6 Μαΐου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Να επιστρέψει στις νίκες η Γκλάντμπαχ

Γκλάντμπαχ

Η 13η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα κάνει έναρξη με την αναμέτρηση του «BORUSSIA-PARK» μεταξύ της Γκλάντμπαχ και της Στουτγκάρδης. Ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος αναλύει.

Χαλό και καλημέρα! Πάμε στα δικά μας, τα… γερμανικά.

Παρά την κυριαρχία της, η Τράμπζονσπορ δεν βρήκε άλλο γκολ πέρα από αυτό του Μπακασέτα, κέρδισε με 1-0 τη Φερεντσβάρος, όμως δεν επιβεβαίωσε τη δική μας επιλογή στο 1 & Over 1.5. Αντιθέτως, στο άλλο ματς του ομίλου, ο Ερυθρός Αστέρας βρήκε γκολ παρά τα τέσσερα που έφαγε από τη Μονακό, με αποτέλεσμα να πληρώσει το G/G στις προτάσεις της Πέμπτης (3/11).

Κάποια στιγμή η Γκλάντμπαχ πρέπει να επιστρέψει στις νίκες, πριν μείνει για τα καλά πίσω στη «μάχη» της εξάδας. Ενδείκνυται η Στουτγκάρδη για να τα καταφέρει, καθώς εκτός έδρας δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά φέτος.

(21:30) Γκλάντμπαχ – Στουτγκάρδη

Το γκολ του Ελβέντι (33’) δεν ήταν αρκετό για την Γκλάντμπαχ για να πάρει κάτι από το Βερολίνο. Στο 2ο ημίχρονο δέχθηκε δύο γκολ, το δεύτερο στο 90’+7’, για να υποστεί την ανατροπή και κατ’ επέκταση την ήττα με 2-1 από την Ουνιόν.

Δεν ήταν ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη, αλλά η τρίτη διαδοχική αναμέτρηση που χάνει ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Παράλληλα παρέμεινε μακριά από τη νίκη για τρίτη αγωνιστική, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί στους έξι βαθμούς από το top-6. Μόλις δύο τα θετικά αποτελέσματα που μετρά η Γκλάντμπαχ στα 10 τελευταία της ματς. Νοκ-άουτ οι Ιτακούρα, Νόιχαους και Βολφ. Αμφίβολοι οι Χόφμαν, Λάινερ και Ζόμερ.

Με τον Αντόν να βρίσκει δίχτυα στο 90’+1’, η Στουτγκάρδη έκανε την ανατροπή και επικράτησε εντός έδρας της Άουγκσμπουργκ με 2-1, σε αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Τρίτο θετικό αποτέλεσμα σε πέντε αγώνες, η αποχώρηση του Πελεγκρίνο Ματαράτσο μοιάζει να λειτούργησε ευεργετικά. Μόλις δύο νίκες στη φετινή Μπουντεσλίγκα, αμφότερες ήρθαν στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης, συνεπώς είναι αναγκαίο να συνεχίσει να παίρνει βαθμούς. Εκτός οι Κουλιμπαλί και Μιλότ. Ζαγκαντού και Βάγκνομαν ίσως να μην προλάβουν το ματς με την Γκλάντμπαχ.

Σε μία μακρά προϊστορία 106 αναμετρήσεων, η Στουτγκάρδη έχει ένα προβάδισμα στις νίκες με 42 στον αριθμό, έναντι 34 τη Γκλάντμπαχ. Οι μεταξύ τους ισοπαλίες είναι 30.

Εκτίμηση:

Μόνο πειστική δεν τη λες τη Στουτγκάρδη εκτός έδρας. Η Γκλάντμπαχ διανύει μία μάλλον μέτρια αγωνιστική περίοδο και κόντρα στους Σουηβούς έχουν μία καλή ευκαιρία να γευτούν ξανά μετά από καιρό την επιτυχία. Άσος στο 2.10.

Μονά Αποδεκτά:

21:30 Γκλάντμπαχ – Στουτγκάρδη: 1 || 2.10 @ 25 Units

Δείτε επίσης:
τίτλο

Τίτλο ή παράταση στη στέψη

Καλημέρα σε όλους . Εξαιρετικά κύλησε το πρώτο παιχνίδι στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα με την Παρτίζαν να κάνει το 1-0 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Σήμερα η μέρα περιλαμβάνει τον τέταρτο ελληνικό τελικό στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό, μετά τη […]

Αδριατική Λίγκα

Τζάμπολ στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα

Καλημέρα σε όλους και καλή στοιχηματική εβδομάδα. Έκλεισε εξαιρετικά την Κυριακή η στήλη μια ακόμα απόλυτη επιβεβαίωση στη σειρά των ελληνικών τελικών. Σήμερα έχουμε τζάμπολ και στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα, όπου Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους. […]

βγάλει

Να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός

Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. Ημέρα ελληνικού τελικού απόψε και με τη νίκη του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ματς μοιάζει ότι η σειρά θα έχει μέλλον. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο γεμάτο ΣΕΦ και θέλει να βγάλει αντίδραση και πάρει φυσικά […]

Previous Article

Στην κορυφή με γκολ η Γκενκ

Next Article

Σκοράρουν σε Άουγκσμπουργκ και Ζίντσχαϊμ