2 Μαΐου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Μαλίν-Ζούλτε: Γκολ στη ρεβάνς

Ρεβάνς για το Κύπελλο Βελγίου όπου η Μαλίν θα αντιμετωπίσει την Ζούλτε Βάρεγκεμ. Ανάλυση από τον Παναγιώτη Τζαμπαζλή.

Απόλυτο στην πρόταση της Κυριακής από το πρωτάθλημα της Ολλανδίας, καθώς Φίτεσε και Άγιαξ πέτυχαν γκολ, ενώ η PSV επικράτησε της Τβέντε μαζί με το over 1.5. Από το σημερινό πρόγραμμα θα αναλύσω την αναμέτρηση του Βελγίου, όπου η Μαλίν θα αντιμετωπίσει την Ζούλτε για το Κύπελλο.

21:45 Μαλίν – Ζούλτε Βάρεγκεμ

Μεγάλο προβάδισμα πήρε η Μαλίν για την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς επικράτησε 2-1 της Ζούλτε εκτός έδρας στο πρώτο ματς.

Στη ρεβάνς είναι στην ευχάριστη θέση να παίξει για δύο αποτελέσματα, καθώς ακόμα και με ισοπαλία θα πάρει το εισιτήριο.

Σε μία μέτρια σεζόν για την Μαλίν, έχει τεράστια ευκαιρία να πάει στον τελικό και να διεκδικήσει τον τίτλο.

Η Ζούλτε από την πλευρά της, είναι στη μάχη της παραμονής στο πρωτάθλημα και εκεί σίγουρα θα στρέψει περισσότερο το ενδιαφέρον της.

Στην τελευταία της αναμέτρηση έμεινε στο 3-3 στην έδρα της απέναντι στην Κόρτραϊκ. Κάτι που την κράτησε στη ζώνη του υποβιβασμού.

Βέβαια, από τη στιγμή που είναι στα ημιτελικά, σίγουρα θα παλέψει για να φτάσει στον τελικό και να σώσει κάπως τη σεζόν.

Είναι αναγκασμένη να επιτεθεί, αλλά το μεγάλο πρόβλημά της φέτος είναι στην άμυνα, καθώς δέχτηκε γκολ στα εννέα τελευταία παιχνίδια της.

Εκτίμηση:

Δεν έχει άλλη επιλογή από το να παίξει επιθετικά η Ζούλτε. Η Μαλίν είναι σε θέση να πάρει προβάδισμα από αυτό και να πετύχει γκολ. Ποντάρισμα στα πολλά γκολ και το over στο 1.72.

Μονό αποδεκτό

21:45 Μαλίν – Ζούλτε Βάρεγκεμ Over || 1.72 @ 20 Units

Previous Article

Μία νίκη μακριά από το Παγκόσμιο η Σερβία

Next Article

FA Cup: Ένα βήμα… μπροστά η Φούλαμ