25 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Στήριγμα στην έδρα

Η αναμέτρηση την οποία θα αναλύσουμε και θα ποντάρουμε είναι για την 22η αγωνιστική της Serie A και το ματς ανάμεσα στην Νάπολι και την Γιουβέντους.

19:00 Νάπολι – Γιουβέντους

Κανάλι: Nova sports

Στάδιο: Stadio Diego Maradona

Διαιτητής: Doveri

Η Νάπολι βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 37 βαθμούς σε 20 αναμετρήσεις. Μετράει 12 νίκες, 7 ήττες και μία ισοπαλία με τον συνολικό απολογισμό της στα γκολ να είναι 44-21. Στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει 3 νίκες και 2 ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 2-1 από την Τζένοα στην Γένοβα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς και συγκεκριμένα στο 11ο λεπτό έπειτα από τέρμα του αναγεννημένου Pandev. Πριν καλά καλά συνέλθει δέχθηκε και 2ο τέρμα από τον ίδιο παίχτη. Στην συνέχεια προσπάθησε να μειώσει ώστε να ξαναμπεί στο ματς δίχως όμως να τα καταφέρει και έτσι μοιραία δέχθηκε την 7η ήττα στο πρωτάθλημα.

Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από το κύπελλο καθώς ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από την Αταλάντα(0-0 στο πρώτο παιχνίδι). Έτσι η προσοχή της στρέφεται και πάλι στο πρωτάθλημα.

 Διαθέτει την 3η καλύτερη επίθεση με 44 γκολ ενεργητικό ( καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος είναι της Ίντερ με 51 γκολ και αμέσως μετά της Μίλαν με 45) και την 2η καλύτερη άμυνα( την καλύτερη άμυνα την έχει η σημερινή της αντίπαλος η Γιουβέντους).

Εντός έδρας τα πηγαίνει σχετικά καλά με 6 νίκες, 3 ήττες και μια ισοπαλία με απολογισμό 27-10. Σε 11 αγωνιστικές μετράει μόλις μια ήττα από την Σπέτσια. Επίσης έχει 9 νίκες και 2 ισοπαλίες

Εκτός για την σημερινή αναμέτρηση θα είναι οι: Demme (μυικός τραυματισμός), Ghoulam (ασθένεια), Hysaj ( τραυματισμός στο γαστροκνήμιο), Koulibaly (καραντίνα), Manolas ( τραυματισμός στον αστράγαλο) και ο Mertens που έχει θέμα στον αστράγαλο.

Η Γιουβέντους βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς σε 20 αγωνιστικές. Μετράει 12 νίκες, 6 ισοπαλίες και 2 ήττες με απολογισμό 41-18. Είναι στο -7 από την πρωτοπόρο Μίλαν όμως με παιχνίδι λιγότερο. Είναι στο +5 από την Νάπολι και θέλει πάση θυσία να πάρει την νίκη ώστε να μειώσει την διαφορά από την κορυφή.

Στα τελευταία 5 παιχνίδια της μετράει 4 νίκες και μια ήττα. Έχει βρει το καλό της αγωνιστική της πρόσωπο και το μομέντουμ την ευνοεί. Έχει τον Κριστιάνο σε δαιμονιώδη κατάσταση καθώς σκοράρει κατά βούλησή. Είναι ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 16 γκολ. Ακολουθεί ο Ιμόμπιλε, ο Λουκάκου και ο Ζλάταν με 14. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εύκολα 2-0 της Ρόμα στο Τορίνο.
Μεσοβδόμαδα απέκλεισε την Ίντερ καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0, σε συνδυασμό με το σκορ του 1ου ματς όπου η Γιουβέντους είχε επικρατήσει με 1-2 στο Μιλάνο.

Εκτός για την αποψινή αναμέτρηση είναι οι: Israel ( τραυματισμός στο κεφάλι ) καθώς αμφίβολος κρίνεται ο Arthur ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι.

Εκτίμηση:

Η Γιουβέντους έχει το μομέντουμ και την ποιότητα να φύγει με το διπλό σε μια από τις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος. Η Νάπολι ξέρει πως αν θέλει να ελπίζει για κάτι παραπάνω πρέπει πάση θυσία να κερδίσει. Περιμένουμε κλειστό ματς με πολλές μάχες και νεύρα. Δεν είναι για 1,90 το διπλό. Έτσι, επιλογή αποτελεί το 1Χ σε απόδοση 1,90

Επιλογή:

19:00 Νάπολι – Γιουβέντους -> 1Χ || 1,90 @ 40 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Ικανές για νίκη

Next Article

Μονά και τριάδα από Ιταλία, Ισπανία