20 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Σεντονάτη στήλη με κόντρα και γκολ

Καλημέρα σε όλους.

Χθες ο ΠΑΣ ηττήθηκε με 0-2 από τον ΠΑΟΚ πηγαίνοντας μας κουβά. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Σέφιλντ δεν μπόρεσε να κοντράρει την Γουέστ Χαμ και έτσι ηττήθηκε με το βαρύ 0-3.

Εβδομάδα Champions League και Europa League αυτήν την βδομάδα.

Η φάση των 16 ξεκινάει με δύο δυνατές αναμετρήσεις.
Η Λειψία υποδέχεται την Λίβερπουλ και η Μπαρτσελόνα την Παρι Σεν Ζερμέν

22:00 Λειψία – Λίβερπουλ

Η Λειψία βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Είναι στην 2η θέση του Γερμανικού πρωταθλήματος με 44 βαθμούς σε 21 αγώνες. Είναι στο -4 από την πρωτοπόρο Μπάγερν όμως με παιχνίδι λιγότερο για τους Βαυαρούς. Στο πρωτάθλημα κέρδισε με 2-1 την Άουγκσμπουργκ εντός έδρας.
Στου ομίλους πέρασε από έναν απαιτητικό και δύσκολο όμιλο με την Παρι να παίρνει την 1η θέση με ισοβαθμία με την Λειψία και εκτός να έμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπασακσεχίρ. Στην τελευταία αγωνιστική κρίθηκαν όλα καθώς η Λειψία ήθελε μόνο νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση και τα κατάφερε κυρίως με το 1ο καταληκτικό ημίχρονο που είχε κάνει. Στο 13ο λεπτό το σκορ ήταν 2-0, στο 30 της ακύρωσαν γκολ για το 3-0. Το οποίο πραγματοποίησε στο 69ο λεπτό. Στο τέλος καρδιοχτύπησε καθώς στο 80 και στο 82 η Γιουνάιτεντ πέτυχε δυο τέρματα. Παρόλα αυτά κατάφερε να κρατήσει το πολύτιμο 3-2 και να παίρνει το εισιτήριο για του 16 της διοργάνωσης.

Εκτός για την αποψινή αναμέτρηση είναι οι: Forsberg, Hartmann, Henrichs, Laimer και Szoboszlai

Η Λίβερπουλ πραγματοποιεί μια πολύ κακή σεζόν. Μετράει διαδοχικές ήττες εντός και εκτός έδρας. Είναι στο -13 από την 1η Μάντσεστερ Σίτυ και πλέον ο στόχος είναι η 4άδα καθώς απειλείται άμεσα από 4 ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Δεν βγάζει ενέργεια στο παιχνίδι της και το ανησυχητικό είναι πως δέχεται γκολ πολύ εύκολα έπειτα από σοβαρά δικά της λάθη.

Εκτός για την αποψινή αναμέτρηση είναι οι: Fabinho, Gomez, Jota, Matip, Origi και van Dijk

Αμφίβολοι κρίνονται οι: Davies, Keita, Kelleher και Milner

Εκτιμώ πως η Λειψία είναι πιο ομάδα από την Λίβερπουλ και ο φαβοριτισμός των κόκκινων μας ωθεί προς τον άσσο σε απόδοση 2,90. Η Λειψία έρχεται στην σημερινή αναμέτρηση με καλή ψυχολογία, εν αντίθεση με την Λίβερπουλ που η ψυχολογία και το κλίμα της ομάδας είναι πολύ κακό και για ένα ακόμα παιχνίδι με πολλές απουσίες.  Επιλογή παρόλα αυτά είναι ο άσσος με DNB σε απόδοση 2,15  καθώς άλλο το πρωτάθλημα και άλλο το Champions League.

Περνάμε στο 2ο παιχνίδι της ημέρας, αυτό ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Παρι Σεν Ζερμέν

22:00 Μπαρτσελόνα – Παρι Σεν Ζερμέν

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ξέσπασε στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Αλαβές με 5-1. Αποτέλεσμα που δίνει ψυχολογία στην ομάδα της Βαρκελώνης καθώς έχει μείνει πίσω στην μάχη του τίτλου. Στο Champions League θέλει να κάνει το βήμα παρακάτω και να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί σε μια χρονιά όπου τα προβλήματα με την πανδημία έχει φέρει τα πάνω κάτω σε όλα τα αθλήματα.

Η Παρι Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και φαίνεται πως σιγά σιγά βάζει τα πράγματα στην θέση τους για το πρωτάθλημα Γαλλίας καθώς πλέον βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Λιλ. Έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα στο πρωτάθλημα και όπως και πέρυσι έτσι και φέτος οι στόχοι της είναι υψηλοί και θέλει να κατακτήσει τα πάντα. Έχει ποιότητα στο ρόστερ της και βάθος καθώς έχει 2-3 παίχτες σε κάθε θέση. Με τον Ποτσετίνο στην άκρη του πάγκου φαίνεται πως αρχίζει και παίζει και πάλι ελκυστικό και καλό ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει.

Εκτιμώ πως θα γίνει ένα παιχνίδι πλούσιο σε θέαμα και φάσεις εκατέρωθεν. Είναι το πρώτο παιχνίδι και οι δυο ομάδες θέλουν τα πάρουν προβάδισμα για τον επαναληπτικό της Γαλλίας. Επιλογή αποτελεί το G/G & Over 2,5 σε απόδοση 1,80

Συνοπτικά:

Μονό:

22:00 Λειψία – Λίβερπουλ-> 1 DNB || 2,15 @ 30 Units

Μονό:

22:00 Μπαρτσελόνα – Παρι Σεν Ζερμέν-> G/G & Over 2,5 || 1,80 @ 40 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Δευτέρα με Ελληνικό αμφίσκορο και Αγγλική κόντρα

Next Article

COMBO ΔΥΑΔΑ ΑΠΟ CHL ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 8,37