26 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Κύπρος: Ο χαμένος πέφτει και ο νικητής ελπίζει στο Ερμής-Παραλίμνι

Καλή σας Μέρα και εύχομαι σε όλους τα καλύτερα

Πραγματικά ήταν κουρασμένη χθες η Χόλσταϊν από τους συνεχόμενους αγώνες ωστόσο το ζητούμενο ήταν να πάρει την νίκη. Τελικά ένα τέρμα του Μπαρτέλς στο 44 λεπτό ήταν υπεραρκετό να δώσει τους 3 βαθμούς στην ομάδα του Κίελο (1-0) και να δικαιώσει και την δική μας χθεσινή επιλογή που δεν ήταν άλλη από την νίκη. Πληροφοριακά η Χόλσταϊν ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας με 59 βαθμούς, πρώτη είναι η Μπόχουμ με 63, και έχει ακόμη και ένα αγώνα λιγότερο, αυτό που θα δώσει την Πέμπτη το απόγευμα απέναντι στην Γιαν Ρέγκενσμπουργκ.

Περνάμε αμέσως στην σημερινή μας επιλογή που έρχεται από το Κυπριακό πρωτάθλημα και τον όμιλο του υποβιβασμού όπου στις 19:00 στην Λάρνακα ο Ερμής Αραδίππου θα αντιμετωπίσει την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό αγώνα με τον νικητή να μένει ζωντανός μέχρι τέλους για να διεκδικήσει την παραμονή στην και τον ηττημένο να αποχαιρετά στην ουσία την κατηγορία…

ΕΡΜΗΣ-ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ (19:00)


ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Βρίσκεται στην προτελευταία θέση, υπολείπεται ήδη 9 βαθμών από την θέση που δίνει την παραμονή και υπάρχουν πλέον 5 αγωνιστικές και 15 διαθέσιμοι βαθμοί. Η ομάδα δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, πήρε μόλις 4 βαθμούς στις 6 τελευταίες αγωνιστικές ενώ φαίνεται καθαρά και στον αγωνιστικό χώρο ότι η πίεση για νίκη και η κακή ψυχολογία είναι στοιχεία που την “ρίχνουν” ακόμη περισσότερο. Πάντως ούτε και η έδρα βοηθά την ομάδα με μόλις μία νίκη σε 4 αγώνες ενώ προέρχεται από 4/6 Goal-Goal +Over 2.5.

ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Παρά το ότι ξεπέρασε τις 20 τελικές προσπάθειες στον εντός έδρας αγώνα με την Καρμιώτισσα εντούτοις πήρε μόλις ένα βαθμό (1-1) με το τέρμα στο 92΄ του Μπάρνι. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου εδώ που έφθασε δεν έχει και πολλές επιλογές αφού μόνο με νίκη σήμερα θα συνεχίσει να έχει ελπίδες παραμονής καθώς πρέπει να καλύψει και 8 βαθμούς ενώ αναμένονται και κάποιες αλλαγές με στόχο να βελτιωθεί η ομάδα στην επίθεση. Η Ένωση προέρχεται από 4/6 Under 2.5 ωστόσο στα 3 τελευταία μετρά ισάριθμα Goal-Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εδώ που βρίσκονται Ερμής Αραδίππου και Ένωση Νέων Παραλιμνίου δεν έχουν καν δεύτερη επιλογή. Η κερδίζουν και “αγοράζουν” χρόνο να παλέψουν για την παραμονή ή χάνουν και αποχαιρετούν την κατηγορία. Ακόμη και η ισοπαλία δεν ευνοεί κανένα, ή καλύτερα ευνοεί τις ομάδες που είναι πιο πάνω βαθμολογικά. Και οι δύο ομάδες είναι “γεμάτες” άγχος, αμυντικά έχουν σοβαρά προβλήματα ενώ και επιθετικά δεν εκμεταλλεύονται καν τις κλασικές ευκαιρίες που βρίσκουν. Θεωρώ ότι θα γίνει πολύ μεγάλη μάχη για την νίκη και αν και αναμένεται ένα πολύ δυνατός αγώνας θα υπάρξουν τέρματα και θα προτείνω την επιλογή των Goal 2-3 σε απόδοση 2.05.

Μονό (Απόδοση 2.05 )UNITS 35

19:00 Ερμής-Παραλίμνι: Goal 2-3 (2.05)

Previous Article

2 Bundesliga: Το Κίελο είναι στο πόδι και η Χόλσταϊν κτυπά απευθείας άνοδο…

Next Article

National League: Συμπλήρωσε 6 σερί νίκες η Ντάγκενχαμ & Ρέντ…