2 Μαΐου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Ζητούμενο η νίκη για την Ατλέτικο

Ατλέτικο

Την ευκαιρία να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα έχει απόψε η Ατλέτικο Μαδρίτης που φιλοξενεί την Οσασούνα. Τοπικό ντέρμπι στην Καταλονία ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Εσπανιόλ.

Η λευκή ισοπαλία στο χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα σε Λεβάντε και Αθλέτικ ανέβασε ακόμα περισσότερο τα κέρδη της στήλης. Από το σημερινό πρόγραμμα της La Liga ξεχωρίζει το ντεμπούτο του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, αλλά και το παιχνίδι της Ατλέτικο κόντρα στην Οσασούνα.

(19:30) Ατλέτικο Μαδρίτης – Οσασούνα

Ιδανικά ξεκίνησε για την Ατλέτικο το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Βαλένθια, αφού έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 0-1. Στην επανάληψη έφτασε στο 1-3 πριν την συμπλήρωση εξήντα λεπτών και όλα έδειχναν πως είχαν τελειώσει. Ωστόσο, η υπεροψία των Μαδριλένων έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πάρουν τελικά το βαθμό, με δυο τέρματα στις καθυστερήσεις.

Πλέον το αποψινό παιχνίδι είναι must win για την ομάδα της Μαδρίτης, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα μείνει αρκετά πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου. Θετικότατη η εντός έδρας παράδοση κόντρα στην Οσασούνα τα τελευταία χρόνια, με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Μάλιστα η Ατλέτικο σκοράρει τουλάχιστον δυο τέρματα σε κάθε ένα από αυτά. Στα αρνητικά οι απουσίες των Τρίπιερ και Ζοάο Φέλιξ.

Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη και δυο διαδοχικές ήττες συμπλήρωσε η Οσασούνα. Ωστόσο απέναντι σε Σοσιεδάδ και Σεβίλλη οι ήττες ήττες ήταν φυσιολογικές. Εντυπωσιακή η έως τώρα παρουσία της εκτός έδρας με τέσσερις νίκες σε σύνολο έξι αναμετρήσεων. Για να βρούμε πάντως την τελευταία της νίκη στη Μαδρίτη, απέναντι στην Ατλέτικο πρέπει να γυρίσουμε πίσω στο 2009.

Στα θετικά της σημερινής ημέρας η έλλειψη σοβαρών απουσιών, αφού η απουσία του Αριντάν Ερνάντες είναι μακροχρόνια και δεν επηρεάζει ουσιαστικά.

Δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες η Άτλέτικο, που δικαίως είναι το φαβορί στο σημερινό παιχνίδι. Η έως τώρα εικόνα της Οσασούνα δείχνει πως απέναντι σε ομάδες που είναι πάνω από αυτή στην βαθμολογία δύσκολα κάνει ζημιά. Δύσκολα θα ανοίξει πολύ ο δείκτης του σκορ.

(22:00) Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ

Από ένα ακόμα κάζο προέρχεται η Μπαρτσελόνα που παρότι προηγήθηκε με 0-3 της Θέλτα τελικά παραχώρησε ισοπαλία. Τα προβλήματα είναι αρκετά εδώ και καιρό και ο Τσάβι, που αναλαμβάνει τα ηνία έχει πολύ δρόμο να διανύσει μέχρι να ανακτήσει η ομάδα της Βαρκελώνης την αξιοπιστία της.

Η παράδοση πάντως απέναντι στην συμπολίτισσα Εσπανιόλ είναι εξαιρετική, αφού την κερδίζει ανελλιπώς από το 2009 και έπειτα. Πέδρι, Φάτι, Αγκουέρο και Μπρέθγουεϊτ παραμένουν τα σημαντικότερα προβλήματα απουσιών για τους Μπλαουγκράνα.

Δυο διαφορετικά πρόσωπα παρουσιάζει έως τώρα στη σεζόν η Εσπανιόλ. Εντός έδρας είναι εξαιρετική, όμως μακριά από αυτήν αναζητά ακόμα την πρώτη της νίκη. Ωστόσο, δύσκολα θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό, αφού παραμένει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τραυματίας επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αλβανίας ο μέσος Μπάρε, ενώ εκτός μάχης είναι και ο Ζιλ. Αμφίβολος ο επίσης μέσος Λι Γιού που αποκόμισε τραυματισμό από τα παιχνίδια του με την εθνική ομάδα της Κίνας.

Η έλευση του Τσάβι θα αναπτερώσει το ηθικό των γηπεδούχων που είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Ωστόσο, δεν πείθουν ακόμα πως μπορούν να πετύχουν μια εμφατική νίκη.

Μονά Αποδεκτά

⚽19:30 Ατλέτικο Μαδρίτης – Οσασούνα: 1 & Under 3.5 || 1.80 @ 30 Units

⚽22:00 Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ: 1 & Under 4.5 || 1.80 @ 30 Units

Previous Article

Ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Βερολίνο

Next Article

Ικανή για… τεσσάρα η Σίτι