28 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Σουηδική δυάδα με γκολ και θέαμα

Καλημέρα σε όλους

Επιστροφή στην στήλη καθώς το Σαββατοκύριακο είχαμε ρεπό.

Καθώς τελειώνουν τα πρωταθλήματα εμείς θα ασχοληθούμε με την αγαπημένη μας Σουηδία. Εκεί το πρωτάθλημα βρίσκεται στην 7η αγωνιστική και πλέον μπορούμε να κρίνουμε και να ποντάρουμε στο εν λόγω πρωτάθλημα.

Έτσι λοιπόν η σημερινή μας στήλη θα είναι από το πρωτάθλημα της Σουηδίας με τις αναμετρήσεις της Μάλμε με την Κάλμαρ και  της Βάμπεργκς με την Νόρκεπινγκ.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Μάλμε με την Κάλμαρ.

19:30 Μάλμε – Κάλμαρ

Η Μάλμε βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 11 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές. Μετράει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα με απολογισμό 11-10. Είναι στο -5 από την πρωτοπόρο Ντζουργκάρντεν και ισοβαθμεί με την Νόρκεπινγκ και Χάμαρμπι. Την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη με την ΑΙΚ Στοκχόλμης 1-1 εκτός έδρας.

Η Κάλμαρ είναι στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 10 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές. Μετράει 2 νίκες και 4 ισοπαλίες με συνολικό απολογισμό 5-3. Την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Γκέτεμποργκ εντός έδρας. Είναι μια σκληρή ομάδα που παίζει με πολύ πάθος τα παιχνίδια της και όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα της πολύ δύσκολα χάνει.

Εκτιμώ πως οι τιμές του άσσου στο 1,50 δεν αντικατοπτρίζουν την δυσκολία του ματς για την Μάλμε, καθώς απέναντι της έχει μια ομάδα που έχει ταυτότητα μέσα στο γήπεδο και ξέρει τι θέλει. Έτσι πάω με το Over 0,5 της Κάλμαρ στο 1,75

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Βάρμπεργκς με αντίπαλο την Νόρκεπινγκ

19:30 Βάμπεργκς – Νόρκεπινγκ

Η Βάμπεργκς είναι στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος με 4 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές. Μετράει  μια νίκη, μια ισοπαλία και 4 ήττες με απολογισμό 7-13. Παρόλο που βρίσκεται σε αυτήν την θέση δεν είναι τόσο άσχημη η εικόνα της στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Το πάλεψε με την Χάμαρμπι (1-3 εντός), το πάλεψε και με την Μάλμε (3-2 εκτός) καθώς και με την Ντζουργκάρντεν ήταν εξίσου επικίνδυνη (1-3 εντός). Το πρόγραμμα που έχει βγάλει μέχρι στιγμής είναι αυτό που την έχει τόσο χαμηλά στην βαθμολογία. Βέβαια, έχει θέματα στην αμυντική της λειτουργεία καθώς δέχεται γκολ σε όλα της τα παιχνίδια, έναντι θέση με την επιθετική της λειτουργία που σκοράρει σε όλα τα ματς μέχρι στιγμής.

Η Νόρκεπινγκ βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος με 11 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές. Μετράει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα με απολογισμό 9-4. Την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ντέγκερφος εντός έδρας.

Εκτιμώ πως θα γίνει ένα ματς με ωραίο θέαμα και γκολ εκατέρωθεν, Όμως το G/G πληρώνει χαμηλά και συγκεκριμένα στο 1,62. Έτσι καταλήγω στο Combo Over 0,5 Ημιχρόνου & G/G & Over 7,5 Corner που γυρίζει 2,40 απόδοση

Με την Βάμπεργκς να έχει 11,5 μ.ο κόρνερ στα παιχνίδια της και την Νόρκεπινγκ να έχει μ.ο 10 στα δικά της παιχνίδια.

Συνοπτικά:

Μονό:

19:30 Μάλμε – Κάλμαρ-> Over 0,5 Κάλμαρ || 1,75 @ 35 Units

Combo:

19:30 Βάμπεργκς – Νόρκεπινγκ-> Over 0,5 HT & G/G & Over 7,5 Corner || 2,40 @ 20 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Playoff Semifinal: Δυάδα από την Championship με φόντο την Premier League!

Next Article

Euro 1960: Ο θρίαμβος των κομμουνιστών