10 Δεκεμβρίου, 2023
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

League B Group B: Ματς χωρίς άγχος στα Τίρανα

Τίρανα

Αλβανία και Ισλανδία ρίχνουν στα Τίρανα την αυλαία του 2ου ομίλου (Group B) της League B του Nations League.

Καλημέρα σε όλες και όλους από το bethoop.gr. Τελευταίο ματς για τον 2ο όμιλο της League B του Nations League είναι αυτόι ανάμεσα σε Αλβανία και Ισλανδία στα Τίρανα. Το Ισραήλ έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την άνοδο. Αντίστοιχα η Ρωσία έχει αποκλειστεί λόγω του πολέμου. Συνεπώς είναι η ομάδα που έχει τερματίσει στον πάτο της βαθμολογίας. Συνεπώς Αλβανία και Ισλανδία διεκδικούν χωρίς άγχος την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση.

(21:45) Αλβανία – Ισλανδία

Η Αλβανία γνώρισε πικρή ήττα στο Ισραήλ. Ισοφάρισε και διεκδίκησε την ανατροπή στα τελευταία λεπτά πριν δεχτεί καθοριστικό γκολ στις καθυστερήσεις. «Βαρύ» το κλίμα στην ομάδα, αφού εξ αρχής όλοι πίστεψαν στην άνοδο στην League A, σε έναν όμιλο που ήταν ευκαιρία όπως διαμορφώθηκε μετά τον αποκλεισμό της Ρωσίας.

Η Ισλανδία από την πλευρά της έχει μείνει στον έναν βαθμό και θα αναζητήσει την πρώτη της νίκη χωρίς άγχος. Αυτό καθώς ξέρει πως κανείς δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό από τον όμιλο.

Ροτέισιον πάντως θα δούμε και από τις δύο πλευρές, αφού η Ισλανδία μάλιστα έχει 7 παίκτες κάτω των 21 ετών στην αποστολή. Αντίστοιχα και η Αλβανία θα δοκιμάσει πράγματα, αλλά θέλει πρωτίστως να δώσει λίγη χαρά στον κόσμο της κλείνοντας με μία νίκη.

Εκτίμηση:

Θα ψάξουν και οι δύο την πρώτη του νίκη στην διοργάνωση. Η Αλβανία έχει ελαφρύ προβάδισμα αφού το ματς είναι στα Τίρανα αφενός. Αφετέρου έχει ανάγκη για μία καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα, αφού αγνοεί την νίκη εδώ και έξι σερί ματς. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν έχουν λόγο να παίξουν αμυντικά, οπότε το αμφίσκορο μοιάζει η καλύτερη επιλογή. Goal/Goals 2,05.

Μονό Αποδεκτό:

21:45 Αλβανία – Ισλανδία: Goal/Goal || 2,05 @ 20 Units

Previous Article

League A Group B: Για δυο αποτελέσματα η Πορτογαλία

Next Article

League C Group B: Ρυθμιστής της παραμονής η «γαλανόλευκη»