23 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Γερμανική στήλη με Κλάσικερ

Καλημέρα σε όλους


Χθες ταμείο πήγε η επιλογή του Χ2 & G/G της Χαίντενχαιμ καθώς επικράτησε με 1-2 στην έδρα της Κικερς

Η σημερινή στήλη είναι καθαρά Γερμανική καθώς θα ασχοληθώ με δύο αναμετρήσεις απο την Bundesliga.

Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές:

Η πρώτη αναμέτρηση είναι το ματς ανάμεσα στην Άιντραχτ και την Στουτγκάρδη.

16:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Στουτγκάρδη

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης  πραγματοποιεί μια καταπληκτική πορεία φέτος. Είναι στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 42 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές. Μετράει 11 νίκες, 9 ισοπαλίες και 3 ήττες με απολογισμό 46-32. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της μετράει 4 νίκες και μία ήττα. Η ήττα αυτή προήλθε την προηγούμενη αγωνιστική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βέρντερ Βρέμης. Προηγήθηκε νωρίς στο σκόρ όμως η Βέρντερ Βρέμης  έκανε την ανατροπή και την ανάγκασε την 3η φετινή της ήττα. Στην έδρα της είναι αήττητη καθώς μετράει 6 νίκες και 5 ισοπαλίες με απολογισμό 21-12. Με τον Αντρέ Σίλβα να κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας τος μέχρι στιγμής καθώς έχει πετύχει 19 τέρματα και είναι ο 2ος σκόρερ του πρωταθλήματος πίσω από τον Λεβαντόφσκι ο οποίος έχει 28.

Η Στουτγκάρδη είναι στην 10η θέση του πρωταθλήματος με 32 βαθμούς σε 23 αγωνιστικές. Έχει 8 νίκες , 8 ισοπαλίες και 7 ήττες. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει 3 νίκες μια ισοπαλία και μια ήττα. Τρέχει ένα σερί τριών αγώνων δίχως ήττα καθώς μετράει 2 νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με το εμφατικό 5-1 της Σάλκε εντός έδρας.

Εκτιμώ πως η Άιντραχτ  θα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στην ανεβασμένη Στουτγκάρδη. Ο άσσος του 1,90 δεν μου αρέσει καθώς τον περίμενα ψηλότερα. Έτσι επιλογή αποτελεί το 1Χ & G/G σε απόδοση 1,80

Περνάμε στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής. Στο κλάσικερ λοιπόν όπως το αποκαλούν οι Γερμανοί

19:30 Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ

Η Μπάγερν είναι στην 1η θέση του πρωταθλήματος με 52 βαθμούς σε 23 αγωνιστικές. Είναι μόλις στο +2 απο την 2η Λειψία και στο +13 απο την αποψινή της αντίπαλο. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της έχει 3 νίκες μια ισοπαλία και μια ήττα. Με μπροστάρη τον Λεβαντόφσκι ο οποίος για μια ακόμη χρονιά είναι καταπληκτικός οδεύει προσω ολοταχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και γιατί όχι για την διατήρηση του τίτλου στο Τσάμπιονς Λίγκκ.

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 39 βαθμούς σε 23 αναμετρήσεις. Μετράει 12 νίκες, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες με απολογισμό 48-31. Στα τελευταία 5 έχει 3 νίκες μια ισοπαλία και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εύκολα με 3-0 της Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Εκτιμώ πως η Μπάγερν υπερέχει σε όλους τους τομείς ενάντια στην Ντόρτμουντ. Πιστεύω εύκολα η δύσκολα θα κερδίσει. Περιμένω ένα ματς με θέαμα και πολλά τέρματα. Πρώτη επιλογή ειναι το Over 3,5 σε απόδοση 1,80 και δεύτερη είναι το ειδικό να σκοράρουν στο παιχνίδι ο Λεβαντόφσκι και ο Χάαλαντ σε απόδοση 2,5

Συνοπτικά:

Combo:

16:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Στουτγκάρδη-> 1X &G/G || 1,80 @ 30 Units

Μονό:

19:30 Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ-> Over 3,5 || 1,80 30 Units

Ειδικό σκόρερς:

19:30 Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ-> Να σκοράρουν: Λεβαντόφσκι & Χάαλαντ || 2,5 @ 20 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Δυάδα από Ιταλία και Γερμανία με σημεία και combo

Next Article

Χωρίς σκοπιμότητες και άγχος