27 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Combo Goal σε απόδοση 4.20!

προγνωστικά στοίχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος, στατιστικά και αναλύσεις ομάδων για όλους τους λάτρεις των Σπορ! Το Bethoop.gr ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των προβλέψεων! Επειδή το Στοίχημα.. είναι στα καλύτερά του!

Καλημέρα στους αναγνώστες του Bethoop.gr! Κατά το ήμισυ πιασμένη η χθεσινή στήλη του EURO 2020 και πάμε να δούμε τα σημερινά μας Προγνωστικά για το Στοίχημα στο κουπόνι της Κυριακής.

(16:00) Βίτεμπσκ – Μπάτε Μπορίσοφ.
Έχουμε φτάσει αισίως στην 15η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας και η Βίτεμπσκ (4-7-3) υποδέχεται την 2η για εφέτος προς το παρών, ΜΠΑΤΕ! Οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν εκτός έδρας από την νεοφώτιστη Σπουτνικ Ρέτσικα με 4-3, μία ήττα που ήταν το λιγότερο πικρή καθώς η Βίτεμπσκ πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα του 0-2! Οι «νέοι» της Λίγκα πέτυχαν μεγάλη ανατροπή σκοράροντας επί 4 στο 2ο μέρος. Εντός έδρας οι οικοδεσπότες κρατάνε ακόμη το αήττητο μετρώντας 3 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ τα τέρματα είναι υπέρ τους με 8-2. Βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς.

Οι περσινοί πρωταθλητές της Premier League Λευκορωσίας «τρέχουν» αήττητο σερί 8 αγώνων, και όταν λέμε αήττητο εννοούμε μόνο νίκες! Σημείωσε την τελευταία της ήττα εκτός έδρας από την πρωτοπόρο της φετινής σεζόν, Σόλιγκορσκ με 1-0 για την 6η αγωνιστική, έκτοτε «διαλύει» όποια ομάδα βρει μπροστά της με υψηλά σκορ. Το πρόγραμμα της προηγούμενης στροφής την έφερε αντιμέτωπη με την Τορπέντο Ζοντίνιο παίρνοντας το «τρίποντο» με το καθαρό και άνετο σκορ του 3-0! Βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς και στο -7 από την Σόλιγκορσκ που οδηγεί την «κούρσα». Η Μπάτε Μπορίσοφ εκτός έδρας μετράει 2-2-1 με 8-4 γκολ υπέρ και σε γενικές γραμμές έχει σκοράρει 25 γκολ σε 8 παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Του ύψους ή του βάθους η Βίτεμπσκ σημείωσε «ανυπόφορες» ήττες στα 6 τελευταία της παιχνίδια, με την πιο τραγική να είναι αυτή επί του «Ρώσικου εμβολίου», την Σπούτνικ (είπα να μη το σχολιάσω αλλά δεν άντεξα). Η Μπάτε από την άλλη μετά την ήττα με την Σόλιγκορσκ ξεσπάει παντού, σκοράροντας κατά μέσο όρο 3 γκολ / αγώνα. Ενώ η παράδοση μεταξύ τους στα 6 τελευταία εμφάνισε Over 2,5 Goal, το οποίο θα το συνδυάσω με την αγωνιστική φόρμα των γηπεδούχων και τα ξεσπάσματα των φιλοξενούμενων. Τα προγνωστικά μας για το συγκεκριμένο ματς φυσικά και κλείνουν προς το Over 2,5 με απόδοση 1.87 και θα πάμε στοίχημα με αυτό!

(16:00) Χάκεν – ΑΙΚ.
Η Χάκεν υποδέχεται σήμερα για την 9η αγωνιστική του Allsvenskan την ΑΙΚ, μετά από μία παύση 40 ημερών για το πρωτάθλημα Σουηδίας. Οι γηπεδούχοι πριν την διακοπή έκλεισαν με νίκη επί της Βάρμπεργκς με 3-1 στο «Βραβίδα Αρίνα», η οποία ήταν και η 1η τους για την φετινή σεζόν! Η βαθμολογική τους κατάσταση είναι στα «τάρταρα», συγκεντρώνοντας μόλις 6 βαθμούς και είναι οι «ουραγοί» του πρωταθλήματος με 1-3-4!

Η ΑΙΚ στον τελευταίο της επίσημο αγώνα έκλεισε με ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο την Μιαλμπί και έμεινε για ακόμη έναν αγώνα μακριά από την 3άδα. Βρίσκεται 5η στη βαθμολογία και σε ισοβαθμία με Ντέγκερφορς και Νόρκεπινκ με 14 βαθμούς, ενώ είναι στο -6 από την κορυφή! Εκτός έδρας δείχνει όμως να «ξεφουσκώνει», μετρώντας μόλις μία νίκη και 2 ήττες πετυχαίνοντας 2 τέρματα και 8 κατά!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι έδειξαν «σημάδια ζωής» πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος με τη νίκη του 3-1 επί της Βάρμπεργκς και πρέπει να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις για να αποφύγουν το «μοιραίο». Στην αντίπερα «όχθη» η ΑΙΚ δεν πείθει εκτός και πέρα από το ότι έχει δώσει 3 παιχνίδια μόνο μακριά από το «Φριέντς Αρίνα» σε γενικές παρουσιάζει αρκετές αστάθειες αμυντικά. Την περσινή σεζόν τα δύο παιχνίδια ανέδειξαν νικήτρια τη Χάκεν, με 4-0 και 0-1 πετυχαίνοντας το 2 στα 2 για 1η φορά από το 2003 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Η παράδοση των 40 αναμετρήσεων θέλει νικητή τους γηπεδούχους με 5-10-25 και 42-72 τέρματα υπέρ τους. Τα προγνωστικά μας γι’ αυτό το παιχνίδι θα είναι το προβάδισμα στην ΑΙΚ και θα πάμε στοίχημα στο Χ2 με Combo Goal στο Over 1,5 σε απόδοση 2.25!

[wbcr_html_snippet]: PHP snippets error (not passed the snippet ID)

ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ TIPS ODDS BET
16:00 Βίτεμπσκ – Μπάτε Μπορίσοφ Over 2,5 Goal 1.87 50 UNITS
16:00 Χάκεν – ΑΙΚ Χ2 & ver 1,5 Goal 2.25 50 UNITS
         
         

Previous Article

Στοχεύοντας το 7.80+ ανάμεσα σε 3 ματς!

Next Article

Grand Prix Austria : Ελπίζει σε βροχή η Mercedes