29 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Προγνωστικά Μπάσκετ: Γύρα στην Ευρώπη έως 2,87

Με playoffs σε Λιθουανία, Ελλάδα και ABA Liga τα προγνωστικά μπάσκετ σήμερα. Ο Νίκος Redlon αναλύει το ματς και επιλέγει.

Καλημέρα σας.

Με μόλις μια επιλογή κινηθήκαμε χθες Σάββατο από τα playoffs της Γαλλίας. Χάθηκε και η μικρή κατηφόρα που είχε πάρει τούτο τον μήνα η κάβα συνεχίστηκε. Στρασβούργο και Μονακό έλυσαν τις διαφορές τους στην παράταση, με τους Μονεγάσκους να νικούν, αλλά, αναμενόμενα χάθηκε το Under. Για τους καινούργιους φίλους της στήλης, έχει αξία να πούμε πως η σεζόν έχει κυλίσει εξαιρετικά.

Ας το μεταφράσουμε όμως και σε νούμερα. Σε σύνολο 138 επιλογών, έχουμε 73* “ταμεία”, 61 χαμένα και 4 επιστροφές πονταρίσματος. Αυτά αντιστοιχούν σε 663 μονάδες κέρδους και συνολικό 16,82 yield που είναι εξαιρετικό!! Ουσιαστικά ο μοναδικός αρνητικός μήνας είναι ο Μάιος, αν και έχουμε λίγο ακόμα χρόνο για να γυρίσει…

Όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε και στην ενότητα κάβες με αναλυτικά όλες τις επιλογές της στήλης από την αρχή της σεζόν, τα units της κάβας, το yield και πολλά ακόμα στατιστικάΔείτε εδώ.

Απόψε θα κάνουμε tour. Ξεκίνημα λοιπόν στις 17:00 με Λιθουανία, ύστερα, συνεχίζουμε με Ελλάδα και Παναθηναϊκός-Λάρισα και τέλος το μεγάλο Σέρβικο ντέρμπι του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πάμε να τα δούμε όμως αναλυτικά.

Προγνωστικά μπάσκετ

(17:00) Λιετκαμπέλις-Ρίτας Βίλνιους

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου πραγματοποίησε η Λιετκάμπελις στη Λιθουανία και αυτό χάρη στον (για ένα ακόμη ματς) εξαιρετικό, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Ο Έλληνας γκαρντ πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στη νίκη με την οποία «έσπασε» το πλεονέκτημα της Ρίτας και απέκτησε προβάδισμα για τη στέψη του πρωταθλητή!

Η Λιετκαμπέλις με ηγέτη της τον Καλαϊτζάκη είναι καβάλα στο άλογο. Αρχικά πέταξε εκτός τελικών την Ζαλγκίρις και στην συνέχεια έσπασε μια δύσκολη έδρα. Πλέον, έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ η Ρίτας οφείλει και θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση παίρνοντας πίσω το πλεονέκτημα της έδρας.

Εκτίμηση:

Δεν θα μπλέξω με τον νικητή καθώς ο άσσος δεν είναι για 1,65 και το διπλό σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι για 2,25. Αν λάβω υπόψιν μου και την κρισιμότητα της αναμέτρησης πιστεύω πως ο νικητής θα κριθεί στο όριο. Έτσι θα στραφώ στην επιλογή καμία ομάδα να μην νικήσει με 6+ στην πολύ καλή απόδοση 2,87.

Προγνωστικά μπάσκετ

(19:45) Παναθηναϊκός-Λάρισα

Ένα ξέσπασμα και ένα σερί 20-0 στο πρώτο μισό ήταν αρκετά για τον Παναθηναϊκό ώστε να φύγει με την νίκη από την έδρα του Άρη (85-65), να κάνει το 2-0 στη σειρά και να προκριθεί με άνεση στα ημιτελικά της Basket League.

Κορυφαίος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν Λεωνίδας Κασελάκης με 17 πόντους ενώ ο Παπαγιάννης είχε 16 πόντους και ο Οκάρο Γουάιτ 14.

Στην αντίπερα όχθη, μεγάλες στιγμές ζει η Λάρισα που άντεξε κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι. Κατάφερε και πήρε τη νίκη στην παράταση με 83-82 μαζί και την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό για όποιον το παρακολούθησε. Οι γηπεδούχοι πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και βρήκαν στο πρόσωπο του Μούντι τον ηγέτη τους. Ο γκαρντ έβαλε τις κρίσιμες βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα καθώς επίσης και το λέι απ της ισοφάρισης. Έτσι, το ματς πήγε στο έξτρα πεντάλεπτο. Στην παράταση οι δύο ομάδες ήταν κοντά, με την Λάρισα όμως να κερδίζει τη μάχη των βολών, τον Μίλερ να χάνει το καλάθι της νίκης και να στέλνει την ομάδα της Θεσσαλίας στα ημιτελικά. Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο συμπληρωματικός σέντερ Καββαδάς

Εκτίμηση:

Η Λάρισα έχει κάνει ήδη την υπέρβαση της στην σεζόν, δεν έχει να φοβηθεί κάτι και θα παίξει ελεύθερη από άγχος. Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεμπερδεύει την σειρά γρήγορα κάνοντας και την απαραίτητη συντήρηση δυνάμεων. Πάμε με το Over 158,5 σε απόδοση 1,93.

Προγνωστικά μπάσκετ

(21:00) Ερυθρός Αστέρας-Παρτιζάν

Με άνετη επικράτηση (90-76) άνοιξε τους τελικούς της ABA Liga με την Παρτίζαν ο Ερυθρός Αστέρας και ταυτόχρονα έκανε το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή στη EuroLeague της σεζόν 2022/23. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς προέβαλε αντίσταση μόνο στην πρώτη περίοδο, καθώς η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου

Το σύνολο του κόουτς Ντέγιαν Ράντονιτς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 11/23 τρίποντα και 24 ασίστ για μόλις έξι λάθη, την ώρα που εκείνη της Παρτιζάν είχε οκτώ τελικές πάσες για 15 λάθη, μπροστά σε σχεδόν επτά χιλιάδες θεατές στη Χάλα Πιονίρ.

Η φιλοξενούμενη Παρτίζαν και παρά τις εννέα περισσότερες βολές, είχε 20 λιγότερους πόντους στη ρακέτα.

Για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Ιβάνοβιτς με 18 πόντους και οι Ντόμπριτς και Μίτροβιτς με 14π. ο καθένας. Από τους ηττημένους, ξεχώρισε ο κατά τα άλλα άστοχος Πάντερ με 15 πόντους με μόλις 4/10 σούτ.

Εκτίμηση:

Το Game 1 πήγε σε πολύ υψηλό σκορ. Οι φιλοξενούμενοι (κατά τις δηλώσεις Ομπράντοβιτς) θα βγάλουν σκληράδα στο παιχνίδι τους με σκοπό να φέρουν την σειρά στα ίσια. Επίσης, δεν ξέρω κατά πόσο εύκολο είναι δούμε ξανά 9(!) συνολικά διψήφιους παίκτες στο ματς. Θα επιλέξω το Under 169,5 σε απόδοση 1,90.

Μονά Αποδεκτά:

17:00 Λιετκαμπέλις-Ρίτας Βίλνιους: Καμία νικήτρια με 6+ || 2,87 @ 40 Units

19:45 Παναθηναϊκός-Λάρισα: Over 158,5 || 1,93 @ 25 Units

21:00 Ερυθρός Αστέρας-Παρτιζάν: Under 153,5 || 1,90 @ 25 Units

Προγνωστικά μπάσκετ

Δείτε επίσης:
τίτλο

Τίτλο ή παράταση στη στέψη

Καλημέρα σε όλους . Εξαιρετικά κύλησε το πρώτο παιχνίδι στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα με την Παρτίζαν να κάνει το 1-0 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Σήμερα η μέρα περιλαμβάνει τον τέταρτο ελληνικό τελικό στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό, μετά τη […]

Αδριατική Λίγκα

Τζάμπολ στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα

Καλημέρα σε όλους και καλή στοιχηματική εβδομάδα. Έκλεισε εξαιρετικά την Κυριακή η στήλη μια ακόμα απόλυτη επιβεβαίωση στη σειρά των ελληνικών τελικών. Σήμερα έχουμε τζάμπολ και στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα, όπου Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους. […]

βγάλει

Να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός

Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. Ημέρα ελληνικού τελικού απόψε και με τη νίκη του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ματς μοιάζει ότι η σειρά θα έχει μέλλον. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο γεμάτο ΣΕΦ και θέλει να βγάλει αντίδραση και πάρει φυσικά […]

Previous Article

Σουηδία: Βγάζει αντίδραση η Χάμαρμπι

Next Article

Προγνωστικά Αγγλίας: Το αξίζει η Νότιγχαμ