20 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Χωρίς σκοπιμότητες και άγχος

Καλημέρα σε όλους

Οι συντάκτες της ομάδας είναι εδώ. Όπως κάθε Σαββατοκύριακο έτσι και σε αυτό θα αναλύσουμε και θα ποντάρουμε το σημείο με την μεγαλύτερη αξία για εμάς.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της αξιόμαχης Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ενάντια στην τραγική αυτή την περίοδο Σάουθάμπτον.

17:00 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Σάουθάμπτον

Κανάλι: Cosmote Sport

Γήπεδο: Μπράμαλ Λέιν ( Σέφιλντ )

Διαιτητής: Tierney

Η Σέφιλντ είναι ουραγός στην κατηγορίας και έχει κατά κάποιον τρόπο υποβιβαστεί ήδη καθώς είναι στο -12  από την 17η Νιουκάστλ. Έχει 14 βαθμούς σε 27 αγωνιστικές. Μετράει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 21 ήττες με τον απολογισμό της να είναι τραγικός έχοντας σκοράρει 16 τέρματα και έχει δεχθεί 43. Διαθέτει την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα και την 3η χειρότερη άμυνα.

Ωστόσο την περασμένη αγωνιστική επικράτησε της ιδιαίτερα δυνατής φέτος Άστον Βίλα στην έδρας της με 1-0. Έτσι, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 4 ηττών στο πρωτάθλημα.

Εκτός για τον αποψινό αγώνα είναι οι: Basham, Berge, Bogle, Egan, Jagielka, O’Connel, Robinson και Rodwell.

Η Σάουθάμπον βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα ήταν το 1-0 ενάντια στην Λίβερπουλ στης αρχές του χρόνου. Έπειτα, δύο μήνες μετράει 8 ήττες ( μην ξεχνάμε και το 9-0(!) από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Έτσι, έχει υποχωρήσει στην 14η θέση του πρωταθλήματος με 30 βαθμούς σε 26 αγωνιστικές. Για ακόμα μια αναμέτρηση θα έχει πολλές απουσίες.

Εκτός λοιπόν για τον αποψινό αγώνα είναι οι: Obafemi, Romeu, Smallbone, Wallcott καθώς αμφίβολοι κρίνονται οι Diallo, Djenepo Minamino και Walker Peters

Εκτίμηση
Την δεδομένη χρονική περίοδο η Σέφιλντ είναι πιο δυνατή απο την Σάουθάμπτον. Δεν ειναι για 2,05 το διπλό σε καμία περίπτωση. Το παιχνίδι έχει πολύ ισοπαλία αλλά θα ρισκάρουμε με το 1Χ

Σύνοψη:

Μονό:

17:00 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Σάουθάμπτον -> 1X  || 1,90 @ 45 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Γερμανική στήλη με Κλάσικερ

Next Article

Δυάδα, τρία μονά