26 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Χωρίς Βλάχοβιτς αλλά με… φόρα η Σερβία

Σλοβενία-Σουηδία και Σερβία-Νορβηγία περιλαμβάνει η 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου, στην δεύτερη κατηγορία του Nations League.

Καλημέρα σε όλους, το 3ο Nations League ξεκινάει σήμερα και η στήλη θα ασχοληθεί με την δεύτερη κατηγορία και τον 4ο όμιλο.

Στην τελευταία φάση χάθηκε το χθεσινό κόμπο, με τον Πάουλο Ντιμπαλά να διαμορφώνει το τελικό 0-3 στον 94′ και την Αργεντινή να κερδίζει το διηπειρωτικό.

(21:45) Σλοβενία-Σουηδία

Οι Σλοβένοι τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο τους στο προηγούμενο Nations League, ανέβηκαν κατηγορία και ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει αρκετά. Στα προκριματικά του Παγκοσμίου, δεν τα κατάφεραν σε όμιλο με Κροατία, Ρωσία, Σλοβακία, Κύπρο και Μάλτα. Τεχνικός είναι ο Ματίας Κεκ, ο οποίος είναι στον πάγκο από το 2018.

Απογοήτευση στους Σουηδούς, που έφτασαν μεν μέχρι τα μπαράζ, αλλά έμειναν εκτός συνέχεια αφού ηττήθηκαν με 2-0 από τους Πολωνούς και δεν θα δώσουν το παρόν στο Μουντιάλ του Κατάρ. Στον όμιλο του Nations League, τερμάτισε τελευταία με δύσκολους βέβαια αντιπάλους(Γαλλία, Πορτογαλία, Κροατία) και επέστρεψε στην δεύτερη κατηγορία. Αρκετές απουσίες για τους Σουηδούς, αφού πέρα του Ζλάταν, έμειναν εκτός και οι αμυντικοί Λίντελεφ και Ολσον.

Εκτίμηση:

Δεν βρίσκω κάποιο λόγο να μην γίνει καλό παιχνίδι. Ιδιαίτερη σκοπιμότητα δεν υπάρχει, οι ομάδες θέλουν να δείξουν πράγματα και περιμένω να σκοράρουν αμφότερες. Θα κρατήσω το GG (2,00( στην 22BET. οι Σλαβένοι θα μπουν με ενθουσιασμό, παίζουν εντός έδρας και οι φιλοξενούμενοι έχουν απουσίες πίσω.

(21:45) Σερβία-Νορβηγία

Ετοιμάζεται για Μουντιάλ η Σερβία και η μεγάλη νίκη επί των Πορτογάλων με ανατροπή συζητιέται ακόμα. Η νίκη εκείνη είχε αφήσει προσωρινά την Πορτογαλία εκτός Μουντιάλ. Περίεργη η είδηση για κόψιμο του Ντούσαν Βλάχοβιτς από την αποστολή για κάποιο τραυματισμό(;). Ευτυχώς υπάρχει αρκετή ποιότητα μεσοεπιθετικά αφού λογικά θα ξεκινούν οι Κόστιτς, Τάντιτς, Σ. Μιλίνκοβιτς Σάβιτς και Μίτροβιτς

Οι Νορβηγοί δεν κατάφεραν να πάνε στο Κατάρ και δύσκολα θα βρούνε κίνητρο τέτοια εποχή. Από την στιγμή βέβαια που υπάρχει στο ρόστερ της ο Χάαλαντ, δεν μπορείς να την ξεγράψεις. Στο τελευταίο φιλικό εμφάνισαν ιδιαίτερα ορεξάτοι και διέλυσαν 9-0 την Αρμενία. Στα προκριματικά ήταν ανταγωνιστικοί και εμφάνισαν πολύ καλό αμυντικό πρόσωπο.

Εκτίμηση:

Οι Σέρβοι δείχνουν στα καλύτερα τους και ετοιμάζονται για Μουντιάλ. Οι Νορβηγοί δεν θα πάνε στο Κατάρ, αλλά κάθε φορά τους βλέπουμε και καλύτερους. Έχουν δυνατές επιθέσεις, αλλά δεν θα ασχοληθώ με τα γκολ, δύσκολα θα παίξουν ανοικτά και αμυντικά είναι καλές αμφότερες. Πρώτη σκέψη ήταν ο άσος, καλό και το 1Χ αλλά δεν ξέρω αν θέλω να πάρω over 1.5 η under 3.5. Θα μείνω στον άσο σε απόδοση 2,15 στην 22BET.

Μονά Αποδεκτά:

21:45 Σλοβενία-Σουηδία: GG || 2.00 @ 20 Units

21:45 Σερβία-Νορβηγία: 1 || 2.15 @ 20 Units

Previous Article

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια: Αμφίρροπη σειρά στο 2,05

Next Article

Ντέρμπι πρωτιάς με το… καλημέρα για την Εθνική Ελλάδας