26 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Ψήφο εμπιστοσύνης στο Τριφύλλι

Καλημέρα σε όλους

19:30 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Γήπεδο: Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας “Σπύρος Λούης”

Διαιτητής: Aranovskiy

Κανάλι: Nova Sports

Ο Παναθηναϊκός είναι στην 5η θέση των πλει οφ με 52 βαθμούς σε 33 αναμετρήσεις. Είναι στο -3 από την ΑΕΚ και αν θέλει να έχει ελπίδες για να πάρει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, πρέπει να νικήσει. Στα πέντε τελευταία του παιχνίδια έχει 3 σερί ισοπαλίες και 2 ήττες. Έχει αδικήσει πολλές φορές τον εαυτό του δεχόμενος γκολ στις τελευταίες φάσεις στους περισσότερους αγώνες των πλει οφς.

Συνολικά ο Παναθηναϊκός έχει 14 νίκες, 10 ισοπαλίες και 9 ήττες με απολογισμό 40-29. Την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας.

Η ΑΕΚ είναι στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 55 βαθμούς σε 33 αναμετρήσεις. Είναι στο +3 από την 5ο Παναθηναϊκό και έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει 2 ήττες μια ισοπαλία και 2 νίκες. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Παοκ με 1-2 εντός έδρας.

Εκτίμηση:
Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε αν είχε λίγο παραπάνω καθαρό μυαλό και με τις σωστές κινήσεις από τον πάγκο του να κυνηγά την 2η θέση. Όμως, με τα “θα” και τα “αν” δεν παίζουμε ποδόσφαιρο είναι αναγκασμένος να τα παίξει όλα για όλα έναντι σε μια ΑΕΚ που δεν πείθει το τελευταίο διάστημα και αντιμετωπίζει πολλά εσωτερικά προβλήματα.

Σύνοψη:

19:30 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ-> 1 || 2,50 @ 30 units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Επιστροφή στον θρόνο του

Next Article

2 Bundesliga: Το Κίελο είναι στο πόδι και η Χόλσταϊν κτυπά απευθείας άνοδο…