4 Μαΐου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Μπορεί να σκοράρει η Φιορεντίνα

Δυο Ιταλικά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, το εξ αναβολής Ουντινέζε-Σαλερνιτάνα (για την 19η αγωνιστική) αλλά και τον έτερο ημιτελικό Κυπέλλου.

Η Γιουβέντους έβγαλε διπλό (0-1) στο Αρτέμιο Φράνκι και πλέον καλείται να διαχειριστεί το σκορ (μετράει το εκτός έδρας γκολ) για να περάσει στο μεγάλο τελικό, όπου περιμένει η Ίντερ.

Όσο γκολ δεν έφαγε στα επτά τελευταία, τα έφαγε χθες η Μίλαν, καθώς ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Ίντερ και αποκλείστηκε από το κύπελλο.

Ουντινέζε-Σαλερνιτάνα

?Εδώ το 1.50 του άσου δεν ξέρω αν λέει την αλήθεια. Η Ουντινέζε είναι μεν φορμαρισμένη(τρεις σερί νίκες), αλλά έσωσε την κατηγορία και είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Η Σαλερνιτάνα από την άλλη έρχεται από μεγάλη νίκη στην Γένοβα και παίζει τα ρέστα της για την σωτηρία. Ναι δεν έχει πολλές πιθανότητες αλλά έχει δυο ματς λιγότερα και οφείλει να τις εξαντλήσει. Πρώτη σκέψη ήταν το GG, αλλά η ισοπαλία δεν βοηθάει, οπότε καλύτερα στο over η για μεγαλύτερη απόδοση το GG και over στο 2.25. Από τέσσερα σερί κόμπο έρχεται η γηπεδούχος, δυο σερί για την Σαλερνιτάνα.

Γιουβέντους-Φιορεντίνα

*Διαιτητής: Μαουρίτσιο Μαριάνι

✍️Από γκέλα έρχεται η Γιούβε, αφού έμεινε στο 1-1 με την Μπολόνια στο Τορίνο, ισοφαρίζοντας μάλιστα σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα. Η Μπολόνια τελείωσε το παιχνίδι με εννιά παίκτες! Εκτός οι ΜακΚένι, Λοκατέλι, Αρτούρ και Κιέζα. Επιστρέφει ο Ντε Λιχτ και λογικά παίρνει θέση στην ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα:

(4-2-3-1): Περίν – Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Αλεξ Σάντρο – Ζακάρια, Ραμπιό – Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μοράτα – Βλάχοβιτς

✍️Η Φιορεντίνα έκανε καλή εμφάνιση με την Βενέτσια, αλλά ήταν άστοχη, έφτιαξε πάνω από 20 τελικές αλλά κέρδισε με το φτωχό 1-0 και σκόρερ τον Λούκας Τορέιρα. Σοκ με Καστροβίλι , χτύπησε στο παιχνίδι με την Βενέτσια και υπέστη σοβαρή ζημιά στο γόνατο. Αναμένεται αρκετούς μήνες εκτός.

Πιθανή ενδεκάδα:

(4-3-3): Τερατσιάνο – Βενούτι, Μιλένκοβιτς, Ιγκόρ, Μπιράγκι – Ντάνκαν, Τορέιρα, Μάλεχ – Γκονζάλες, Καμπράλ, Ικονέ

?Λογικά η Γιούβε θα περάσει στον τελικό αλλά δεν περιμένω να έχει εύκολο έργο απόψε. Η Φιορεντίνα είναι καλή ομάδα, το απέδειξε μέσα στην Νάπολι την προηγούμενη βδομάδα βγάζοντας διπλό και γενικά είναι σε καλή κατάσταση και πατάει καλά στο γήπεδο. Θα πάρω το αμφίσκορο στο 1.90

*Πέντε κάρτες και ένα αυτογκόλ είδαμε στο πρώτο παιχνίδι. Στο 4.75 να δεχτεί κάρτα ο πρώην(Ντούσαν Βλάχοβιτς). Από τους φιλοξενούμενους πληρώνει (πάντα) καλά ο Τορέιρα(5.00), ο οποίος δέχεται πολύ συχνά. Το κόμπο τους πληρώνει 26.00


Single Bet:

⚽20:00 Ουντινέζε-Σαλερνιτάνα : GG & over || 2.25 @ 20 Units

⚽22:00 Γιουβέντους-Φιορεντίνα : GG || 1.90 @ 20 Units

⚽22:00 Γιουβέντους-Φιορεντίνα : Να δεχτούν κάρτα Βλάχοβιτς & Τορέιρα || 26.00 @ 5 Units

Βρήκες κάποιο λάθος; Ενημέρωσε μας

?Κάντε κλικ στα παρακάτω, για εγγραφή στα κανάλια μας στο telegram.

Previous Article

Βρίσκει ευκαιρίες για γκολ η Κάλμαρ

Next Article

«Πόλεμος» για την παραμονή στη Superleague 2