19 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Συνεχίζονται τα GG στο Καμπιονάτο

GG

Με πέντε παιχνίδια συνεχίζεται η 34η αγωνιστική στην Serie A

Μόνο αμφίσκορα είχε το χθεσινό πρόγραμμα και δεν αποκλείεται να δούμε και αρκετά σήμερα.

Όμορφα ξεκίνησε η αγωνιστική στην Ιταλία αφού επιβεβαιώθηκαν και οι δυο χθεσινές επιλογές. Και στα τρία πρώτα παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το GG και το over, ενώ κέρδισαν και τα φαβορί.

Σαλερνιτάνα-Φιορεντίνα

?Πάει για το όνειρο η Σαλερνιτάνα αφού η δεύτερη σερί νίκη της έδωσε ελπίδες. Μεγάλο διπλό(0-1) στο Ούντινε με γκολ του Σιμόνε Βέρντι στο 93′, δεύτερο σερί μετά από αυτό στην Γένοβα(1-2 με Σαμπντόρια). Η Φιορεντίνα μετά από τρεις σερί νίκες, έπαιξε καλά στον ημιτελικό, αλλά δεν ήταν αρκετό και ηττήθηκε από την Γιούβε με 2-0. Στο πρωτάθλημα θέλει να κλειδώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και χρειάζεται όλους τους βαθμούς. Σημαντική απουσίες ο Τορέιρα για τους Τοσκανούς, θυμίζω εκτός είναι και ο Καστροβίλι, ο οποίος θα αργήσει να γυρίσει.

Το θέλουν και οι δυο και θα παλέψουν για αυτό. Πιθανό το over, όπως και το GG

Έμπολι-Νάπολι

?16 αγωνιστικές χωρίς νίκη η Έμπολι, αν βάλουμε και κύπελλο 17. Παραμένει πάντως χαλαρή, δεν κινδυνεύει μετά τον εξαιρετικό πρώτο γύρο που έκανε. Η Νάπολι έρχεται από δυο σερί γκέλες και το πρωτάθλημα απομακρύνεται. Ούτε φέτος θα είναι η χρονιά της. Αφού έχασε από την Φιορεντίνα στο Μαραντόνα, στο τελευταίο ήρθε ισόπαλη με την Ρώμα(1-1), με γκολ που δέχτηκε στο 90′. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι καλείται να κερδίσει και να μείνει στο κόλπο και νομίζω θα το κάνει. Αρκετές απουσίες βέβαια για τους παρτενοπέι, Κουλιμπαλί, Λομπότκα, Ελμας, Ντι Λορέντζο και αμφίβολος ο βασικός γκολκίπερ Οσπίνα. Θα ρισκάρω με το διπλό και GG δεν βρίσκω κάπου αλλού αξία.

Μπολόνια-Ουντινέζε

?Από τις πιο αδιάφορες αναμετρήσεις της αγωνιστικής. Δεν πάνε ούτε πάνω ούτε κάτω. Η Μπολόνια έρχεται από σημαντικό αποτέλεσμα με την Γιούβε(1-1) σε ένα παιχνίδι που τελείωσε με εννέα παίκτες, αλλά απόψε έχει σημαντικές απουσίες(Σουμαορό, Μεδέλ, Αρναούτοβιτς). Σε καλή φάση η Ουντινέζε, σκοράρει εύκολα τελευταία και η παράδοση έχει πολύ GG, Θα το τιμήσω το αμφίσκορο.


Single Bet:

⚽13:30 Σαλερνιτάνα-Φιορεντίνα : GG & over || 2.18 @ 20 Units

⚽16:00 Έμπολι-Νάπολι : 2 & GG || 3.00 @ 15 Units

⚽16:00 Μπολόνια-Ουντινέζε : GG || 1,70 @ 20 Units

Βρήκες κάποιο λάθος; Ενημέρωσε μας

?Κάντε κλικ στα παρακάτω, για εγγραφή στα κανάλια μας στο telegram.

Previous Article

Συνεχίζει την καταδίωξη η Λίβερπουλ

Next Article

Πιο κοντά στον τίτλο η Κοπεγχάγη