26 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Βολική ισοπαλία ΠΑΣ και Αστέρας Τρίπολης

Ισοπαλία σημαίνει παραμονή για ΠΑΣ και Αστέρα Τρίπολης στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Ανάλυση από τον Παναγιώτη Τζαμπαζλή.

Απόλυτο στην τελευταία πρόταση της Τετάρτης, καθώς ΑΕΚ και Ολυμπιακός έμειναν στο under. Την ίδια ώρα, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ πέτυχαν γκολ και επιβεβαίωσαν το 2.60 στο goal/goal. Από το σημερινό πρόγραμμα, την ευκαιρία να καθαρίσουν έχουν ΠΑΣ και Αστέρας Τρίπολης.

20:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης

Το πιο σημαντικό βήμα για την παραμονή του έκανε ο ΠΑΣ, καθώς πέρασε με τη νίκη με 1-0 από την έδρα του Ιωνικού.

Από εδώ και στο εξής, του αρκεί ένας μόλις πόντος στα δύο τελευταία παιχνίδια για να έχει το κεφάλι του ήσυχο, καθώς έχει απόσταση πέντε πόντων από την κόκκινη ζώνη.

Τα απαραίτητα έχει κάνει έως τώρα ο Αστέρας Τρίπολης. Κάκιστη η παρουσία του, αλλά η ισοπαλία χωρίς σκορ με τη Λαμία, τον έφερε έναν πόντο μακριά από την παραμονή και μαθηματικά στην κατηγορία.

Εκτίμηση:

Κανέναν λόγο δεν έχει ΠΑΣ και Αστεράς Τρίπολης να ρισκάρουν. Η ισοπαλία θα τους στείλει από τώρα… διακοπές. Στο 2.25 αξίζει κάθε ρίσκο.

20:00 Λαμία – Λεβαδειακός

Ολη η… παραμονή στο ματς της Λαμίας με τον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι πήραν την ισοπαλία χωρίς σκορ στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης.

Ετσι στα δύο τελευταία παιχνίδια της απέναντι σε Λεβαδειακό και Ιωνικό, θέλει μία νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή.

Κατά τα άλλα, έχει αρκετούς συνδυασμούς που θα της δώσουν την πολυπόθητη παραμονή, αλλά αυτό θα κριθεί και από τα άλλα αποτελέσματα. Για να έχει το κεφάλι της ήσυχο, πρέπει να πάρει το τρίποντο και να μην σκεφτεί τίποτα άλλο στη συνέχεια.

«Αυτοκτονία» για τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο, καθώς πήρε προβάδισμα δύο γκολ απέναντι στον Παναιτωλικό, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση.

Ουραγός στη βαθμολογία με απόσταση τριών πόντων από τις θέσεις της παραμονής. Με νίκη θα κάνει τεράστιο βήμα, ενώ σε κάθε άλλο αποτέλεσμα, θα αποχαιρετήσει και την κατηγορία.

Εκτίμηση:

Αήττητος είναι ο Λεβαδειακός στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια του. Πάντα είναι μία… ανάσα από το μεγάλο αποτέλεσμα, αλλά στο τέλος λυγίζει. Πατάει καλύτερα τελευταία και είναι σε θέση να φύγει χωρίς ήττα τουλάχιστον από το ματς.

Μονό αποδεκτό:

20:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης Χ || 2,25 @ 15 Units

20:00 Λαμία – Λεβαδειακός Χ2 || 1,85 @ 20 Units

Previous Article

Ντέρμπι με φόντο την τετράδα

Next Article

Διεκδικούν αποτελέσματα Χόφενχαϊμ και Μπόχουμ