24 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Τελευταία ευκαιρία για Παναθηναϊκό και Περιστέρι

ευκαιρία

Πέμπτο και τελευταίο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες με το Περιστέρι να έχει μία ακόμα ευκαιρία να κλέψει την πρόκριση στους τελικούς.Ο Κώστας Αμοιρίδης αναλύει τις σημερινές αναμετρήσεις και κρατά μία επιλογή.

Καλημέρα σε όλους και καλή στοιχηματική εβδομάδα. Η Κυριακή ήταν μακράν από τις χειρότερες μέρες στοιχηματικά για όλο το έτος, με όλα τα φαβορί να βγάζουν μία μέτρια προς κακή εικόνα. Τόσο σε Γαλλία και Ελλάδα όσο και σε Ισπανία και Γερμανία τα φαβορί ήταν αρκετά άστοχα, ορισμένες φορές σε ακραίο βαθμό, με αποτέλεσμα να μην περάσουν οι επιλογές μας. Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει φυσικά το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Περιστέρι, με την ομάδα του Σπανούλη να έχει μία τελευταία ευκαιρία για πρόκριση στους τελικούς.

(19:15) Παναθηναϊκός-Περιστέρι

Πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στο ΟΑΚΑ, με το νικητή φυσικά να περνάει στους τελικούς. Ήδη εκεί είναι ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αρχικά να αναφέρουμε ότι όποια από τις δύο περάσει θα παίξει με μειονέκτημα έδρας στους τελικούς. Στα 4 ματς μέχρι τώρα έχουμε δει να επικρατούν οι γηπεδούχοι και η λογική λέει πως εύκολα ή δύσκολα το ίδιο θα γίνει και απόψε, παρότι το Περιστέρι θα παλέψει μέχρι τέλους.

Η αλήθεια είναι πως σε σχέση με προηγούμενα χρόνια έχουμε πιο αμφίρροπα παιχνίδια, τουλάχιστον κατά το ήμισυ. Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός πέρασε σχετικά άνετα τον ΠΑΟΚ, δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τον Παναθηναϊκό. Απέναντί του βρήκε ένα πολύ μαχητικό Περιστέρι, το οποίο φυσικά θα κυνηγήσει την ευκαιρία του μέχρι το τέλος. Στο τελευταίο παιχνίδι μάλιστα είχαμε μία εξαιρετική μονομαχία, με την ομάδα του Σπανούλη να δείχνει ψύχραιμη στο τέλος. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να γυρίσει το ματς, όμως τα πολλά λάθη του στοίχισαν. Η εικόνα πάντως της ομάδας του Σερέλη δεν είναι θετική, παρότι ο Έλληνας προπονητής έχει αλλάξει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Θυμίζω επίσης ότι εκτός ομάδας είναι οι Τόμας, Γουόλτερς και Μπέικον. Επιπλέον ο Λι έπαιξε με μικροτραυματισμό στο πόδι στο 4ο ματς.

Προσωπικά θεωρώ ότι στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη το μυαλό και την προσοχή τους στη νέα χρονιά και αυτό ως ένα βαθμό βγαίνει και προς τα έξω. Οι μικροτραυματισμοί που βγαίνουν φανερώνουν επίσης και τις ελλείψεις στο ρόστερ. Το Περιστέρι όντας αουτσάιντερ δεν έχει να χάσει κάτι και θα παλέψει για να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε ευκαιρία του δοθεί.

Εκτίμηση:

Ακόμα και στα ματς στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός πλέον δεν είναι ανίκητος. Το Περιστέρι από τη μεριά του θα παλέψει και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί όποια ευκαιρία του δώσει ο Παναθηναϊκός. Το άγχος θα είναι στην πλευρά των γηπεδούχων, καθώς είναι το φαβορί. Επιλογή μου το συνδυαστικό 2 (+15.5) & Παναθηναϊκός Over 75.5 πόντοι σε απόδοση 1,83. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα σκοράρει και πάλι κοντά ή και πάνω από τους 80 πόντους και η διαφορά θα μείνει σε φυσιολογικά επίπεδα.

Μονά Αποδεκτά:

19:15 Παναθηναϊκός-Περιστέρι: 2 (+15.5) & Παναθηναϊκός Over 75.5 πόντοι|| 1,87 @ 25 Units

Previous Article

Τουρκία: Νίκη… τίτλος για Γαλατάσαραϊ

Next Article

Τελικός Γιουρόπα Λιγκ: Μιλάμε για τον Μουρίνιο…