4 Μαΐου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Ήρθε η ώρα για την πρώτη ήττα της Νάπολι…

Νάπολι

Με πέντε παιχνίδια συνεχίζεται η 13η αγωνιστική στο Καμπιονάτο. Ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ίντερ και Νάπολι, η οποία ειναι και η μοναδική αήττητη ομάδα μετά την ήττα της Μίλαν.

Καλημέρα σε όλους σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα στην Ιταλία και αρκετές επιλογές.

Αταλάντα και Σπέτσια επιβεβαίωσαν εύκολα και από νωρίς το over3.5 με το τελικό σκορ να γράφει 5-2, αλλά η Μίλαν έχασε το αήττητο αφού ηττήθηκε από την Φιορεντίνα με 4-2.

Σασουόλο-Κάλιαρι

✍️Δυο σερί ήττες για την Σασουόλο, σε παιχνίδια που μπορούσε να κερδίσει (Έμπολι και Σαμπντόρια), δείχνοντας ότι φέτος είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Δύσκολα θα κινδυνέψει, έχει πολύ χειρότερες ομάδες, αλλά δύσκολα θα διεκδικήσει και κάτι καλύτερο.

✍️Την ήθελε την διακοπή η Κάλιαρι, παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και δεν μπορεί να πιάσει ρυθμό με τίποτα. Τέσσερις σερί ήττες μετρούσε(όλες με 2-3 γκολ) και με μία μόλις νίκη μετά από 12 αγωνιστικές, έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα. Έχει και απουσίες αφού εκτός έμειναν οι στόπερ Γοδίν και Βαλούκιεβιτς, αλλά και ο Φαρίας.

?Και οι δυο θέλουν νίκες, η Σασουόλο έρχεται από έξι σερί GG και Over, η Κάλιαρι από πέντε 2-3 γκολ. Η πρόσφατά παράδοση δείχνει τρία σερί 1-1. Με τις άμυνες που έχουν δύσκολα δεν θα δούμε γκολ στο παιχνίδι. Κρατάω GG και Over στο 1.93

Μπολόνια-Βενέτσια

✍️Από δυο σημαντικές νίκες ερχόταν η Μπολόνια, που κέρδισε κατά σειρά Κάλιαρι και Σαμπντόρια. Βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, υπάρχει ικανοποίηση για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις και έχει πετύχει σημαντικές νίκες. Καλό το κλίμα στην Μπολόνια, στη διάρκεια της διακοπής ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς έγινε  επίτιμος δημότης της πόλης, για τη μάχη που έδωσε με τη λευχαιμία.

✍️ Ικανοποίηση υπάρχει και στην Βενέτσια με την ομάδα να έρχεται από πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στην Ρόμα(3-2). Δεν υπάρχει κάποια σημαντική απουσία

?Δίκαιο φαβορί η Μπολόνια, έχει καλύτερη ομάδα και δείχνει πιο κοντά στην νίκη. Ο άσος είναι κοντά στο 1.65 και βάσει των επιδόσεων τους, κυρίως των γηπεδούχων(7/9 over) μπορεί άνετα να συνδυαστεί και το με το over1.5.

Σαλερνιτάνα-Σαμπντόρια

✍️Έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα η Σαλερνιτάνα και δεν πήρε τίποτα μετά την νίκη με την Βενέτσια. Ηττήθηκε φυσιολογικά από Νάπολι(1-0) και Λάτσιο(3-0) και πλέον καλείται να πάρει κάτι από μια ομάδα που βρίσκεται στην ίδια θέση με αυτήν.

✍️Τίποτα δεν πάει καλά φέτος για την Σαμπντόρια, τρεις σερί ήττες έκανε και ήταν από τις ομάδες που την ήθελε την διακοπή. Ψάχνει σταθερότητα και πλέον ψάχνει και βαθμούς αφού έπεσε εντός ζώνης υποβιβασμού. Ο πρόεδρος αποφάσισε να στηρίξει τον Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα, παρά το ότι μέσα στην διακοπή ακούστηκε ότι είναι κοντά στην επιστροφή ο Μάρκο Τζιαμπάολο

?Δύσκολο παιχνίδι για σημείο, μπορεί να πάει παντού, τίμιο το GG στο 1.75 και θα μείνω εκεί. Η Σαμπντόρια μετράει 10 σερί over και όμως το Over είναι ακριβότερο του προγράμματος. Νομίζω το 1-1 παίζει αρκετά.

Ίντερ-Νάπολι

Το σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας με δυο από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.

✍️Έξι ματς αήττητη η Ίντερ με τρεις νίκες, έρχεται από το 1-1 στο ντέρμπι με την Μίλαν. Ακολουθεί μεσοβδόμαδα το εντός έδρας με την Σαχτάρ Ντόνετσκ για το Τσάμπιονς Λιγκ, σε ένα παιχνίδι που πρέπει να πάρει την νίκη. Εκτός οι Ντε Φράι και Σάντσες, κατά τα άλλα όλοι οι υπόλοιποι επέστρεψαν.

✍️Συνεχίζει αήττητη η Νάπολι με εκπληκτική πορεία φέτος(10-2-0) στο τελευταίο έμεινε στο 1-1 με την Βερόνα. Μεσοβδόμαδα(Τετάρτη) ταξιδεύει στην Μόσχα για να παίξει με την Σπαρτάκ. Πλέον και μετά την χθεσινή ήττα της Μίλαν, είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα. Επίστροφές στην Νάπολι, ανέτοιμος ο Μανωλάς, εκτός ο Πολιτάνο.

?Δύσκολο παιχνίδι από κάθε άποψη. Θεωρώ καλύτερη ομάδα την Ίντερ και νομίζω έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη. Η Νάπολι τελευταία δεν αποδίδει πολύ καλά, κερδίζει στο όριο και από… συνήθεια. Τα τελευταία πέντε μεταξύ τους ήταν όλα under, δυο νίκες για την Ίντερ, μια για την Νάπολι και δυο ισόπαλα. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει πίσω και πρέπει να καλύψουν το χαμένο έδαφος, θα στηρίξω τον άσο. Νομίζω ήρθε η ώρα για την πρώτη ήττα των παρτενοπέι.

Single Bet:

⚽13:30 Σασουόλο-Κάλιαρι : GG & Over || 1,93 @ 20 Units

⚽16:00 Μπολόνια-Βενέτσια : 1 & over 1.5 || 1.90 @ 20 Units

Παρολί 4,025 @ 15 Units

⚽16: 00 Σαλερνιτάνα-Σαμπντόρια : GG || 1.75

⚽19: 00 Ίντερ-Νάπολι : 1 || 2.30

Βρήκες κάποιο λάθος; Ενημέρωσε μας

?Κάντε κλικ στα παρακάτω, για εγγραφή στα κανάλια μας στο telegram.

Previous Article

Ικανή για… τεσσάρα η Σίτι

Next Article

Δεν έχει περιθώρια η Γκενκ