28 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Το Εκουαδόρ μας πληρώνει σε απόδοση (2.10).

Καλή σας μέρα περιπατητές των κουπονιών και της στοιχηματικής βιοπάλης.

Η Αργεντινή μας έκανε το χατίρι και έβαλε πρώτη γκολ  πληρώνοντας μας το σεβαστό  (1.78)  στην πρόβλεψη της στήλης για χθες. Φτωχό πλην τίμιο θα έλεγα αγαπητοί μου φίλοι. Επίσης θα έλεγα ”όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα” αλλά ξέρετε πόσο απεχθάνομαι τα κλισέ οπότε δεν το λέω…

 Κυριακή σήμερα και θα επιλέξουμε 1 από τα 2 αποψινά ματς της 3ης αγωνιστικής για το Κόπα.

21/6   Βενεζουέλα – Ισημερινός  (00:00)

Ανάλυση :

Το Εκουαδόρ έχοντας 1 ήττα  από την Κολομβία στην πρεμιέρα θα παίξει την πρόκριση στα παιχνίδια με Βενεζουέλα και Περού. Άδικη ήττα φυσικά καθώς ειδικά στο 2ο ημίχρονο έπαιζε στο μισό γήπεδο αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε καν το βαθμό της ισοπαλίας. Μας θύμησε τον τελευταίο αγώνα για τα προκριματικά του Κατάρ 2022 όταν έχασε απο το Περού 1-2 ενώ έπαιζε σε όλο τον αγώνα μονότερμα τους αντιπάλους… Τα περίεργα της μπάλας.

Η Βενεζουέλα πήρε ένα εντυπωσιακό βαθμό στην αναμέτρηση με την Κολομβία.

Παρά το γεγονός ότι είχε μια μακρά λίστα απόντων λόγω θετικών τεστ κορωνοϊού, η La Vinotinto κράτησε ένα από τα φαβορί για την πρόκριση  σε μια ισοπαλία χωρίς τέρματα. Οι Καφετέρος είχαν πάνω από 20 προσπάθειες για γκολ  κατά τη διάρκεια του αγώνα που εξελίχτηκε  σε… Κινέζικη ταινία Κουνγκ Φου ειδικά στο 2ο ημίχρονο. Ένας  ανεκδιήγητος διαιτητής που  άφησε το σκληρό παιχνίδι των Βενεζουελάνων σε όλη τη διάρκεια. Αυτό φυσικά έβγαλε τους Κολομβιανούς από τα ρούχα τους με αποτέλεσμα οι μπουνιές να δίνουν και να παίρνουν , εντός και εκτός των φάσεων.  Αμφιβάλλω αν παίχτηκαν έστω και 5 λεπτά ποδοσφαίρου από το  70′ έως το τέλος.

Εντελώς διαφορετικό αγώνα περιμένω φυσικά σήμερα  καθώς η Βενεζουέλα παρά τις απουσίες πρέπει να πάει για τη νίκη  ενάντια στους ΛαΤρί όπως και εναντίον του Περού φυσικά. Ο  στόχος είναι να αφήσει 1 εκ των 2 ομάδων έξω και αυτό δε θα γίνει μόνο με την… άμυνα. (Ακολουθεί μυστική φωτογραφία του κατασκόπου μας από την προπόνηση της La Vinotinto).

Συνθέσεις :

Εκτίμηση  :

2 νίκες και 2 ισοπαλίες για το Εκουαδόρ στα 4 τελευταία μεταξύ τους, δείχνουν το δρόμο και προσωπικά πιστεύω να δούμε το σκορ να ξεφεύγει αντίθετα με ότι είδαμε μέχρι τώρα στο τουρνουά.

Αν επιλέξουν δε οι Βενεζουελάνοι να πάνε πάλι το  παιχνίδι στις πολεμικές τέχνες μάλλον θα πάρουν και τις κόκκινες κάρτες που τους χρωστάνε από το προηγούμενο… Λογική και πιθανή λοιπόν επιλογή είναι η νίκη των ΛαΤρί  με όβερ 1,5  σε απόδοση (2.10) εφόσον θα παίζουν σχεδόν τα ρέστα τους. Ακόμα και η ισοπαλία θα τους αφήσει κάτω από τους αντιπάλους τους στη βαθμολογία.

Ο Ισημερινός επίσης θέλει να αποφύγει την 4η θέση. Αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει στα προημιτελικά επάνω στην Μπιανκοσελέστε . Προς αποφυγήν του ”δαιμονίσμένου” Μέσι θέλει νίκη σήμερα και νίκη με Περού.

Αίμα και άμμος απόψε λοιπόν αλλιώς στα νοκ- άουτ… έχει Λιονέλ το πρόγραμμα προσφιλέστατοι αναγνώστες.

Δείτε γέλιο σατανικό … Απαπαπα , μη σου τύχει.

Πρόταση :

21/6  Βενεζουέλα – Ισημερινός  (00:00)  2 και όβερ 1.5 (2.10) @30 UNITS

Previous Article

Στατιστική των 24 αγώνων στο Euro20

Next Article

Το τέλος μιας «καριέρας» και ένα Goal στο 5άρι!