29 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Σημείο από Copa Del Ray

Καλημέρα σε όλους.

Καλό μήνα εύχομαι σε όλους με υγεία.

Απαραίτητο ρεπό χθες Δευτέρα από την στήλη για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι για να χαλαρώσουμε και να καθαρίσουμε το μυαλό μας και ο δεύτερος είναι γιατί το Σαββατοκύριακο δεν κύλισε καλά και θέλω να κάνουμε δυνατή αρχή αυτού του μήνα.

Σήμερα το πρόγραμμα έχει αρκετά παιχνίδια αλλά λίγο οι αποδόσεις λίγο τα ζευγαρώματα με απώθησαν σε πολλές αναμετρήσεις. Βρήκα όμως μια ευκαιρία στοιχηματική κατ’εμέ και θα σας εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ.

Θα ασχοληθούμε λοιπόν με μια αναμέτρηση για το Copa Del Ray της Ισπανίας και συγκεκριμένα το ματς ανάμεσα στην Αλμερία και την Σεβίλλη.

22:00 Αλμερία – Σεβίλλη

Η Αλμερία έχει αλλάξει ριζικά καθότι την έχει αγοράσει Σαουδάραβας Σεΐχης. Είναι από τις μοναδικές ομάδες στην Β’ κατηγορία η οποία διαθέτει δύο 11άδες. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 3η θέση με 45 βαθμούς (στο -3 από την πρώτη Μαγιόρκα και ισόβαθμη με την 2η Εσπανιόλ) με συλλογικό απολογισμό σε 22 αναμετρήσεις, 14 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. (33-18 τα τέρματα της). Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Οσασούνα (ομάδα La Liga) στην παράταση με σκορ 1-0. Στην έδρα της σκοράρει ανελλιπώς και σε 10 αναμετρήσεις έχει σκοράρει στις 9 από αυτές. Δεν σκόραρε μόνο στην εντός έδρας ήττα από την Μαγιόρκα με 0-1. Είναι επιθετική ομάδα και ταυτότητα μέσα στο γήπεδο. Στις τάξεις της επικρατεί πολύ καλό κλίμα. Άπαντες φέτος θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μην ξεχνάμε επίσης την επική πρόκριση της, επί της Αλαβές με το επιβλητικό 5-0.

Η Σεβίλλη βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 39 βαθμούς σε 20 αναμετρήσεις. Μετράει 12 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες με συνολικό απολογισμό στα γκολ να είναι 28-16. Τρέχει ένα σερί 3 νικών  συνδιασμένα με όμορφο ποδόσφαιρο. Στόχο έχει την κατάκτηση του Copa Del Ray καθώς και την είσοδο της στο ερχόμενο Champions League. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε δύσκολα με 0-1 την Λεγκανιές. Είχαν προηγηθεί οι προκρίσεις απέναντι σε Λινάρες (0-2 εκτός) και Θιουδάδ ντε Λουτσένα (0-3 εκτός). Στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 0-2 εκτός έδρας της Έιμπαρ. Ξεκίνησε δυνατά, πήρε το προβάδισμα έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ocampos στο 28ο λεπτό και τελείωσε την υπόθεση νίκης στο 55ο λεπτό έπειτα από τέρμα του Jordan. Έτσι παρέμεινε στο -11  από την κορυφή και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Για την αποψινή αναμέτρηση δεν θα γίνει κάποιο μεγάλο ροτέισον αφού ξέρει πως η Αλμερία είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα και μπορεί να της κάνει την ζημιά. Στις 15 τελευταίες της αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις δεν σκόραρε μόνο στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης οπού ηττήθηκε 2-0 στο Wanda Metropolitano.

Εκτιμώ πως θα γίνει ένα ματς με πολύ πάθος από τις δυο ομάδες. Η Αλμερία έχει τον ενθουσιασμό όμως η Σεβίλλη ξέρει καλά να παίρνει τέτοιου είδους ματς. Το διπλό έχει ανοίξει χαμηλά και συγκεκριμένα στο 1,80. Προσωπικά θα το ήθελα πιο ψηλά, αυτό διότι δεν αντικατοπτρίζει την δυσκολία του ματς. Πιστεύω πως η Αλμερία στην έδρα της το έχει ένα τέρμα και βέβαια η Σεβίλλη η οποία σκοράρει ακατάπαυστα. Περίμενα να δω το αμφίσκορο  κάτω του διπλασιασμού όμως άνοιξε στο 2,10 που αποτελεί και την επιλογή μου.

Συνοπτικά:

Μονό:
22:00  Αλμερία – Σεβίλλη -> G/G || 2,10 @ 35 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Αταλάντα – Λάτσιο | Bet Of the Day

Next Article

Δύο άσσοι