29 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Το ντέρμπι του Μέρσεσάιντ και η φορμαρισμένη Άιντραχτ

Καλημέρα σε όλους

Χθες η στήλη είχε ρεπό καθώς είχαμε αναγκαστικό ρεπό ώστε να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να γεμίσουμε μπαταρίες για το Σαββατοκύριακο.


Την Πέμπτη η στήλη έκλεισε με το απόλυτο στις επιλογές μας καθώς ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-2 και πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην PSV, πηγαίνοντας έτσι παράλληλα την επιλογή του άσσου ταμείο.

Στο άλλο παιχνίδι η Γιούνγκ Μπόις με την Λεβερκούζεν μας πρόσφεραν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια σε θέμα θεάματος και γκολ. Το τελικό 4-3 βρίσκει την επιλογή μας G/G & Over 2,5 να πηγαίνει πανηγυρικά ταμείο.

Περνάμε στα σημερινά μας .
Σήμερα θα ασχοληθούμε με δύο σημαντικές αναμετρήσεις και συγκεκριμένα αυτή της Άιντραχτ με την Μπάγερν και με το ντέρμπι του Μέρσεσάιντ ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Έβερτον.
Πάμε να ξεκινήσουμε με το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας. Αυτό είναι το ματς ανάμεσα στην Άιντραχτ με την Μπάγερν Μονάχου.

16:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου

Η Άιντραχτ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Είναι στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 39 βαθμούς σε 21 αγωνιστικές. Μετράει 10 νίκες, 9 ισοπαλίες και 2 ήττες με απολογισμό 43-29. Με μπροστάρη τον Αντρέ Σίλβα ο οποίος είναι ο 2ος σκόρερ του πρωταθλήματος με 18 γκολ (είναι και η καλύτερη ατομική επίδοση) έχει βάλει πρόσω ολοταχώς για την 4άδα και τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει 4 νίκες και μια ισοπαλία με απολογισμό 15-5. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της Κολωνίας με 2-0 εντός έδρας.

Η Μπάγερν είναι στην 1η θέση του πρωταθλήματος με 49 βαθμούς σε 21 αγωνιστικές. Έχει 15 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες με απολογισμό 61-29. Έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 61 γκολ. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της μετράει 4 νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική έβγαλε κούραση (έπειτα από το παγκόσμιο συλλόγων το οποίο βέβαια κατέκτησε) και αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Αρμίνια εντός έδρας.

Εκτιμώ πως θα γίνει ένα ματς πλούσιο σε θέαμα και γκολ. Η Άιντραχτ είναι τρομερή και μπορεί να κοντράρει την Μπάγερν. Η οποία Μπάγερν ταξιδεύει στην Φρανκφούρτη με πολλές απουσίες και κούραση από τα συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια και ταξίδια.
Επιλογή αποτελεί το 1Χ σε απόδοση 2,12


Περνάμε στο δεύτερο ματς της ημέρας

19:30 Λίβερπουλ – Έβερτον

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 40 βαθμούς σε 24 αγωνιστικές. Μετράει 11 νίκες, 7 ισοπαλίες και 6 ήττες με απολογισμό 45-32. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της έχει 3 ήττες και 2 νίκες. Μεσοβδόμαδα επικράτησε με 0-2 εκτός έδρας της Λειψίας για το Champions League. Για ένα ακόμη παιχνίδια θα έχει πολλές απουσίες καθώς εκτός είναι οι: Fabinho, Gomez, Jota, Matip, Milner και van Dijk.

Η Έβερτον βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 37 βαθμούς σε 23 αγωνιστικές. Μετράει 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες με απολογισμό 35-33. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετράει 3 ήττες μια ισοπαλία και μια νίκη. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-3 από την τρομερή φέτος Σίτυ εντός έδρας.

Εκτιμώ πως θα γίνει ένα κλασσικό ντέρμπι του Μέρσεσάιντ με πολλές μονομαχίες και πολύ πάθος. Η Λίβερπουλ έρχεται με καλή ψυχολογία έπειτα από την νίκη της με την Λειψία. Για ένα ακόμη παιχνίδια θα έχει σημαντικές απουσίες. Η Έβερτον μπορεί να βρει ένα γκολ καθώς διαθέτει ποιοτικό ρόστερ. Επιλογή αποτελεί το 1Χ & G/G σε απόδοση 2,12

Συνοπτικά:

Μονό:

16:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου-> 1X || 2,12 @ 25 Units

Combo:

19:30 Λίβερπουλ – Έβερτον-> 1X & G/G || 2,12 @ 25 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

COMBO ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5,03

Next Article

ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ