28 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Τελικός με ξεκάθαρο φαβορί

Καλημέρα σε όλους

21:00 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Γήπεδο: Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας “Σπύρος Λούης” ΟΑΚΑ

Διαιτητής: Makkelie
Κανάλι: Cosmote Sport, ERT Sports

Ο Ολυμπιακός είναι η πιο ποιοτική ομάδα στην Ελλάδα δίχως να χωράει αμφισβήτηση σε αυτό. Κατέκτησε άνετο το φετινό πρωτάθλημα παίζοντας ανα διαστήματα καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Στον ημιτελικό ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΣ(1-1 εκτός, 3-1 εντός) Στα προημιτελικά πέρασε δύσκολα το εμπόδιο του Άρη (2-1 εντός και 1-1 εκτός).  Φέτος είναι και πάλι η χρονιά του και θα προσπαθήσει να κάνει το 19ο νταμπλ στην ιστορία του.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές στο τέλος του πρωταθλήματος και έτσι κατάφερε να πάρει την 2η θέση πίσω από τον Ολυμπιακό. Είχε 8 παιχνίδια δίχως ήττα με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στις τελευταίες δυο όμως αγωνιστικές ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 1-0 στο Καραϊσκάκης και 0-1 από τον Αστέρα στην Τούμπα. Στον ημιτελικό απέκλεισε την ΑΕΚ ( 0-1 εκτός και 2-1 εντός), ενώ στα προημιτελικά πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Λαμίας (5-2 εντός , 1-1 εκτός).

Εκτίμηση:
Αναμένεται δυνατή μάχη από τις δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας αυτή τη στιγμή. Ο Ολυμπιακός υπερέχει σε αρκετούς τομείς έναντι του ΠΑΟΚ, είναι πιο ποιοτικός  και έτσι επιλογή αποτελεί  ο άσσος σε απόδοση 1,90

Σύνοψη:

Μονό:

21:00 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ-> 1 || 1,90 @ 40 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Euro 2020: Η αποστολή της Πορτογαλίας

Next Article

Jupiler Playoff: Μαλίν και Γάνδη κτυπούν τα ρέστα τους για Ευρώπη…