27 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Δυάδα με Χόλσταϊν και γκολ στο “Ολντ Τράφορντ”…

Καλή σας Μέρα

Μία Δυάδα επιλογών έχουμε για σήμερα Πέμπτη με το στοιχηματικό πρόγραμμα να είναι αρκετά ενδιαφέρον αφού περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα τον τελικό Κυπέλλου στην Γερμανία (Λειψία-Ντόρτμουντ), το ντέρμπι στην Premier League μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ αλλά και την εκτός έδρας αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γρανάδα.

Η πρώτη επιλογή μας έρχεται από το πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας όπου η Χόλσταϊν Κίελ θα αντιμετωπίσει το απόγευμα (15.30) την Γιαν Ρέγκενσμπουργκ ενώ η δεύτερη μας επιλογή έρχεται από το Μάντσεστερ όπου η Γιουνάιτεντ αργά το βράδυ (22.15) θα φιλοξενήσει στο “Όλντ Τράφορντ” την Λίβερπουλ.


ΧΟΛΣΤΑΙΛ ΚΙΕΛ-ΓΙΑΝ ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ (15.30)


ΧΟΛΣΤΑΙΛ ΚΙΕΛ: Μάλλον θα πρόκειται για ρεκόρ για την Χόλσταϊν Κίελ όσον αφορά συνεχόμενους αγώνες αφού με τον σημερινό θα φθάσει τους 7 μέσα σε 20 μέρες ενώ θα ακολουθήσει το απόγευμα της Κυριακής και ο εκτός έδρας αγώνας με την Καρλσρούη. Πάντως με την τελευταία της νίκη με 1-0 επί του Αννόβερο ανέβηκε στην 2η θέση και με νίκη σήμερα θα πάει στο πλην ένα από την κορυφή που βρίσκεται η Μπόχουμ. Έχει πλέον μία σειρά 6 εντός έδρας νικηφόρων αγώνων με τέρματα 12-1, ενώ μετρά 4/6 No Goal και 4/6 Under 2.5.

ΓΙΑΝ ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ: Χρειάζεται 2 βαθμούς στους επόμενους 3 αγώνες που έχει να δώσει για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Είναι στην 14η θέση με 35 βαθμούς και στους 8 τελευταίους αγώνες που έχει δώσει κέρδισε μόνο τον…ένα. Προέρχεται μάλιστα από την συντριβή με 5-1 από την πρωτοπόρο Μπόχουμ παρά το ότι προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα του Άλμπερς στο 27 λεπτό. Βρέθηκε στο ημίχρονο να χάνει με 2-1, έμεινε με 10 παίκτες στο 59 λεπτό με την αποβολή του Σάλερ και δέχτηκε στο τέλος άλλα 3 τέρματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απόλυτα φυσιολογική η πτώση απόδοσης της Χόλσταϊν Κίελ που όσο φθάνουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος βγάζει και περισσότερη κούραση. Ωστόσο το κίνητρο της απευθείας ανόδου υπερτερεί των οποιοδήποτε προβλημάτων ενώ με σημερινή νίκη θα έχει ξεφύγει 4 βαθμούς από την 3η Γκρόιτερ και θα μειώσει στον 1 από την πρώτη Μπόχουμ, 2 αγωνιστικές πριν το φινάλε. Η Γιαν Ρέγκενσμπουργκ είναι εμφανώς εκτός φόρμας, προέρχεται από την συντριβή με 5-1 από την Μπόχουμ αλλά χρειάζεται 2 βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία. Αναμένω ότι η Χόλσταϊν Κίελ όποιες δυσκολίες θα βρει στον δρόμο της θα καταφέρει στο τέλος να πάρει τους 3 βαθμούς με την νίκη της να έχει απόδοση στο 1.60

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (22.15)


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Το έκανε ξεκάθαρο ο τεχνικός της Μάντσεστερ πως η ομάδα είναι προσηλωμένη στον στόχο κατάκτησης του Europa League. Ήδη πέρασε ο αγώνας με την Λέστερ (1-2) έρχεται αυτός με την Λίβερπουλ και ο Σόλσκιερ θα συνεχίσει το “βαρετό” ροτέισιον αφού δεν θα έχει στην διάθεση του Μαγκουάιρ, Μαρσιάλ, Τζέιμς και Τζόουνς. Η ομάδα είναι εξασφάλισε την συμμετοχής της στους ομίλους του Champions League και απλά αναμένει τις 26 Μάϊου για να κυνηγήσει στον τελικό απέναντι στην Βιγιαρεάλ το τρόπαιο του Europa League. Πριν την τελευταία ήττα από την Λέστερ, η Μάντσεστερ προερχόταν από 12 αγώνες πρωταθλήματος αήττητη (8 νίκες-2 ισοπαλίες) έχοντας στους 6 τελευταίους αγώνες 5/6 Goal-Goal+ Over 2.5.


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Επανήλθε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 της Σαουθάμπτον μετά τέρματα των Μανέ στο 31΄ και Αλκάνταρα στο 91΄ και στην ουσία έμεινε ζωντανή για διεκδίκηση θέσης Champions League. Έχει 2 αγώνες λιγότερους από την 3η Λέστερ αλλά η διαφορά είναι στους 9 βαθμούς οπότε και σήμερα δεν έχει άλλη επιλογή εκτός της νίκης για να κρατηθεί “ζωντανή” σε αυτό τον στόχο. Η ομάδα του Κλόμπ συνεχίζει να έχει προβλήματα απουσιών με τραυματίες (προστέθηκε και ο Μίλνερ) ωστόσο δείχνει και κάποια σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης με τους τελευταίους 6 αγώνες να παραμένει αήττητη (4 νίκες-2 ισοπαλίες) έχοντας 5/6 Goal 2-3 και 4/6 Under 2.5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν θα είναι όπως τα παλιά ντέρμπι η φετινή αναμέτρηση στο “Ολντ Τράφορντ“. Λείπουν που λείπουν οι φίλαθλοι, ήρθε και το μη βαθμολογικό ενδιαφέρον από πλευράς Γιουνάιτεντ και μας μένει μόνο το γόητρο. Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” και απόψε θα έχουν μία σύνθεση όπως και στον αγώνα με την Λέστερ κάποιων βασικών και κάποιων όχι, η Λίβερπουλ θέλει την νίκη μήπως και προλάβει να φθάσει την Λέστερ για να βγει στο Champions League οπότε το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο. Εντούτοις το θέαμα δεν χάνεται, αναμένεται χωρίς άγχος οι δύο ομάδες να φτιάξουν και να βρούν ευκαιρίες οπότε και θα στηρίξουμε την επιλογή του Goal-Goal σε απόδοση 1.60.

Δυάδα (Απόδοση 2.56) UNITS 40


15.30 Χόλσταϊν-Γιαν Ρέγκενσμπουργκ: 1 (1.60)

22:15 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ: Goal-Goal (1.60)

Previous Article

Αύρα πρωταθλητών

Next Article

DFB Pokal: Με επιθετικές διαθέσεις στον τελικό Λειψία και Ντόρτμουντ