28 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Τα σενάρια πρόκρισης του 6ου ομίλου και το πλεονέκτημα της 3ης θέσης…

Η Γαλλία με τους 4 βαθμούς που έχει πάρει ως τώρα με Γερμανία (1-0) και Ουγγαρία (1-1) έχει προκριθεί και αναμένει απλά πια θέση θα πάρει στον όμιλο. Αν κερδίσει την Πορτογαλία είναι πρώτη (7 βαθμοί), με ισοπαλία (5 βαθμοί) θα είναι επίσης πρώτη αν δεν κερδίσει η Γερμανία και δεύτερη αν κερδίσει η Γερμανία (6 βαθμοί). Αν τώρα χάσει από την Πορτογαλία (6 βαθμοί) θα είναι τρίτη (4 βαθμοί) σε περίπτωση νίκη και της Γερμανίας (6 βαθμοί).

Η Γερμανία προκρίνεται με νίκη (6 βαθμοί) και με ισοπαλία (4 βαθμοί) ενώ και με ήττα μπορεί να προκριθεί σαν 3η, αν χάσει και η Πορτογαλία που σε τέτοια περίπτωση θα βρεθεί στην 4η θέση. Τα «πάντσερ» αν βρεθούν στην 3η θέση με 3 βαθμούς δεν έχουν σίγουρη την πρόκριση αφού θα μετρήσει η αναλογία τερμάτων και με τις άλλες Εθνικές. Πάντως η Γερμανία με νίκη τερματίζει και πρώτη (6 βαθμοί) αν Γαλλία (5 βαθμοί) και Πορτογαλία (4 βαθμοί) έρθουν ισοπαλία.

Όσον αφορά την Πορτογαλία είναι αυτή την ώρα στην 3η θέση με 3 βαθμούς και στην ουσία χρειάζεται ένα για να προκριθεί ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο Γερμανία-Ουγγαρία. Αν χάσει και η Ουγγαρία κερδίσει την Γερμανία τότε αποκλείεται αφού θα είναι τέταρτη. Αν τώρα ηττηθεί από την Γαλλία και η Γερμανία φέρει ισοπαλία τότε θα πρέπει να περιμένει σαν τρίτη (3 βαθμοί) να δει τις διαφορές τερμάτων.

Τέλος το πιο ξεκάθαρο σενάριο είναι για την Ουγγαρία που μόνο με νίκη επί της Γερμανίας προκρίνεται και με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα τερματίζει στην 4η θέση. Πάντως Γερμανία και Πορτογαλία θα γνωρίζουν τα αποτελέσματα των υπολοίπων Εθνικών ομάδων όσον αφορά την διαφορά στα τέρματα για τις τρίτες καλύτερες που θα προκρίνονται…

Previous Article

Τα σενάρια πρόκρισης του 5ου ομίλου…

Next Article

Χωρίς Τσίλγουελ και Μάουντ απόψε η Αγγλία κόντρα στην Τσεχία…