29 Νοεμβρίου, 2023
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Ligue 1: Αρνητική η παράδοση για τη Λοριάν

Λοριάν

Με την αναμέτρηση της Οσέρ κόντρα στη Λοριάν ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής στη Ligue1, στη Γαλλία. Ο President αναλύει την αναμέτρηση και κρατά τις στοιχηματικές επιλογές.

Το ευρωπαϊκό τριήμερο αποτελεί παρελθόν και το ενδιαφέρον αρχίζουν να συγκεντρώνουν και πάλι τα εθνικά πρωταθλήματα. Στη Ligue 1 παραδοσιακά την Παρασκευή έχουμε αγωνιστική δράση με τις Οσέρ και Λοριάν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

(22:00) Οσέρ – Λοριάν

Είναι πλέον ολοφάνερο πως η Οσέρ μπορεί να σταθεί αξιόλογα μόνο απέναντι σε αντιπάλους που είναι στα μέτρα της. Στα τρία τελευταία παιχνίδια ήρθε αντιμέτωπη με ομάδες μεγαλύτερου βεληνεκούς και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά. Αρχικά ήρθε η καλή εμφάνιση, αλλά με ήττα από τη Λυών με 2-1, ακολούθησε η ήττα από τη Μαρσέιγ με 0-2 και το κερασάκι η πεντάρα από τη Ρεν. Εν μέρη όλα φυσιολογικά αποτελέσματα και ήττες εντός προγράμματος.

Εδώ όμως κάπου θα πρέπει να σταματήσει η κατηφόρα, αφού η Λοριάν είναι ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Το θετικό για την Οσέρ είναι πως εντός έδρας μοιάζει να πατάει καλύτερα και να δημιουργεί περισσότερες φάσεις στην αντίπαλη εστία. Δεν επηρεάζουν ουσιαστικά οι απουσίες των Πελενάρντ και Σαρμπονιέρ, δεν ισχύει όμως το ίδιο και με αυτή του επιθετικού Ντα Κόστα.

Τη θετική της πορεία στο πρωτάθλημα συνεχίζει η Λοριάν, που πλέον μετρά τρείς διαδοχικές νίκες. Τελευταίο της θύμα η Ναντ, την οποία κέρδισε με 3-2, εντός έδρας. Πριν από αυτό είχαν προηγηθεί οι νίκες απέναντί στην Αζαξιό και τη Λυών. Τα θετικά αυτά αποτελέσματα έβαλαν τη Λοριάν σε ευρωπαϊκή τροχιά, αν και ο αρχικός στόχος ήταν η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Απόψε ταξιδεύει στην έδρα της Οσέρ, με στόχο να ξορκίσει μια απίστευτη αρνητική παράδοση, αφού στις δέκα συνολικά επισκέψεις της εκεί δεν έχει κερδίσει ποτέ. Πιο συγκεκριμένα μετρά πέντε ήττες και πέντε ισοπαλίες, με τις τελευταίες μάλιστα να συνοδεύονται από Under 2.5. Σύμμαχος της σε αυτή την προσπάθεια η έλλειψη σοβαρών απουσιών, αφού Σίλβα και Μπόλσγκαρντ είναι εκτός από το ξεκίνημα της σεζόν.

Εκτίμηση:

Μπορεί η Λοριάν να είναι αυτή την περίοδο σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι το φαβορί. Αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο της ισοπαλίας, που έχει και θετική παράδοση. Αρκετά ικανοποιητικό το 3.40.

Μονό αποδεκτό:

22:00 : Οσέρ – Λοριάν Χ || 3.40 @ 30 Units

Previous Article

La Liga: Η Κάντιθ στο απόλυτο μηδέν

Next Article

Πλέον «ανοίγονται» Μάιντς και Χέρτα