνής στόπερ και όχι μέντιουμ/αστρολόγος.

Το Περού από την άλλη με τη νίκη έκπληξη επί της Κολομβίας 1-2 έδειξε ότι δεν πήγε Βραζιλία για χαβαλέ και μπαίνει πλέον δυναμικά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Στα μεταξύ τους έχουν από 4 νίκες έκαστη και 2 ισοπαλίες. Το δρόμο βέβαια μάλλον δείχνει ο τελευταίος αγώνας μεταξύ τους , ούτε ένα μήνα πριν, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου.

 Εκουαδόρ – Περού  1-2

Θα σας έλεγα να μην ξεγελαστείτε από το αποτέλεσμα επειδή ο Ισημερινός κυριάρχησε ολοκληρωτικά στον αγώνα αλλά πλέον αυτό έχει συμβεί σε 3 συνεχόμενα ματς!! Παίζει καλύτερα και δεν κερδίζει ούτε με αίτηση.

Σαφώς και το Εκουαδόρ θέλει μόνο νίκη  ενώ το Περού θα χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Βούτυρο στο ψωμί του λοιπόν καθώς έτσι νίκησε και Κολομβία και τους αποψινούς αντιπάλους. Αμφότερους εντός του Ιουνίου θα προσθέσω.

Συνθέσεις :

Μόνη αξιοσημείωτη αλλαγή είναι αυτή των Λα Τρι στην επίθεση. Ο Γκαμπάνα αντί του Εστράδα λοιπόν θα πλαισιώσει τον Βαλένσια. Το πείραμα ξεκίνησε εναντίον της Βενεζουέλας και θα λέγαμε ότι πέτυχε καθώς βρήκε 2 γκολ μετά από καιρό.

Εκτίμηση :

Τα  6/8 G/G & Over 2,5  για  το Εκουαδόρ  και  4 συνεχόμενα Over 2,5  για τους Περουβιανούς μάλλον μας οδηγούν προς επιλογή με γκολ.

Η άμυνες των 2 ομάδων συνηγορούν επίσης προς το όβερ καθώς και στο ματς με την Κολομβία το Περού γλύτωσε τα χειρότερα μόνο λόγο της αστοχίας του Μπόρχα στα τελειώματα.

Η άμυνα των ΛαΤρί  τα ίδια και χειρότερα. Το 2ο γκολ στην ισοφάριση της Βενεζουέλας προχθές αποκάλυψε τη γύμνια τους τακτικά. Αλληλοκαλύψεις για σεμινάριο (αποφυγής) και σε ματς που καίγεσαι για νίκη να αφήνεις αντίπαλο αμυντικό να πάρει αμαρκάριστος κεφαλιά στην περιοχή σου στο 91’.

Σκέφτομαι  2-3 Έλληνες προπονητές  της  Β’ Εθνικής  που βλέποντας της συγκεκριμένη φάση σίγουρα θα τράβαγαν τις περούκες τους.

(Όχι δε σας λέω ποιος κόουτς φοράει περούκα , δε θα μου το κάνετε εδώ πάνελ γνωστής βραδινής εκπομπής δεκαετίας 1990.)

Πιστεύω επίσης ότι κάποια στιγμή πρέπει να σπάσει η γκίνια του Εκουαδόρ και αυτό το παιχνίδι είναι η τελευταία του ευκαιρία να σώσει την παρτίδα .

Περιμένω λοιπόν μαζικές επιθέσεις από το 1ο λεπτό.

Πρόταση  :

Πολύ καλή απόδοση στο όβερ , η ιστορία δεν την δικαιολογεί.

24/6    Ισημερινός – Περού (00:00) ΟΒΕΡ 2.5 ΓΚΟΛ (2.35) @ 40UNITS

Previous Article

Χωρίς Ιταλούς και Αυστριακούς φιλάθλους το «Wembley»…

Next Article

Η σκληρή Παραγουάη δεν χάνει με Χιλή σε απόδοση (2.50).