25 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Το ντέρμπι στο Μιλάνο και ένα ρίσκο με αξία στο 8,00!

Καλημέρα φίλοι μου.

Στην χθεσινή στήλη θα είχαμε το απόλυτο, παρά ένα τρίποντο του Παναθηναϊκού στο ντεμπούτο Χεζόνια. O Χάντερ σκόραρε 12π για το Over 9,5πόντων του, η ΤΣΣΚΑ σε ματς καρμπόν με εκείνο του ΣΕΦ κατάφερε τελικά να κερδίσει και να καλύψει το χάντικαπ (-3,5). Στην τέταρτη επιλογή το Over 170,5p (Εφές-Βαλένθια) έγινε πιο εύκολα από οτι περίμενα με σκορ 99-83.

Σαφώς πιο φτωχό το αποψινό πρόγραμμα της Euroleague, όμως, με Ελληνικό ενδιαφέρον.

Μπασκόνια – Ολυμπιακός

Με τέσσερις σερί νίκες η Μπασκόνια σκάρφάλωσε στην 11η θέση(ματς λιγότερο). Με συνοπτικές διαδικασίες κέρδισε και τον Ερυθρό Αστέρα 87-67 την περασμένη εβδομάδα εντός έδρας. Έτσι, διατηρεί ελπίδες για την 8αδα έχοντας και ματς “αδιάφορες” ομάδες, όπως απόψε τον Ολυμπιακό. Για το πρωτάθλημα Ισπανίας, πέτυχε μία άνετη νίκη με 90-74 επί της Φουενλαμπράδα. Προβλήματα τραυματισμών ή απουσιών δεν αναφέρονται.

Η ομάδα του Μπαρτζώκα γνώρισε μια ακόμη εντός έδρας ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 75-74. Έπεσε πλέον στο 11-15 ρεκόρ. Βρέθηκε να χάνει με 25 πόντους διαφορά (51-26) αλλά κατάφερε να επανέλθει (74-73) με το ρολόι να δείχνει 2λεπτά για το τέλος. Ο Μ.Τζέιμς όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς κέρδισε 3 βολές 3′ πριν το τέλος και έδωσε ξάνα προβάδισμα στην “αρκούδα”. Τα προβλήματα είναι γνωστά και μόνιμα έως το τέλος της σεζόν. Τραυματίας φόργουορντ Παπανικολάου και ο σέντερ Χασάν Μάρτιν. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Πρίντεζης που έχει ενοχλήσεις στην μέση.

Ύστερα και από το πρόβλημα με την απουσία του Πρίντεζη στην θέση 4, αναμένω να βρεί ακόμα περισσότερο χρόνο στο παρκέ ο Βενζέκοφ. Ο Σάσα έχει δείξει οτι δεν φοβάται να πάρει προσπάθειες και θα πάω με τους πόντους του.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο telegram.
Πλούσιο στοιχηματικό Live-Bet.

Μιλάνο – Φενερμπαχτσέ

H Αρμάνι συνέχισε με την τις υποχρεώσεις της την περασμένη εβδομάδα με 84-74 κόντρα στην αδιάφορη Χίμκι. Ανέβηκε στο 17-9 και παρέμεινε στην 3η θέση. Για το πρωτάθλημα Ιταλίας σκόρπισε με 98-72 τη Φορτιτούντο Μπολόνια εντός έδρας. Για απόψε δεν υπολογίζονται οι Μάλκολμ Ντιλέινι , Ζακ ΛεΝτέι και Μπρουκς. Λογικά θα πάρει περισσότερο χρόνο ο Έβανς που αγωνίστηκε και κόντρα στην Χίμκι, ενώ, ντεμπουτάρει ο Πολωνός ψηλός Βοϊτσιεκόβσκι.

Την γεύση της ήττας γνώρισε η Φενέρμπαχτσε, αφού, ύστερα από 10 συνεχόμενες νίκες διασύρθηκε εντός έδρας με 32 πόντους (74-106) από την Εφές στο τουρκικό ντέρμπι. Το ματς με την Αρμάνι είναι πολύ κρίσιμο αφού με ενδεχόμενη νέα ήττα θα χάσει αρκετό έδαφος στη μάχη για μία θέση στα πλέι-οφ. Στο πρωτάθλημα Τουρκίας νίκησε 66-64 τη Νταρουσάφακα. Απουσιάζουν οι γκαρντ Μαχμούτογλου (4.5 π.) και Πέρεζ (1.5 π.)

Το Μιλάνο στα μάτια μου (μαζί με την Εφές) είναι στην καλύτερη δυνατή κατάστασή. Από την άλλη τώρα η Φενέρ, δείχνει να βγαίνει από το καλό φεγγάρι της, χωρίς να σημαίνει οτι θα παραδοθεί αμαχητί. Εκτιμώ πως ο νικητής θα κριθεί οριακά. Επιλέγω το διπλό με χάντικαπ.

Μονά

?20:00 Μπασκόνια-Ολυμπιακός: Βεζένκοφ Over9,5p || 1,70 @ 40 Units

?21:45 Μιλάνο – Φενερμπαχτσέ: 2 h(+4,5) || 1,87 @ 30 Units

?21:45 Μιλάνο – Φενερμπαχτσέ: Μιλάνο Under 82,5 || 1,87 @ 32 Units

Ρίσκο

?20:00 Μπασκόνια-Ολυμπιακός: Βεζένκοφ 1ος Σκόρερ αγώνα || 8,00 @ 8 Units

Previous Article

Με γαλλικό μοντέλο σήμερα

Next Article

Γαλλικά corner