10 Δεκεμβρίου, 2023
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

League A Group B: Για δυο αποτελέσματα η Πορτογαλία

Πορτογαλία

Πορτογαλία και Ισπανία μονομαχούν για την πρωτιά στον όμιλο. Την ίδια ώρα Τσεχία και Ελβετία θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Ο President αναλύει τις αναμετρήσεις και κρατά τις στοιχηματικές επιλογές.

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο Group B της League A, μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής. Η Ισπανία δεν έχει πλέον το πάνω χέρι στον όμιλο, ενώ Τσεχία και Ελβετία διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με στόχο της αποφυγή της τελευταίας θέσης.

(21:45) Πορτογαλία – Ισπανία

Απόλυτο αφεντικό στον όμιλο είναι πλέον η Πορτογαλία, που το Σάββατο διέσυρε με 4-0 την Τσεχία. Το τελικό σκορ πάντως δεν αντικατοπτρίζει πλήρως τη διαφορά των δυο ομάδων, αφού οι Τσέχοι αστόχησαν από τα έντεκα βήματα, ενώ αργότερα παρουσίασαν σημάδια παραίτησης.

Η νίκη αυτή σε συνδυασμό με την γκέλα της Ισπανίας δίνει το δικαίωμα στην Πορτογαλία να παίζει για δυο αποτελέσματα απόψε. Στα θετικά επίσης το γεγονός της εκμηδένισης των απουσιών, αφού τόσο ο Κανσέλο, όσο και ο Ζοάο Φέλιξ είναι στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος.

Την πρώτης της ήττα στη διοργάνωση γνώρισε η Ισπανία, που δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ελβετία, με το τελικό 1-2 να είναι απόλυτα δίκαιο. Οι Ελβετοί παρότι δεν είχαν τον έλεγχο του ρυθμού ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και έτσι έκαναν την έκπληξη.

Η Ισπανία απόψε θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν αν θέλει να πάρει την πρώτη θέση, αφού τα τελευταία χρόνια δεν τα καταφέρνει απέναντι στην Πορογαλία. Πιο συγκεκριμένα η τελευταία νίκη των Ισπανών επί Πορτογαλικού εδάφους ήταν σε ένα φιλικό το 2003. Αξίζει να σημειωθεί πως οι τέσσερις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις παρουσιάζουν ισοπαλία, ανεξαρτήτου έδρας.

Εκτίμηση:

Δύσκολα θα δούμε κάτι ανάλογο της χθεσινής βραδιάς, αφού εδώ υπάρχει κίνητρο και από τις δυο ομάδες. Οι άμυνες θα έχουν τον πρώτο λόγο κάτι που μας οδηγεί στο ενδεχόμενο του χαμηλού σκορ. Οριακά αποδεκτό το under 2.5 στο 1.72.

(21:45) Ελβετία – Τσεχία

Η εικόνα που είχε δείξει μέχρι τώρα στη διοργάνωση η Ελβετία δεν προϊδέαζε πως θα μπορούσε να κάνει μια τόσο μεγάλη έκπληξη. Παρόλα αυτά κατάφερε να σπάσει το αήττητο της Ισπανίας και πλέον έχει το πάνω χέρι για την παραμονή.

Το θετικό είναι πως παίζει για δυο αποτελέσματα, αφού και η ισοπαλία της κάνει, ενώ παράλληλα έχει και θετική ψυχολογία. Αρκετά σημαντική η απουσία του Ακάντζι που συμπλήρωσε κάρτες, ενώ εκτός αποστολής είναι και ο Τσούμπερ και ο Φάσναχτ,

Άσχημο το κλίμα στις τάξεις της Τσεχίας, μετά τη βαριά ήττα με 4-0 από την Πορτογαλία. Το πρόβλημα, πέρα από βαρύ σκορ, είναι πως η ομάδα ήταν αρκετά καλή στον αγωνιστικό χώρο και δεν άξιζε αυτόν τον διασυρμό. Τα δεδομένα πλέον είναι αρκετά δύσκολα και το ενδεχόμενο του υποβιβασμού πιο ορατό από ποτέ,

Τα άσχημα όμως δεν τελειώνουν εδώ, αφού ο ηγέτης Σικ αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι κόντρα στην Πορτογαλία και σήμερα είναι εκτός. Το ίδιο ισχύει και για τους Μπαράκ και Μπράμπετς, που αποτελούν βασικά κομμάτια της ομάδας.

Εκτίμηση:

Θα πρέπει να περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, με σκληρά μαρκαρίσματα. Οι δυο ομάδες έχουν έφεση στις κάρτες, το οποίο δεν μπορεί να μείνει χωρίς ποντάρισμα. Το Over 4.5 κάρτες το συναντάμε στο 2.45.

Μονό αποδεκτό:

21:45 Πορτογαλία – Ισπανία: Under 2.5|| 1.70 @ 30 Units

21:45 Ελβετία – Τσεχία: Over 4.5 κάρτες|| 2.45 @ 30 Units

Previous Article

League B Group D: Κρίνεται η πρωτιά στο Όσλο

Next Article

League B Group B: Ματς χωρίς άγχος στα Τίρανα