20 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Στήριξη στα φοβαρί με το ανάλογο ρίσκο

Στήριξη στα φοβαρί με το ανάλογο ρίσκο

Καλημέρα σε όλους.
Χθες συνεχίσαμε για μια ακόμη μέρα τα ταμεία καθώς πλήρωσε η διπλή επιλογή 1Χ της Λεστερ καθώς επικράτησε με 3-1 της Λίβερπουλ . Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Λυών ηττήθηκε με 1-2 από την Μονπελιέ. Πλήρωσε το παρολί μας αλλά το μονό μας πήγε περίπατο.

Πάμε σήμερα να δούμε και να αναλύσουμε τις δύο αναμετρήσεις με τις οποίες θα ασχοληθούμε. Αυτές είναι: Ο αγώνας της Μονακό με την Λοριάν για την 25η αγωνιστική της Ligue 1 και η αναμέτρηση της Άιντραχτ με την Κολωνία.

Ξεκινάμε λοιπόν με το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας.

14:00 Μονακό – Λοριάν.

Η Μονακό βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 48 βαθμούς σε 24 αναμετρήσεις. Μετράει 15 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες με απολογισμό 50-35. Τρέχει ένα εντυπωσιακό θετικό σερί 10 αγώνων δίχως ήττα και συγκεκριμένα 9 νίκες και μια ισοπαλία. Να αναφερθεί πως μόνο στα 2 δεν δέχθηκε κάποιο τέρμα καθώς διαθέτει τρομερά ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στην επιθετική της γραμμή, όμως στην άμυνα της έχει θέματα και δέχεται εύκολα και φθηνά γκολ. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με το εντυπωσιακό 3-4 της Νιμ εκτός έδρας. Είναι στο -6 από την κορυφή όπου και στοχεύουν καθώς φαίνεται πως η κυριαρχία της Παρι φέτος κινδυνεύει. Η Λιλ , η Λυών και η  Μονακό είναι ομάδες που μπορούν να την απειλήσουν και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.


Η Λοριάν βρίσκεται στην 17 θέση με 22 βαθμούς σε 23 αναμετρήσεις. Μετράει 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 13 ήττες με απολογισμό 28-43. Είναι στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Στα τελευταία 5 παιχνίδια τα πηγαίνει περίφημα έχοντας 3 νίκες μια ισοπαλία και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της Ρεμς με 1-0 εντός έδρας.


Εκτιμώ πως η Μονακό είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα πάρει το ματς. Όμως, η Λοριάν δείχνει να έχει ανέβει αγωνιστικά και μπορεί να είναι ανταγωνιστική. Η Μονακό έχει αμυντικά θέματα και αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Λοριάν. Επιλογή με το ανάλογο ρίσκο είναι ο άσσος με G/G σε απόδοση 2,70


Περνάμε στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας. Αυτό ανάμεσα στην

16:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Κολωνία.

Η Άιντραχτ είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος (μαζί με την Βόλφσμπουργκ). Βρίσκεται στην 4η θέση με 36 βαθμούς σε 20 αγωνιστικές. Μετράει 9 νίκες, 9 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στα τελευταία 5 παιχνίδια είναι καταιγιστική καθώς έχει 4 νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της απογοητευτικής φέτος Χοφενχάιμ με 1-3. Τρέχει ένα σερί 6 αγώνων στην έδρας δίχως ήττα. Ενδιαφέρον στατιστικό είναι πως σε αυτά τα 6 έχει δεχθεί σε όλα γκολ.
Σε τρομερή κατάσταση είναι ο φορ Αντρέ Σίλβα ο οποίος έχει πετύχει 17 τέρματα στην καλύτερη χρονιά έως τώρα στην καριέρα του.

Η Κολωνία βρίσκεται στην 14η θέση του πρωταθλήματος με 21 βαθμούς σε 20 αγωνιστικές. Στα τελευταία της 5 παιχνίδια τα πηγαίνει πολύ καλά καθώς μετράει 3 νίκες μια ισοπαλίες και μια ήττα απομακρύνοντας την έτσι από την ζώνη του υποβιβασμού. Πλέον βρίσκεται στον +4 και θέλει να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό για να μην έχει θέματα με την παραμονή . Μιλάμε για μια ιστορική ομάδα που και φέτος διαθέτει αρκετά ποιοτικό ρόστερ και πιστεύω πως θα σωθεί γρήγορα.

Εκτιμώ πως την δεδομένη στιγμή η Άιντραχτ δείχνει ασταμάτητη. Ειδικά στην έδρα της όπου είναι αήττητη με 4 νίκες και 5 ισοπαλίες. Από την άλλη η Κολωνία δείχνει να ανεβάζει στροφές και να παίρνει θετικά αποτελέσματα. Θεωρώ πως η Άιντραχτ θα κερδίσει όμως και με βάση στατιστικών, συν ότι η Κολωνία έχει ανεβεί αγωνιστικά θα ρισκάρω με τον άσσο και G/G σε απόδοση 2,85 καθώς να βρει δίχτυα ο ιδιαίτερα φορμαρισμένος Αντρέ Σίλβα σε απόδοση 1,80.

Συνοπτικά:
Combo:

⚽️14:00 Μονακό – Λοριάν-> 1 & G/G || 2,70 @ 20 Units

⚽️16:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Κολωνία-> 1 & G/G || 2,85 @ 20 Units

Σκόρερ:

⚽️16:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Κολωνία-> Να σκοράρει οποτεδήποτε: Andre Silva || 1,80 @ 30 Units

Παρολί ( απόδοσης  7,69 ) @ 10 Units

⚽️14:00 Μονακό – Λοριάν-> 1 & G/G || 2,70
⚽️16:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Κολωνία-> 1 & G/G || 2,85

Καλή επιτυχία

Previous Article

Οver σε Αγγλία, Γαλλία και παρολί στην SL2

Next Article

Κόντρα στο Ιταλικό ντέρμπι