6 Δεκεμβρίου, 2023
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Κροατία – Μαρόκο: ο τελικός της παρηγοριάς

Κροαία

Στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα συναντηθούν Κροατία και Μαρόκο. Ο President αναλύει την αναμέτρηση και κρατά τις στοιχηματικές επιλογές.

Σε γνώριμη θέση είναι η Κροατία, που συμμετέχει για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε μικρό τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μεγάλο το κίνητρο για το Μαρόκο, αφού ακόμα και η κατάληψη της τρίτης θέσης αποτελεί τεράστια επιτυχία για το ποδόσφαιρο της χώρας.

(17:00) Κροατία – Μαρόκο

Απόλυτα δίκαιη η ήττα και ο αποκλεισμός για την Κροατία, που δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική απέναντι στην Αργεντινή και ηττήθηκε με 3-0. Τα δυο πρώτα τέρματα μάλιστα ήρθαν στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που απογοήτευσε αρκετά τους κατάκοπους Κροάτες. Η συμμετοχή στον μικρό τελικό σίγουρα αποτελεί επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας και το ότι έδωσε δυο συνεχόμενους αγώνες που οδηγήθηκαν στην παράταση.

Χωρίς αμφιβολία η Κροατία θα διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις την τρίτη θέση στη διοργάνωση. Ωστόσο, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια. Αμφίβολοι ο χαφ Μπρόζοβιτς, ο στόπερ Γκβαρντιόλ, ο δεξιός μπακ Γιουράνοβιτς.

Εκπληκτική πορεία για το Μαρόκο, που λίγο έλειψε να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης. Στον ημιτελικό κόντρα στην Γαλλία γνώρισε την ήττα με 2-0, ωστόσο η παρουσία του ήταν αρκετά ανταγωνιστική. Χωρίς αμφιβολία η συμμετοχή στα ημιτελικά αποτελεί τεράστια επιτυχία, ενώ και η νίκη στον μικρό τελικό δεν μπορεί παρά να αποτελεί στόχο.

Ο τεχνικός της ομάδας πάντως επιβεβαίωσε στην συνέντευξη τύπου πως θα πραγματοποιήσει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, χωρίς όμως να κατονομάσει ποδοσφαιριστές. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των στόπερ Αγκέρντ και Σαΐς και του ακραίου μπακ Μαζράουι.

Εκτίμηση:

Μπορεί να έχουμε να κάνουμε με έναν μικρό τελικό, όμως το κίνητρο είναι μεγάλο, ειδικότερα για το Μαρόκο. Υπό αυτές τις συνθήκες η ισοπαλία μοιάζει αρκετά πιθανή. Το να μην έχει νικητή η αναμέτρηση στην κανονική της διάρκεια πληρώνει 3.40 και θα μπει στο πινακάκι μου .

Μονό αποδεκτό:

17:00 Κροατία – Μαρόκο: Χ || 3.40 @ 30 Units

Previous Article

Για δεύτερη νίκη στην Τουρκία

Next Article

Το wonderkid και η διαφορά δυνατικότητας