26 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Με ειδικό στο ντέρμπι μίσους της Γαλλίας.

Καλημέρα σε όλους.

Χθες είχαμε απόλυτη επιτυχία στην στήλη έπειτα από την νίκη της Γιουβέντους με 2-0. Έτσι, πήγε ταμείο ο άσσος με Over 1,5.

Σήμερα οι συντάκτες της ομάδας μίλησαν και πάλι. Θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Παρι Σεν Ζερμέν για την 24η αγωνιστική της Γαλλίας. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι μίσους της Γαλλίας. Σε όλα τα παιχνίδια τους επικρατούν πολλά νεύρα και δυνατές μονομαχίες.

Κανάλι: Nova Sports

Μαρσέιγ – Παρι Σεν Ζερμέν
Ώρα έναρξης: 22:00

Διαιτητής: Bastien.

Στάδιο Βελοντρόμ ( Μασσαλία )

22:00 Μαρσέιγ – Παρι Σεν Ζερμέν.

Η Μαρσέιγ βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος με 33 βαθμούς σε 21 αναμετρήσεις. Μετράει 9 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες με απολογισμό στα γκολ να είναι 29-24. Αγνοεί την νίκη εδώ και έναν μήνα και συγκεκριμένα από της 5/01/2021 όπου είχε επικρατήσει με 3-1 της Μονπελίε εντός έδρας. Έπειτα έχει 4 ήττες και 2 ισοπαλίες με απολογισμό 5-10.
Στα τελευταία 5 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει 3 ήττες και 2 ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Λανς εκτός έδρας. Αν και προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο έπειτα από γκολ του Thauvin (37ο λεπτό) και Milik (47ο λεπτό). Στο 2ο ημίχρονο δεν μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χορό και δέχθηκε την ισοφάριση στο 61ο λεπτό έπειτα από τέρμα του Medina. Είχε προηγηθεί η μείωση του σκορ στο 46ο λεπτό της αναμετρήσεις με τέρμα του Sotoca. Στην συνέχεια η Λανς είχε την κυριαρχία του αγώνα με την Μαρσέιγ να έχει παθητικό ρόλο στον αγώνα. Όπως εξελίχθηκε το ματς μόνο ευχαριστημένη θα πρέπει να είναι με την ισοπαλία που απέσπασε.

Δεν πατάει καλά, δεν βγάζει ενέργεια και πάθος στο παιχνίδι της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει τα πατήματα της. Αδιαμφισβήτητα έχει ένα ποιοτικό σύνολο.

Εκτός από την αποψινή αναμέτρηση είναι οι: Amavi ( μυικός τραυματισμός) και Rongier (μυικός τραυματισμός).

Η Παρι Σεν Ζερμέν είναι στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 38 βαθμούς σε 23 αναμετρήσεις. Είναι στο -4 από την κορυφή και συγκεκριμένα την Λυών. Όμως, με παιχνίδι λιγότερο. Μετράει 15 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.  Διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 53 γκολ ενεργητικό καθώς και την καλύτερη άμυνα με 13 γκολ παθητικό.
Στα τελευταία 5 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα  έχει 4 νίκες και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εύκολα με 3-0 της Νιμ εντός έδρας. Με την πρόσληψη του Ποτσετίνο φαίνεται η Παρι να αποδίδει καλύτερα. Παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας με πολλή κατοχή της μπάλας και πολλές φάσεις για γκολ. Φέτος δείχνει να είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα το οποίο καλείται να κατάκτηση. Διαθέτει τρομερό ρόστερ με πολύ ποιότητα σε όλους τους τομείς και είναι μια από τις πιο πλήρης ομάδες της Ευρώπης.

Εκτιμώ πως θα γίνει ένα ντέρμπι με πολλά νεύρα και πάθος. Εύκολα ή δύσκολα η Παρι θα κερδίσει όμως μην ξεχνάμε πως η Μαρσέιγ είναι η ομάδα που της έχει κάνει πολλές ζημιές. Θα πηγαίναμε στα λίγα γκολ καθώς περιμένουμε την Μαρσέιγ να κλειστεί πίσω και με την Παρι να δυσκολεύεται στις κλειστές άμυνες. Όμως η Παρι είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Οπότε αποφεύγουμε και τα γκολ. Σημείο που αξίζει και θα επιλέξουμε για την σημερινή αναμέτρηση είναι να βγει έστω μια κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι σε απόδοση 2,80.

Εκτίμηση:
22:00 Μαρσέιγ – Παρι Σεν Ζερμέν->
Over 0,5 Κόκκινες κάρτες || 2,80 @ 40 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Η τριάδα με 2,133 Μ.Ο.

Next Article

Τα “βραδινά” γκολ πληρώνουν