26 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Στο Αγρίνιο παίζεται μία κατηγορία πριν φύγει το 2021

Το ντέρμπι ουραγών μεταξύ Παναιτωλικού και Ατρομήτου ανοίγει την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Superleague.

Καλημέρα σε όλες και όλους. Σέντρα στην τελευταία αγωνιστική της Superleague για το 2021 σήμερα (18/12) με ντέρμπι παραμονής στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Ατρόμητο στο μοναδικό ματς του προγράμματος. Τρία ματς στη Superleague 2 και επιλέγω το ένα στις προτάσεις μου εδώ στο bethoop.gr.

(14:45) Παναθηναϊκός Β’ – Χανιά

Εκ διαμέτρου αντίθετη η πρόσφατη πορεία και το κλίμα στις δύο ομάδες. Μετά από δύο σερί νίκες η ψυχολογία έχει ανέβει στους «πράσινους», ενώ τα Χανιά είναι σε κρίση μετά την εντός έδρας ήττα από την Καλαμάτα (1-2) που ήταν η δεύτερη σερί.

Το «τριφύλλι» δεν έχει ιδιαίτερες ενισχύσεις από την πρώτη ομάδα. Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Πάνκας, Σουρδής και Σερπέζης και ο Σιδεράς δεν είναι στην αποστολή. Τα Χανιά δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα, αλλά η πίεση για τον Νίκο Παπαδόπουλο είναι μεγάλη

? Δυσκολίες έχουν επιθετικά τα Χανιά, αλλά ο Παναθηναϊκός Β’ δεν έχει καλή αμυντική λειτουργία ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Θα επιλέξω το να σημειωθούν 2-3 γκολ σε απόδοση 1,98, αφού είναι δύσκολο να προβλέψει κάποιος που θα κάτσει η… μπίλια.

(19:30) Παναιτωλικός – Ατρόμητος

Ντέρμπι παραμονής χαρακτηρίζεται το Παναιτωλικός – Ατρόμητος και όχι άδικα. Οι δύο ομάδες έχουν μείνει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία φέτος. Αν για τους Αγρινιώτες υπάρχει η εξήγηση της ατυχίας και των απουσιών, για τους Περιστεριώτες δεν ξέρει κανείς τι φταίει.

Ο Παναιτωλικός ήταν άτυχος στα δύο τελευταία ματς, όπου έκανε αυτό που έπρεπε, αλλά κατάφερε να πάρει μόλις ένα βαθμό. Τόσο με Ιωνικό στο Αγρίνιο όσο και Αστέρα στην Τρίπολη η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχασε βαθμούς στις καθυστερήσεις και πλέον με 12 είναι ακόμα πολύ κοντά στην «ουρά».

Ο Ατρόμητος από την άλλη μετρά 4 ήττες στα τελευταία 6 ματς και παραμένει προτελευταίος, έχοντας δύο ματς περισσότερα από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης που είναι στο -2.

Οι απουσίες βασικών παικτών, πολλές εκατέρωθεν. Νοκ άουτ οι βασικοί Μόρσεϊ, Βργκοτς για τον Παναιτωλικό, συν τους γνωστούς απόντες (Ντίαθ, Βαρόνε, Λιάβας). Εκτός οι Μουνίθ, Γκαλβάο, Γιαννιώτης, Κλωναρίδης και Κωτσόπουλος για τον Ατρόμητο. Επιστρέφουν οι Ντουάρτε και Σόλομον για γηπεδούχους και φιλοξενούμενους αντίστοιχα.

? Δύσκολα θα βγάλει νικητή το ματς στο Αγρίνιο, κι αν αυτό συμβεί θα είναι οριακό. Δύσκολα επίσης κρατούν οι δύο ομάδες το μηδέν φέτος. Δεν θα ξεφύγει το ματς και το 1,98 που αποδίδει το να μπουν 2-3 γκολ μου κάνει.

Single Bets
⚽️14:45 Παναθηναϊκός Β’ – Χανιά: 2-3 Goals || 1,98 @ 30 Units
⚽️19:30 Παναιτωλικός – Ατρόμητος: 2-3 Goals || 1,98 @ 30 Units

Previous Article

Οι μικροί έχουν όρεξη για ζημιές στο ”Κουπ ντε Φρανς”

Next Article

Παίζει ανοιχτά η Χόφενχάιμ