23 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Το κίνητρο η ΑΕΚ, την ποιότητα ο Ολυμπιακός

Καλημέρα σε όλους

19:30 Ολυμπιακός – Αεκ

Κανάλι: Nova Sports

Γήπεδο: Γεώργιος Καραισκάκης

Ο Ολυμπιακός είναι ο φετινός πρωταθλητής Ελλάδος. Είναι στην κορυφή με  79 βαθμούς σε 31 αγωνιστικές. Μετράει 25 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες με απολογισμό 74-17. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος. Στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 1-5 στην έδρα της ΑΕΚ. Παρότι έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα δεν θα αφήσει κανένα παιχνίδι. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε δύσκολα του Αστέρα Τρίπολης με 1-0  εντός έδρας.

Η ΆΕΚ βρίσκεται στην 4η θέση των πλει οφς με 55 βαθμούς σε 31 αγωνιστικές. Μετράει 16 νίκες ,7 ισοπαλίες και 8 ήττες με απολογισμό 40-30. Την περασμένη αγωνιστική γλίτωσε την ήττα από τον Παναθηναικό στο 92 λεπτό καθώς ισοφάρισε με τον Λιβάι Γκαρσία για το τελικό 1-1. Βαθμός χρυσάφι για την συνέχεια των πλει οφς. Στα πέντε τελευταία της παιχνίδια έχει 2 νίκες, 2 ήττες και μια ισοπαλία.

Εκτίμηση:
Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδος και θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις απέναντι σε μια ΑΕΚ που στο πρώτο παιχνίδι έκανε επίδειξη δύναμης με το εμφατικό 1-5 να είναι το τελικό σκορ. Η ΑΕΚ χρειάζεται βαθμούς για να διεκδικήσει την έξοδο της στην Ευρώπη. Πιστεύουμε πως θα γίνει ένα ανοιχτό ματς με γκολ εκατέρωθεν.

Σύνοψη:
19:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ-> G/G & Over 2,5 || 2,50 @ 40 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Ντέρμπι κορυφής σε Γαλλία και το μομέντουμ της Αταλάντα

Next Article

Combo «τριπλασιασμού» στην Ισπανία & ένα Funbet στο 7.20!