20 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Σκοράρει συνέχεια ο Λαουτάρο Μαρτίνες

Τρία παιχνίδια έχει το σημερινό πρόγραμμα για την 23η αγωνιστική στο Καμπιονάτο.

Καλημέρα σε όλους ! Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έχει πετύχει και τα πέντε τελευταία γκολ της Ίντερ και μπορεί να συνεχίσει το σερί κόντρα στην ντεφορμέ Ουντινέζε

Πιάσαμε το δύσκολο και χάσαμε το εύκολο χθες, αφού ο Κβαρατσκέλια σκόραρε και μάλιστα το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, αλλά η Σασουόλο δεν κατάφερε να σκοράρει.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου από το ξεκίνημα της σεζόν

(16:00) Σαμπντόρια – Μπολόνια

Καλά τα νέα στο στρατόπεδο της Σαμπντόρια, μετά την σημαντική ισοπαλία κόντρα στην Ίντερ, έγινε διακανονισμός με τους παίκτες οι οποίοι και πληρώθηκαν αρκετούς μισθούς. Αγωνιστικά δεν αλλάζουν πολλά, δυο ισοπαλίες στα τελευταία, καλά αποτελέσματα, αλλά με ισοπαλίες δεν θα καταφέρει να σωθεί. Τρέχει και ένα κάκιστο σερί που λέει ότι δεν έχει σκοράρει στα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Μέτρια εμφάνιση και εντός έδρας ήττα(0-1) από την Μόντσα για την Μπολόνια. Εκτός προγράμματος η ήττα αφού η ομάδα ήταν σε καλή κατάσταση και με αρκετές επιστροφές. Καθαρή ευκαιρία στο ματς δεν έκανε πάντως και μερτάει τέσσερα under στα πέντε τελευταία. Τιμωρημένος ο πρώτος σκόρερ Αρναούτιβιτς, ενώ εκτός είναι και οι Μπονιφάτσι, Σουμαορό, Σανσόνε και Ζίρκζε .

Εκτίμηση:

Δεν θα σωθεί η Σαμπντόρια, αλλά δείχνει σημάδια ζωής τον τελευταίο καιρό. Μετά τις καλές ειδήσεις που υπήρξαν θεωρώ ότι ήρθε ώρα να σπάσει το κάκιστο σερί που τρέχει εντός έδρας χωρίς γκολ. Σε καλές τιμές το GG, θα ρισκάρω με αυτό, κατά τα άλλα φυσιολογικό το διπλό στο 2.40, μπορεί να περάσει η Μπολόνια και χωρίς τον Αρναούτοβιτς.

(21:45) Ίντερ – Ουντινέζε

Απαράδεκτη η Ίντερ, εκεί που έδειχνε να πιάνει ρυθμό, ήρθε το 0-0 με την… πεσμένη Σαμπντόρια. Θέλει προσπάθεια για να μην σκοράρει κόντρα στην ομάδα της Γένοβας και οι νερουτζούρι το κατάφεραν. Η διαφορά με την πρώτη θέση είναι πλέον τεράστια, οπότε απλά θα πρέπει να παραμείνει μέσα στην 4άδα.  Ακολουθεί την Τετάρτη το πρώτο εντός έδρας ματς με την Πόρτο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός ο Κορέα, αμφίβολος ο Γκόσενς. Ο Λαουτάρο έχει πετύχει και τα πέντε τελευταία γκολ της Ίντερ.

Καλή εμφάνιση αλλά ούτε τώρα κατάφερε να πάρει την νίκη η Ουντινέζε, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Σασουόλο(2-2). Δεν είναι καλά εδώ και καιρό, είναι ψηλά στην βαθμολογία αλλά από ότι δείχνει δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Εκτός οι επιθετικοί Ντεουλοφέου, Νεστορόφσκι. Ο Αντρέα Σοτίλ άλλαξε σχήμα στο τελευταίο αλλά πάλι δεν άλλαξε κάτι. Τώρα δήλωσε ότι θα δυσκολέψουν την Ίντερ.

Εκτίμηση:

Δεν ξέρω αν και ποιον τρόπο θα κερδίσει η Ίντερ το ματς. Στο τελευταίο κατάφερε να μην κερδίσει την Σαμπντόρια. Η Ουντινέζε δεν είναι καλά με μόλις μία νίκη στα 14 τελευταία παιχνίδια. Θα πάρω το anytime του Λαουτάρο Μαρτίνες, οποίος έχει σκοράρει και τα πέντε τελευταία γκολ των γηπεδούχων.

Μονά Αποδεκτά:

16:00 Σαμπντόρια – Μπολόνια : GG || 1,95 @ 20 Units

21:45 Ίντερ – Ουντινέζε : Λαουτάρο Μαρτίνες || 2.37 @ 20 Units

Previous Article

Η άμυνα θα δώσει την πρόκριση

Next Article

Ούτε να σκέφτεται απώλειες δεν θέλει το «τριφύλλι»