16 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Η ευκαιρία της Λέστερ και το μομέντουμ της Λυών

Καλημέρα σε όλους και όλες.

Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά με υγεία. Δύσκολες μέρες στην Ελλάδα και στην Αττική καθώς τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση είναι σκληρά. Όμως, ας ελπίσουμε να βγούμε νικητές από αυτήν την μάχη και να πάρουμε πίσω την καθημερινότητα μας.

Χθες είχαμε το απόλυτο στις επιλογές μας καθώς η Λειψία επικράτησε με 2-1 στέλνοντας παράλληλα την επιλογή του 1 & Under 3,5 ταμείο. Στο άλλο παιχνίδι όπως είπαμε και χθες ήταν παράλογος ο τόσο φαβοριτισμός της Μπολόνια. Έτσι, είχαμε 2 στα 2 στις χθεσινές μας επιλογές

Σήμερα το πρόγραμμα όπως κάθε Σάββατο  είναι γεμάτο. Εμείς θα συνεχίσουμε με την δικιά μας στρατηγική και μοτίβο. Θα ασχοληθούμε και θα ποντάρουμε δύο αναμετρήσεις.

Αυτές είναι οι αναμετρήσεις ανάμεσα στην Λέστερ και την Λίβερπουλ για την 24η αγωνιστική της Premier League και την αναμέτρηση της Λυών με την Μονπελιέ για την 25η αγωνιστική της Ligue 1.

Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας. Αυτό ανάμεσα στην Λέστερ και την Λίβερπουλ.

14:30 Λέστερ – Λίβερπουλ

Η Λέστερ βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 43 βαθμούς σε 23 αναμετρήσεις, Μετράει 13 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες με απολογισμό 39-25. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Γουλβς εκτός έδρας. Είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας με 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα με απολογισμό 23-10. Στην έδρα της ωστόσο δεν τα πηγαίνει τόσο καλά καθώς μετράει 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες με απολογισμό 22-14.

Για την αποψινή αναμέτρηση εκτός είναι οι: Castagne, Fofana, Justin, Morgan και Praet. Αμφίβολος είναι ο Perez ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η παρουσία του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.


Η Λίβερπουλ
βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς σε 23 αγωνιστικές. Μετράει 11 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες. Είναι στο -3 από την αποψινή της αντίπαλο και στο -10 από την πρώτη Μάντσεστερ Σίτυ η οποία έχει και ματς λιγότερο. Στα τελευταία 5 παιχνίδια μετράει 3 ήττες και 2 νίκες. Έχει πέσει πολύ η απόδοση της καθώς δεν βγάζει ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο και σκοράρει με το σταγονόμετρο. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στο ντέρμπι με την Σίτυ 1-4 εντός έδρας. Έκανε αρνητικό ιστορικό ρεκόρ καθώς μετράει 4 σερί ήττες στην έδρας της έπειτα από το 1965. Εκτός έδρας δεν τα πηγαίνει εξίσου καλά καθώς μετράει 4 νίκες 5 ισοπαλίες και 2 ήττες με απολογισμό 22-15.

Για την αποψινή αναμέτρηση εκτός είναι οι: Fabinho, Gomez, Jota, Keita, Matip και ο Van Dijk.

Εκτιμώ πως η Λέστερ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την Λίβερπουλ. Φαβορί του 2,00 η Λίβερπουλ κακά τα ψέματα δεν είναι. Πιστεύω πως η Λέστερ μπορεί να βάλει δύσκολα στους reds και να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Έτσι, επιλογή αποτελεί ο άσσος με DNB σε απόδοση 2,35. Για πιο safe θα πάμε στο 1Χ  σε απόδοση 1,75 που θα μπει στο Παρολί μας.

Περνάμε στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας. Αυτό ανάμεσα στην Λυών και την Μονπελιέ

22:00 Λυών – Μονπελιέ

Η Λυών βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος με 52 βαθμούς σε 24 αγωνιστικές. Μετράει 15 νίκες,  7 ισοπαλίες και 2 ήττες με απολογισμό 50-20. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της έχει 4 νίκες και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εύκολα με 3-0 του Στρασβούργο.  Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ο στόχος της είναι το πρωτάθλημα. Είναι στο -2 από την πρώτη Λιλ. Διαθέτει την 2η καλύτερη επίθεση και την 3η καλύτερη άμυνα. Έχει ταυτότητα μέσα στο γήπεδο, ο κάθε παίχτης κάνει ακριβώς ότι πρέπει και έχει τρομερή χημεία σαν ομάδα.

Η Μονπελιέ βρίσκεται στην 11 θέση του πρωταθλήματος με 32 βαθμούς σε 24 αγωνιστικές. Μετράει 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 10 ήττες με απολογισμό 39-44. Στα 5 τελευταία της παιχνίδια έχει 3 ήττες μια νίκη και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας της Ντιζόν με 4-2. Είναι επιθετική ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές αλλά αμυντικά έχει πολλά θέματα.

Εκτιμώ πως η Λυών είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα πετύχει την 16η νίκης της στο πρωτάθλημα. Η Μονπελιέ είναι ομάδα που παίζει χωρίς σκοπιμότητες και πιστεύω πως μπορεί να συμβάλει στο όμορφο θέαμα και βέβαια στα γκολ. Βασική επιλογή είναι ο άσσος με Over 2,5 σε απόδοση 1,80. Σαν δεύτερη επιλογή θα αγοράσω το αμφίσκορο σε απόδοση 1,70 που θα μπει στο Παρολί μας

Συνοπτικά:

Μονό:
14:30 Λέστερ
– Λίβερπουλ-> 1 DNB || 2,35 @ 20 Units

Μονό:

22:00 Λυών – Μονπελιέ-> 1 & Over 2,5 || 1,80 @ 35 Units

Παρολί (απόδοσης 2,97) @ 25 Units

14:30 Λέστερ – Λίβερπουλ-> 1X || 1,75

22:00 Λυών – Μονπελιέ-> G/G || 1,70

Καλή επιτυχία

Previous Article

Δεύτερες κατηγορίες

Next Article

Ικανές για νίκη