25 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Το ματς της δεκαετίας για Παναθηναϊκό και AEK

Τεράστιο ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και AEK που θα κρίνει πιθανώς και τον φετινό πρωταθλητή της Super League. Ανάλυση από τον Παναγιώτη Τζαμπαζλή.

Η μία από τις τρεις χθεσινές προτάσεις πέρασε, καθώς μόνο ο ΠΑΣ πήρε αποτέλεσμα απέναντι στον Ιωνικό. Κατά τα άλλα, ο Παναιτωλικός έμεινε στο 2-2 με τον Λεβαδειακό, καθώς και στο ματς του Αστέρα με τη Λαμία δεν υπήρξαν γκολ. Από το σημερινό πρόγραμμα το τεράστιο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την AEK, κλέβει την παράσταση.

20:00 Παναθηναϊκός – AEK

Τέλος τα ψέματα για τους δύο μονομάχους του φετινού τίτλου στην Super League. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στη «Λεωφόρο» στο ματς της δεκαετίας και τις δύο ομάδες, καθώς αμφότερες είναι στην κορυφή στην ισοβαθμία.

Ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα έως τώρα, λόγω πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια. Η AEK από την πλευρά της, θέλει μόνο τη νίκη για να επιστρέψει στους τίτλους.

Με ισοπαλία όμως, η αγωνία θα μείνει στα ίδια επίπεδα, καθώς θα ακολουθήσουν δύο ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό και ένα για την AEK και σίγουρα όλα μπορούν να συμβούν.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους. Ο Παναθηναϊκός έχει τρομερή αμυντική λειτουργία και για να του βάλεις γκολ πρέπει να… ματώσεις.

Η AEK από την πλευρά της παίζει… καταπιεστικό ποδόσφαιρο και προσπαθεί να… πνίξει τον αντίπαλό της και να κλέψει μπάλες ψηλά για να έχει προϋποθέσεις για γκολ.

Εκτίμηση:

Προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν σε τόσο κρίσιμο ματς. Το σημείο που βγήκε είναι οι under 7.5 κάρτες στο 2.00, καθώς σε κανένα από τα τρία προηγούμενα ντέρμπι δεν υπήρξαν περισσότερες.

20:00 ΠΑΟΚ – Αρης

Ακόμα ένα μεγάλο ντέρμπι είναι αυτό του ΠΑΟΚ με τον Άρη, αλλά εκεί δεν θα κριθούν και πολλά. Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη τόσο για να απαντήσει στη συντριβή από την ΑΕΚ, όσο και για να μείνει ζωντανός στη μάχη της 3ης θέσης της βαθμολογίας.

Ο Αρης από την πλευρά του καθάρισε με την 5η θέση και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θα παίξει για το γόητρο, αλλά και τη ψυχολογία.

Στην τελευταία του αναμέτρηση έκανε σπουδαίο ματς και επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού, από τον οποίο σε τέσσερα ματς για το πρωτάθλημα, γνώρισε μόλις μία ήττα. Οι γηπεδούχοι έχουν σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός είναι οι Αουγκούστο και Ινγκασον.

Εκτίμηση:

Σημαντικές είναι οι απουσίες του ΠΑΟΚ και κακό το κλίμα. Παρόλα αυτά, εντός απέναντι στον Παναθηναϊκό, είχε πολύ καλή παρουσία και στην «Τούμπα» θα έχει άλλη εικόνα. Ο Αρης είναι χωρίς πίεση και άγχος, αλλά δίκαιο φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ.

20:00 Ολυμπιακός – Βόλος

Με ηχηρό τρόπο γίνεται η αποκαθήλωση του Ολυμπιακού από την κορυφή του πρωταθλήματος. Μετά την ήττα από την AEK, ακολούθησε εκ νέου τραγική εμφάνιση και ήττα με 2-1 από τον Αρη.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι… τεταμένο. Τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν φέρει παράπονα από τους οπαδούς.

Στο συγκεκριμένο ματς όμως, θα εκτίσει την πρώτη αγωνιστική από τις δύο χωρίς κόσμο. Κάτι που ίσως φέρει λίγη ηρεμία στο στρατόπεδο της ομάδας και λιγότερο άγχος.

Ο Βόλος είναι ήδη σε… mood διακοπών μετά την ήττα από τον Αρη και περιμένει απλά το τέλος του πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν.

Εκτίμηση:

Οσο κακός και αν είναι ο Ολυμπιακός, είναι υποχρεωμένος να βγάλει αντίδραση. Δύσκολα θα σταματήσει αν βρει το γκολ, καθώς θέλει να δώσει απαντήσεις. Για το λόγο αυτό, θα ποντάρουμε στο over 1.5 ημιχρόνου για τον διπλασασμό.

Μονό αποδεκτό:

Παναθηναϊκός – AEK Under 7.5 κάρτες || 2,02 @ 15 Units

ΠΑΟΚ – Αρης 1 || 1,80 @ 20 Units

Ολυμπιακός – Βόλος Over 1.5 ημίχρονο || 2,02 @ 15 Units

Previous Article

Έτοιμη για φιέστα η Νάπολι

Next Article

Στοχεύουν Ευρώπη Βόλφσμπουργκ και Μάιντς