17 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Σπουδαίες μάχες από Γερμανία και Γαλλία

Καλημέρα σε όλους

Χθες η Μπόλτον δεν κατάφερε να κερδίσει χάνοντας πολλές ευκαιρίες και έτσι έμεινε στο 0-0. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Σάντερλαντ πέτυχε σπουδαία νίκη με ανατροπή και έτσι η επιλογή του άσσου πήγε ταμείο

Πάμε σήμερα Σάββατο με δύο δυνατές αναμετρήσεις.

16:30 Μπορούσια Ντόρτμουντ – Άιντραχτ

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 43 βαθμούς σε 26 αγωνιστικές. Μετράει 13 νίκες 4 ισοπαλίες και 9 ήττες με απολογισμό 54-37. Στα πέντε τελευταία της παιχνίδια μετράει 3 νίκες μια ισοπαλία και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με την Κολωνία σε ένα παιχνίδι που ισοφάρισε στο 90ο λεπτό. Για ένα ακόμη παιχνίδι θα έχει πολλές απουσίες, συγκεκριμένα θα λείπουν οι: Can, Morey, Moukoko, Sancho, Schmelzer, Witsel και Zagadou.

Η Άιντραχτ είναι μια από τις δυο ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος(η άλλη είναι η Βόλφσμπουργκ). Βρίσκεται στην 4η θέση με 47 βαθμούς σε 26 αγωνιστικές. Είναι στο +4 από την αποψινή της αντίπαλο. Μετράει 12 νίκες, 11 ισοπαλίες και 3 ήττες με απολογισμό 53-36. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της έχει 2 νίκες 2 ισοπαλίες και μια ήττα. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-2 της Ουνιόν Βερολίνου στην έδρα της.

Εκτιμώ πως είναι παράλογος ο φαβοριτισμός της Ντόρτμουντ στο 1,75. Είναι μια ομάδα που είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Επιλογή αποτελεί το Χ2 της σταθερής Άιντραχτ σε απόδοση 2,10

18:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος με 63 βαθμούς, ισοβαθμεί με την σημερινή της αντίπαλο στην κορυφή. Μετράει 20 νίκες 3 ισοπαλίες και 7 ήττες με απολογισμό 67-21. Στα πέντε τελευταία της παιχνίδια μετράει 3 νίκες και 2 ήττες. Η διακοπή της έκανε καλό σε θέμα επιστροφών. Βέβαια έχει ακόμα σημαντικές απουσίες για το αποψινό ντέρμπι όπως αυτές των Icardi, Bernat, Sarabia και Verratti. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με το εντυπωσιακό 2-4 στην έδρα της Λυων και έτσι με την ήττα της Λιλ από την Νιμ με 1-2 την έπιασε στην κορυφή. Έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα με 21 γκολ παθητικό. Την καλύτερη άμυνα την έχει η Λιλ με 19 γκολ παθητικό.

Η Λίλ όπως προ είπα συγκατοικεί με την Παρί στην 1η θέση της βαθμολογίας. Πριν την διακοπή η εικόνα της δεν ήταν καλή καθώς στα πέντε τελευταία παιχνίδια της μετρούσε 2 νίκες 2 ισοπαλίες και μια ήττα. Φάνηκε πως της βγήκε κούραση. Δεν είναι και λίγο η πορεία πρωταθλητισμού που κάνει φέτος και έχει κοιτάξει στα μάτια την Παρί. Την προηγούμενη αγωνιστική δέχθηκε ήττα-σοκ από την προτελευταία εκείνη την αγωνιστική Νιμ με 1-2 στην έδρα  της.

Εκτιμώ πως θα γίνει ένα κλειστό ματς από δύο δυνατές ομάδες αμυντικά. Η Παρί υπερέχει σε όλους τους τομείς και σε πρόσωπα έναντι της Λιλ και πιστεύω πως ήρθε η ώρα να βάλει τάξη στο πρωτάθλημα. Επιλογή αποτελεί ο άσσος με Over 1,5 στην εκπληκτική απόδοση του 2,05.

Συνοπτικά:

Μονό:

16:30 Μπορούσια Ντόρτμουντ – Άιντραχτ-> X2 || 2,10 @ 25 Units

Combo:

18:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ-> 1 & Over 1,5 || 2,05 @ 25 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Over από τις μικρές Αγγλίδες

Next Article

Τετράδα με 15, 51