29 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Πόντοι και ειδικά σε Ο.Α.Κ.Α και Ισραήλ

Καλησπέρα σας,

Διπλή αγωνιστική τούτη την εβδομάδα. με ένα τετραήμερο γεμάτο “σπυριάρα” και δραση.

Πλούσιο το αποψινό πρόγραμμα με πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και επιστροφές. Ο Χεζόνια επιστρέφει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και ο Νικ Καλάθης στο Ο.Α.Κ.Α. που μεγαλούργησε από το 2005 και μετά

Στην τελευταία χρονικά στήλη μας Πέμπτη, επιβεβαιώθηκε η δυάδα του 2,40 καθώς και το ειδικό στοίχημα τριπόντων του Βενζέκοφ.

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα

O Παναθηναϊκός, χάλασε οτι έχτιζε στην τελευταία περίοδο του αγώνα του με την Άλμπα στο Βερολίνο, αφού ξέμεινε από δυνάμεις, ετσι ηττήθηκε με 65-74. Για την Basket League ο Παναθηναϊκός νίκησε 94-72 τον Άρη στο ΟΑΚΑ αλλά έχασε τον αρχηγό του Ι. Παπαπέτρου με διάστρεμμα. Eκτός και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Νεμνάνια Νέντοβιτς (17π, 4 ασίστ). Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο γκαρντ Μπρέι. Ντεμπούτο θα κάνει ο σταρ Χεζόνια.

Ήττα εκτός προγράμματος γνώρισε την περασμένη Παρασκευή στο Παλαού Μπλαουγκράνα η Μπαρτσελόνα από τη Βιλερμπάν με 69-76. Η ομάδα του Σάρας, νίκησε τη Μπανταλόνα εκτός έδρας 80-62 για το πρωτάθλημα Ισπανίας. Στα αγωνιστικά δεν αναφέρονται προβλήματα.

Ο Παναθηναικός, ύστερα, μάλιστα και από τις σημαντικές απουσίες, δύσκολα θα κοντράρει την πρωτοπόρο της διοργάνωσης. Δεν θα μπλέξουμε με χαντικαπ νικητή, αλλά, με τους πόντους των γηπεδούχων.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο telegram.
Πλούσιο στοιχηματικό Live-Bet.

Αναντολού Εφές – Βαλένθια

H Εφές έχει βρει για τα καλά ρυθμό θυμίζοντας την ομάδα της περσινής ημιτελής σεζόν. Το 106-74 στην έδρα της Φενέρ δείχνει πολλά και ενόψει της συνέχειας. Για το πρωτάθλημα Τουρκίας πέτυχε μία ακόμη νίκη με 101-85 επί της Φετιέ. Μετά την επιστροφή και του Γερμανού Πλάις το απουσιολόγιο καθάρισε εντελώς.

Οι νυχτερίδες έκαναν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τους, δείχνοντας πως εαν την αφήσεις να παίξει στον ρυθμό που αρέσκεται θα σε διαλύσει. Τελικό αποτέλεσμα; Ζενίτ-Βαλένθια 62-91. Στο πρωτάθλημα Ισπανίας έχασε εκτός έδρας από την Ανδόρα 84-72.

Και οι δύο ομάδες δείχνουν να είναι σε φόρμα. Η Βαλένθια με νίκη μπαίνει ξανά στο κόλπο της 8αδας. Περιμένω λοιπόν υψηλό σκορ και παρότι το line είναι στους 164,5 πόντους θα ποντάρω στο οver 170,5.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η “ομάδα του λαού” μπορεί να χάνει τα ματς στον πόντο, αλλα τουλάχιστον δεν βαριέσαι τα παιχνίδια της. Γκρανκινιολικά, χιτσκοκικά φινάλε όλα της. Δηλαδή 11 από τα 24 παιχνίδια (3 νίκες-8 ήττες) κρίθηκαν στο σουτ.

Το ρεκόρ της είναι 10-14 και δεν έχει πλέον ουσιαστικές ελπίδες για τα πλέι-οφ. Στο πρωτάθλημα Ισραήλ έχασε εκτός έδρας 91-85 από τη Χάποελ Εϊλάτ. Εκτός παραμένει ο διεθνής φόργουορντ Ζούσμαν με τραυματισμό, επιστρέφει ο φόργουορντ Κάσπι.

Η ΤΣΣΚΑ, γλίτωσε ένα -ακόμα- κάζο, αφού ο Πρίντεζης, αστόχησε σε τρίποντο “πεταχτάρι”. Η ομάδα του Ιτούδη προηγήθηκε με 51-26 στην αρχή της 3ης περιόδου και κατάφερε να βρεθεί πίσω στο σκορ. Όμως οι 2/3 βολές του Τζέιμς της έδωσαν τη νίκη. Στο ματς του φαλήρου επέστρεψαν στη δράση οι: φόργουορντ Σενγκέλια και Κλάιμπερν. Εκτός έως το τέλος της σεζόν παραμένει ο Σέρβος σέντερ Μιλουτίνοβ και δεν υπολογίζεται ο Ιταλός γκαρντ Ντάνιελ Χάκετ που έχει διάστρεμμα.

Μονό

?21:00 Παναθηναικός-Μπαρτσελόνα: Παναθηναικός Under 74,5 || 1,80 @ 40 Units

?19:30 Ανταντολού Εφές-Βαλένθια: Οver 170,5 || 2,40 @ 25 Units

?21:05 Μακάμπι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 2h (-3,5) || 2,00 @ 25 Units

Ειδικά

?21:05 Μακάμπι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ο. Χάντερ Over 9,5p || 2,00 @ 25 Units

Previous Article

Γκολ φιλοξενούμενων

Next Article

Τα Corner του διημέρου