26 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Δύο τα στάδια προετοιμασίας της Ολλανδίας

Σε δύο φάσεις χώρισε την προετοιμασία της Εθνικής Ολλανδίας ο Φρανκ ντε Μπουρ αφού ούτως η αλλιώς δεν θα μπορούσε να έχει στην διάθεση του όλους τους διεθνείς με βάση ότι Νέιθανς Ακε της Μάντσεστερ Σίτι και ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα χάσουν τις αρχικές προπονήσεις καθώς οι ομάδες τους θα λάβουν μέρος στους δύο τελικούς αυτή τη βδομάδα σε Europa League (26/05, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Βιγιαρεάλ) και σε Champions League (29/05, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι).

Από σήμερα και για ένα τριήμερο οι Ολλανδοί διεθνείς θα προπονηθούν σε προπονητικό κέντρο της χώρας και ο Φρανκ ντε Μπουρ κάλεσε 34 ποδοσφαιριστές στην προεπιλογή και στους οποίους θα δώσει ρεπό την ερχόμενη Τετάρτη (26/05). Από κει και πέρα ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός θα ανακοινώσει την τελική 26αδα η οποία θ΄ αναχωρήσει για την Πορτογαλία το ερχόμενο Σάββατο (29/06) για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η Ολλανδία στις 2 Ιουνίου θα δώσει φιλικό αγώνα με την Σκωτία ενώ στις 6 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει την Γεωργία. Ο πρώτος επίσημος αγώνας για την Ολλανδία στο Euro 2020 θα είναι εναντίον της Ουκρανίας στις 13 Ιουνίου στο Άμστερνταμ στο πλαίσιο του 3ου ομίλου.

Previous Article

Euro 2020: Παρουσίαση και μακροχρόνια Γαλλίας

Next Article

Superlegaen: Κρίνεται ο τίτλος και η Μπρόντμπι έχει τον πρώτο λόγο…