27 Σεπτεμβρίου, 2022
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Ανέτοιμος ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός

Γεμάτο το σημερινό πρόγραμμα, με επαναληπτικούς για το Europa και Conference League. Ο President αναλύει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Σλάβια Πράγας.

Δύσκολο το έργο που έχει ο Παναθηναϊκός απόψε κόντρα στη Σλάβια Πράγας, με το σκορ του πρώτου αγώνα να είναι υπέρ των Τσέχων. Οι Πράσινοι δείχνουν ανέτοιμοι την παρούσα χρονική περίοδο και δύσκολα θα ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

(20:30) Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας

Δύσκολο το ξεκίνημα της σεζόν για τον Παναθηναϊκό, που ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι με 2-0. Η εμφάνιση των Πρασίνων δεν ήταν καλή, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα μετά την αποβολή του Παλάσιος. Δίκαιες οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του αγώνα, χωρίς ωστόσο αυτό να δικαιολογεί την ήττα του Παναθηναϊκού.

Δεδομένα θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα απόψε. Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Σέγκενφελντ, ενώ ο Βαγιανίδης θα καλύψει τη θέση του τιμωρημένου Παλάσιος. Ο Σποράρ θα είναι πιθανότατα στην κορυφή της επίθεσης. Πιθανό το ενδεχόμενο και την επιστροφής στο αρχικό σχήμα του Αλεξανδοπουλου. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως αυτη η ενδεκάδα δεν έχει αγωνιστεί ξανά μαζί.

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Σλάβια, μετά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Οι Τσέχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Ζλιν όπου επικράτησαν με 4-1. Σήμερα επιστρέφει και ο ηγέτης της ομάδας Σορ. Αντίθετα απουσιάζουν οι Εντουάρντο Σάντος, Προβόντ, Έβερτον, Χοβόρκα και Μπορίλ.

Εκτίμηση:

Όπως έγινε ξεκάθαρο και στο πρώτο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός είναι ανέτοιμος για τόσο δυνατά παιχνίδια. Σήμερα τα πράγματα ίσως είναι ακόμα χειρότερα λόγω και της απουσία του Παλάσιος και των αλλαγών στο αρχικό σχήμα. Η απόδοση του διπλού είναι δελεαστική στο 2.80 και θα μπει στο παιχνίδια μας.

Μονό αποδεκτό:

20:30 Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας: 2 || 2.80 @ 30 Units

Previous Article

Θα πιέσει από την αρχή ο Άρης

Next Article

Ligue 1: Ισχυρή παράδοση για τη Λιλ