24 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Στοιχηματική ημέρα με Championship, στην σκιά των καταστροφικών πυρκαγιών

Championship

Προγνωστικά στοιχήματος, Championship, στατιστικά και αναλύσεις ομάδων για όλους τους λάτρεις των Σπορ!
Το Bethoop.gr ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των προβλέψεων! Επειδή το Στοίχημα.. είναι στα καλύτερά του!

Καλημέρα στους αναγνώστες του Bethoop.gr!

Η χώρα μας βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση καθώς οι πυρκαγιές είναι σε πλήρη εξέλιξη και γίνεται τρομερή προσπάθεια για την κατάσβεση τους. Ελπίζω όλοι οι άνθρωποι να είναι υγιείς γιατί πραγματικά ζούμε τρομερά δύσκολες στιγμές με την αγωνία για τον συμπολίτη μας άνθρωπο ή ακόμα και για αυτός που παλεύουν με τις φλόγες να είναι τεράστια. Ευελπιστώ να καταφέρουμε να βγούμε γρήγορα από αυτήν την κατάσταση και να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα.

Στοιχηματικά τώρα, όσο μπορούμε να έχουμε το μυαλό μας ήρεμο, θα ασχοληθούμε με τις δύο αναμετρήσεις τις Championship. Συγκεκριμένα τις αναμετρήσεις της Φούλαμ με την Μίντλεσμπρο και της Κόβεντρι με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τα αρχεία μας και την κάβα μπορείτε να τα βλέπετε εδώ.

[wbcr_html_snippet]: PHP snippets error (not passed the snippet ID)

15:30 Φούλαμ – Μίντλεσμπρο

✍️Η Φούλαμ ξεκινάει την φετινή της προσπάθεια για την άμεση επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία με την σκληροτράχηλη Μίντλεσπρο. Η Φούλαμ είναι το λογικό φαβορί στην σημερινή αναμέτρηση καθώς διαθέτει πολύ δυνατό ρόστερ για τα δεδομένα της Championship. Η Μίντλεσμπρο είναι μια σταθερά δυνατή ομάδα της κατηγορίας και ευελπιστεί πως φέτος θα έχει μια άνετη παραμονή και από εκεί και πέρα ότι προκύψει θα είναι θετικό για τον σύλλογο.

?Πρεμιέρα για την Φούλαμ στην φετινή Championship στο Κρέιβεν Κότατς. Ευελπιστεί να ξεκινήσει με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα και θα την εμπιστευτώ. Επιλογή αποτελεί ο άσσος με Over 1,5 σε απόδοση 2,10

18:30 Κόβεντρι – Νότιγχαμ Φόρεστ

✍️ Με την αναμέτρηση της Κόβεντρι με την Νότιγχαμ ρίχνει αυλαία η 1η αγωνιστική της Championship. Πρόκειται για ένα ντέρμπι για την μέση της βαθμολογίας. Η Κόβεντρι στα φιλικά προετοιμασίας εμφάνισε πολλές αδυναμίες και το ρόστερ της να φωνάζει για βοήθεια. Η Νότιγχαμ με την σειρά της εμφάνισε καλό και μεστό πρόσωπο στα φιλικά προετοιμασίας.

? Δύσκολο το παιχνίδι για πρόβλεψη νικητή αν και στα δικά μου μάτια βλέπω την Νότιγχαμ να έχει περισσότερες πιθανότητες για την νίκη. Έτσι καταλήγω στο αμφίσκορο σε απόδοση 1,93 καθώς πιστεύω πως και οι δύο ομάδες μπορούν να βρουν δίχτυα

Μονά αποδεκτά

15:00 Φούλαμ – Μίντλεσμπρο-> 1 & Over 1,5 || 2,10 @ 30 Units

18:00 Κόβεντρι – Νότιγχαμ Φόρεστ -> G/G || 1,93 @ 35 Units

Στοιχηματική ημέρα με Championship, με την σκιά των καταστροφικών πυρκαγιών

Βρήκες κάποιο λάθος; Ενημέρωσε μας

Previous Article

DFB Pokal: Ενισχυμένη η Χέρτα Βερολίνου

Next Article

GG & Over στην Βιέννη