1 Μαΐου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Απέναντι στην πρώην ομάδα του

ομάδα

Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στη Euroleague με τον Γουιλμπέγκιν να αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του. Ο Κώστας Αμοιρίδης αναλύει τις αναμετρήσεις και κρατά πέντε σημεία.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του μπάσκετ. Η χθεσινή μας μέρα κλείνει με θετικό πρόσημο και 3/4 επιβεβαιωμένες επιλογές. Βέβαια θα μπορούσε είχε γίνει το απόλυτο, αν ο Γκριγκόνις έκανε ένα ακόμα φάουλ στο ματς. Μάλιστα είχε ξεκινήσει δυνατά με δύο συνεχόμενα στα πρώτα τρία αγωνιστικά λεπτά. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα υπόλοιπα ματς του προγράμματος, με τον Γουιλμπέγκιν να συναντά για πρώτη φορά φέτος την πρώην ομάδα του.

(21:00) Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία από πέρσι. Στο πρώτο φετινό του παιχνίδι πήρε τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Μπαρτζώκα ήταν καλύτερη καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήρε τη νίκη. Για το σημερινό παιχνίδι μετράει ερωτηματικά, με τους Μπολομπόι, Κάναν, Παπανικολάου να είναι αμφίβολοι.

Από την άλλη πλευρά, η Ζαλγκίρις ήταν ανέλπιστα καλή στο Ισραήλ, καθώς ζόρισε πολύ τη Μακάμπι φτάνοντάς την στα όριά της. Θυμίζω ότι τα τελευταία χρόνια η λιθουανική ομάδα ζορίζει τον Ολυμπιακό αρκετά. Ωστόσο φέτος θεωρώ ότι η ποιότητά της δεν είναι ίδια με τα προηγούμενα χρόνια.

Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στα πρώτα παιχνίδια περιμένω ο Ολυμπιακός να πάρει μια εύκολη νίκη.

Εκτίμηση:

Στοιχηματικά το παιχνίδι δεν έχει αξία στις βασικές αγορές. Από τα ειδικά στοιχήματα, ωστόσο υπάρχουν επιλογές με ενδιαφέρον. Το 1.87 στο Over 27 αγωνιστικά λεπτά για το Βεζένκοφ έχει αξία και μπαίνει πρώτο στις σημερινές επιλογές.

(21:00) Φενέρμπαχτσε-Μακάμπι Τελ Αβίβ

Στην εποχή Ιτούδη η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε με το δεξί τη χρονιά, κερδίζοντας και σχετικά εύκολα τη Μπάγερν στο Μόναχο. Σήμερα φιλοξενεί τη Μακάμπι του Κάτας, μια ομάδα που το καλοκαίρι προχώρησε σε πολλές αλλαγές. Πρόσωπο του αγώνα φυσικά είναι ο Σκότι Γουιλμπέγκιν, με τον Αμερικανό με τουρκικό διαβατήριο, να μετακομίζει μετά από τέσσερα χρόνια στο Ισραήλ.

Από πλευράς προϊστορίας, η ομάδα της Τουρκίας έχει το πλεονέκτημα με 7 νίκες και 3 ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια. Στο αποψινό παιχνίδι παίζουν δύο νέες ομάδες που θέλουν χρόνο για να δέσουν. Για το λόγο αυτό δεν θέλω να μπλέξω με σημείο νίκης. Αντίθετα θεωρώ πως υπάρχει αξία στα ειδικά στοιχήματα.

Εκτίμηση:

Προφανώς και αναμένω ντέρμπι, καθώς δεν είναι τόσο μεγάλο φαβορί η Φενέρμπαχτσε, ειδικά τη δεδομένη στιγμή.Πιστεύω όμως ότι απέναντι στην παλιά του ομάδα, ο Γουιλμπέγκιν θα βρει χώρους απέναντι σε μια μέτρια άμυνα. Το over 13.5 πόντοι του στο 1.95 αξίζει και μπαίνει στις επιλογές μου. Επίσης θεωρώ ότι έχει αξία και το over 80.5 πόντοι για τη γηπεδούχο ομάδα στο 1.80.

(21:30) Aρμάνι Μιλάνο- Άλμπα Βερολίνου

Η φετινή χρονιά άρχισε με το δεξί για την Αρμάνι, παρότι πέρασε δύσκολα στο Αστρομπάλ την πρώτη αγωνιστική. Ωστόσο δείχνει έτοιμη φέτος για το επόμενο βήμα. Η επιστροφή του Πάνκος στις υποχρεώσεις της ομάδας, μόνο ευχάριστο μπορεί να είναι. Άλλωστε η συμβολή του παίκτη στο παιχνίδι για την ομάδα του είναι κομβική.

Από την άλλη πλευρά, η Άλμπα Βερολίνου αντιμετώπισε την Παρτίζαν, στην επιστροφή της στη διοργάνωση και είχε ένα σχετικά βατό παιχνίδι. Άλλωστε είναι μια ομάδα που δίνει μεγάλη βάση στο περιφερειακό σουτ, κάτι που την καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνη. Αυτό το στοιχείο φυσικά πρέπει να προσέξει απόψε και η Αρμάνι, αν θέλει να πάρει τη δεύτερη νίκη της.

Περίεργο παιχνίδι, κυρίως όσον αφορά το χάντικαπ. Η Άλμπα δεν πιστεύω ότι θα πέσει αμαχητή αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μπλέξω.

Εκτίμηση:

Η άμυνα των Γερμανών σε καμία περίπτωση δεν τρομάζει. Ειδικά για μια ομάδα που έχεις βάσεις και αρχές στο παιχνίδι της. Θεωρώ ότι απέναντι σε αυτή την άμυνα ο Μπάρον θα βρει χώρους για δράση. Το over 2.5 ασιστ του στο 2.30 αξίζει και μπαίνει στις επιλογές μου. Επίσης θα κρατήσω και το over 2.5 εύστοχα τρίποντά του στο πλούσιο 2.60.

Μονά Αποδεκτά:

21:00 Φενέρμπαχτσε-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Φενέρμπαχτσε Over 80.5 πόντοι|| 1,80 @ 10 Units

21:00 Φενέρμπαχτσε-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Γουιλμπέγκιν Over 13.5 πόντοι|| 1,95 @ 10 Units

21:30 Αρμάνι-Άλμπα Βερολίνου: Μπάρον Over 2.5 εύστοχα τρίποντα||2,60 @ 5 Units

21:30 Αρμάνι-Άλμπα Βερολίνου: Μπάρον Over 2.5 ασιστ || 2,30 @ 5 Units

21:00 Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις: Βεζένκοφ Over 27 λεπτά συμμετοχής || 1,72 @ 40 Units

Previous Article

Ligue 1: Όσα βάλουμε και όσα φάμε το Στρασβούργο

Next Article

Το θέλει η Σάλκε, σκοράρει η Χόφενχαϊμ