8 Δεκεμβρίου, 2023
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

League A Group B: Η Ισπανία καθαρίζει τον όμιλο

Ισπανία

Ένα βήμα πριν την κατάκτηση της κορυφής του ομίλου είναι η Ισπανία, που φιλοξενεί την Ελβετία. Από κοντά η Πορτογαλία που αντιμετωπίζει την Τσεχία. Ο President αναλύει τις αναμετρήσεις και κρατά τις στοιχηματικές επιλογές.

Μπορεί φαινομενικά να έχουμε να κάνουμε με έναν εύκολο όμιλο, όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Η Πορτογαλία έχει δύσκολο έργο στην Τσεχία και τυχόν στραβοπάτημα θα δώσει λογικά την πρωτιά στην Ισπανία που φιλοξενεί την Ελβετία.

(21:45) Τσεχία – Πορτογαλία

Δεν έχει ικανοποιήσει με την μέχρι τώρα εικόνα της στο Nations League η Τσεχία, που μετρά μέχρι τώρα μια νίκη, μια ισοπαλία και δυο ήττες. Η απόδοση της στα δυο τελευταία παιχνίδια, απέναντι στους μεγάλους του ομίλου ήταν άσχημη και οι ήττες με 2-0 απόλυτα δίκαιες. Σήμερα καλείται να κάνει την υπέρβαση και να πάρει κάτι από τους Πορτογάλους, όπως δηλαδή έκανε και απέναντι στην Ισπανία, εντός έδρας (1-1).

Δεν θα πρέπει να περιμένουμε σπουδαίες αλλαγές στο τρόπο παιχνιδιού των Τσέχων, ούτε αλλαγές σε πρόσωπα. Αξίζει να σημειωθεί πως το σημερινό παιχνίδι είναι το πρώτο στην ιστορία των δυο ομάδων επί τσεχικού εδάφους. Στο παρελθόν έχουν συναντηθεί ακόμα τέσσερις φορές, όλες για τελική φάση Euro, με την Πορτογαλία να μετρά τρείς νίκες και μια ήττα.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς στην Ελβετία και έτσι έδωσε το προβάδισμα στην Ισπανία. Η Πορτογαλία είχε παρουσιάσει εξαιρετική εικόνα μέχρι τότε, επικρατώντας εντός της Τσεχίας και της Ελβετίας, ενώ είχε αποσπάσει εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Ισπανία.

Εκτίμηση:

Είναι γνωστό πως η Πορτογαλία χάνει μεγάλο μέρος της δύναμης της μακριά από την έδρα της. Αυτό ήταν φανερό και κόντρα στην Ελβετία. Συνεπώς, μένουμε μακριά από το αρκετά χαμηλή απόδοση του διπλού. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πάντως πως οι Πορτογάλοι έχουν μια έφεση στο No Goal, που σήμερα πληρώνει 1.72.

(21:45) Ισπανία – Ελβετία

Αήττητη παραμένει μέχρι τώρα στον όμιλο η Ισπανία, που έχει συγκεντρώσει οχτώ βαθμούς. Τον Ιούνιο ξεκίνησε νωθρά με δυο ισοπαλίες, εντός με Πορτογαλία και εκτός με Τσεχία. Ωστόσο, στη συνέχεια ανέβασε ρυθμούς με δυο νίκες απέναντι σε Ελβετία και εντός με Τσεχία, σκαρφάλωσε στην κορυφή.

Απόψε με νίκη κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο. Μάλιστα δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτό να συμβεί από σήμερα. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται δική της νίκη και παράλληλα στραβοπάτημα της Πορτογαλίας.

Από την άλλη οι Ελβετοί έχουν δείξει κάκιστο πρόσωπο, αφού ξεκίνησαν με τρείς ήττες. Ωστόσο. την τελευταία αγωνιστική του ομίλκου έκαναν την έκπληξη επικρατώντας με 1-0 της Πορτογαλίας. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έφερε τα πάνω κάτω στον όμιλο και έδωσε ελπίδες στην Ελβετία προκείμενου να αποφύγει τον υποβιβασμό. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να μείνει κοντά βαθμολογικά στην Τσεχία την οποία φιλοξενεί την τελευταία αγωνιστική.

Εκτίμηση:

Δύσκολα θα μπορέσει η Ελβετία να κάνει και δεύτερη ζημιά στους μεγάλους του ομίλου και μάλιστα εκτός έδρας. Οι Ισπανοί είναι υποψιασμένοι ωστόσο σε κανένα παιχνίδι δεν έχουν σκοράρει πάνω από δυο τέρματα. Το combo bet 1 & Under 3.5 διπλασιάζει το ποντάρισμα μας.

Μονό αποδεκτό:

21:45 Τσεχία – Πορτογαλία: No Goal|| 1,72 @ 30 Units

21:45 Ισπανία – Ελβετία: 1 & Under 3.5|| 2,00 @ 30 Units

Previous Article

League C Group D: Μάχη για την πρωτιά στην Γεωργία

Next Article

League B Group A: Με τo ηθικό στα ύψη η Σκωτία