6 Δεκεμβρίου, 2023
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Group D: Μόνο νίκη ψάχνει η Δανία

Δανία

Με τις αναμετρήσεις Αυστραλία – Δανία και Τυνησία – Γαλλία πέφτει η αυλαία του Group D του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο President αναλύει τις αναμετρήσεις και κρατά τις στοιχηματικές επιλογές.

Παιχνίδι που δίνει πρόκριση αυτό ανάμεσα στην Αυστραλία και τη Δανία. Αδιάφορη ουσιαστικά η Γαλλία, που έχει τσεκάρει την πρόκριση και μένουν τα τυπικά για την πρώτη θέση.

(17:00) Αυστραλία – Δανία

Το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση έχει η Αυστραλία, μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Τυνησίας. Η εμφάνιση της ήταν πολύ καλύτερη, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Γαλλία, αν και αμυντικά δεν ήταν λίγες οι στιγμές που κινδύνευσε. Επιθετικά, ήταν πιο ουσιαστική, με την φαντασία πάντως να λείπει από το παιχνίδι της.

Τα πράγματα είναι απλά, αφού με νίκη ή με ισοπαλία παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αντίθετα σε περίπτωση ήττας δεν υπάρχει σενάριο που να την ευνοεί. Μαθηματικά υπάρχει σενάριο το οποίο της δίνει και την πρωτιά στον όμιλο, ωστόσο αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

Χωρίς νίκη στα δυο πρώτα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Δανία, που πριν την έναρξη της διοργάνωσης αποτελούσε ένα από τα φαβορί για τη συμμετοχή στους δεκαέξι. Η λευκή ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στην Τυνησία και η εντός προγράμματος ήττα από τη Γαλλία την έχουν φέρει πλέον σε αρκετά δύσκολη θέση.

Ωστόσο, ακόμα και το τώρα έχει την ευκαιρία της και την ευτυχία να κρατά την τύχη στα χέρια της. Με νίκη καταλαμβάνει την δεύτερη θέση, εκτός αν η Τυνησία επικρατήσει της Γαλλίας με μεγαλύτερο σκορ από ότι η Δανία της Αυστραλίας. Κάτι τέτοιο μοιάζει ουτοπικό συνεπώς άπαντες στη Δανία γνωρίζουν πως με νίκη ουσιαστικά θα είναι στην επόμενη φάση.

Εκτίμηση:

Όπως και η Αυστραλία, έτσι και η Δανία μοιάζει να έχει πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Αυτό μας προϊδεάζει για ένα παιχνίδι με λίγα τέρματα, αφού και το διακύβευμα είναι μεγάλο. Το Under 2,5 το συναντάμε στο 1.80.

(17:00) Τυνησία – Γαλλία

Η ήττα της Τυνησίας από την Αυστραλία, την προηγούμενη αγωνιστική ήταν ουσιαστικά η ταφόπλακα για τους Τυνήσιους, όσον αφορά την πρόκριση. Η πολύ καλή τους εμφάνιση στην πρεμιέρα απέναντι στη Δανία δεν μοιάζει να είναι αρκετή για να τους δώσει την πρόκριση, αφού απέναντι στα καγκουρό δεν μπόρεσαν να είναι αποτελεσματικοί επιθετικά, παρά τις αρκετές φάσεις που δημιούργησαν.

Πλέον έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες. Σε περίπτωση που Δανία κερδίσει την Αυστραλία, τότε η Τυνησία χρειάζεται νίκη με μεγαλύτερο σκορ απέναντι στη Γαλλία. Όπως είναι αντιληπτό το να συμβούν και τα δυο μοιάζει αρκετά δύσκολο. οπότε η Τυνησία θα πρέπει να συμβιβαστεί με το σενάριο του αποκλεισμού.

Την παρουσία της στην επόμενη φάση εξασφάλισε η Γαλλία, που είναι μια από τις ελάχιστες ομάδες της διοργάνωσης που μετρά δυο νίκες στα δυο πρώτα παιχνίδια. Η εμφάνιση της κόντρα στη Δανία δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή, όπως με την Αυστραλία, όμως ήταν ουσιαστική, αφού δεν άφησε στον αντίπαλο κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

Με νίκη ή με ισοπαλία απόψε εξασφαλίζει και την πρωτιά στον όμιλο. Με ήττα λογικά και πάλι θα καταλάβει την πρώτη θέση εκτός αν η Αυστραλία επικρατήσει με πολύ μεγάλο σκορ της Δανίας. Το γεγονός πως η Γαλλία έχει ήδη προκριθεί θα φέρει σχεδόν σίγουρα αλλαγές στο αρχικό σχήμα, από τον Ντιντιέ Ντεσάν.

Εκτίμηση:

Μπορεί να υπάρχουν ακραία σενάρια που να αφορούν και τους δυο μονομάχους, ωστόσο ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με ένα αδιάφορο παιχνίδι. Λογικά θα πρέπει να περιμένουμε χαλαρό ρυθμό και ανοιχτές άμυνες, κάτι που ευνοεί τα πολλά τέρματα. Καλό θα είναι να μην μπλέξουμε με τελικό νικητή, αφού και οι δυο ομάδες θα έχουν αλλαγές. Το Over 2,5 το συναντάμε στο 1.80.

Μονό αποδεκτό:

17:00 Αυστραλία – Δανία: Under 2,5|| 1.80 @ 30 Units

17:00 Τυνησία – Γαλλία: Over 2,5|| 1.80 @ 30 Units

Previous Article

Group C: Στην κορυφή η Αργεντινή

Next Article

Group F: Να εξασφαλιστεί το Βέλγιο