20 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Προγνωστικά Μπάσκετ: Στα σχοινιά η Μονακό

Τα προγνωστικά μπάσκετ σήμερα έχουν Γαλλική essance. Η σειρά Στρασβούργο-Μονακό έχει ενδιαφέρον. Ο Νίκος Redlon αναλύει το ματς και επιλέγει.

Καλημέρα σας.

Εξαιρετικά χάλια τα πήγε χθες η στήλη με τις επιλογές να γράφουν ένα μεγαλοπρεπές 0/2. Ο Βενζέκοφ παρά το double/double των 15π και 11 ριμπαόυντ, ξεκίνησε με 1/1 τρίποντα και ύστερα 0 στα 4!!! Όσο για την Εφές, ακόμα προσπαθούν παίκτες και Αταμάν να δουν από που τους ήρθε η 35άρα στο κεφάλι (70-105) κόντρα στην Γαλατασαράι.

Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθούμε έως και το τέλος της σεζόν καθώς το στοιχηματικό ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στα εθνικά πρωταθλήματα και από εκεί θα έρχονται όλα τα προγνωστικά μπάσκετ Σήμερα πάμε στην Γαλλία για την αναμέτρηση του Στρασβούργου με την Μονακό.

Πριν όμως πάμε στις αναλύσεις των παιχνιδιών. Θυμίζω, στην ενότητα κάβες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές της στήλης από την αρχή της σεζόν, τα units της κάβας, το yield και πολλά στατιστικά. Δείτε εδώ.

Προγνωστικά μπάσκετ

(16:15) Στρασβούργο-Μονακό

Η Μονακό έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στο δεύτερο γύρο της Euroleague, όπως και στα ματς των play offs κόντρα στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, στα play offs του γαλλικού πρωταθλήματος έκανε εκκίνηση με το… αριστερό. Με εντός έδρας ήττα από το Στρασβούργο. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στο Πριγκιπάτο και έκαναν ένα τεράστιο διπλό. Έβαλαν εκατό πόντους στην έδρα των Μονεγκάσκων και επικράτησαν 87-100.

Το Στρασβούργο κατάφερε και ανταπεξήλθε στο υψηλό τέμπο και τις γρήγορες και πολλές κατοχές που δίνει η Μονακό στα ματς της. Είναι χαρακτηριστικό πώς οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα, όσον αφορά στα επί μέρους σκορ (25-20, 20-19, 31-24). Μόνο το πρώτο ήταν ισόπαλο (24-24).

Για τους νικητές ξεχώρισαν οι Ρόμπερσον με 20 πόντους, Μορίν με 17 ενώ στους 16 σταμάτησε ο Αμινέ Νουά. Για την Μονακό, ο Άλφα Ντιαλό σκόραρε 22 πόντους, ο Πάρις Λι 17 και ο Λέο Βέστερμαν με 12.

Πλέον η σειρά είναι στο 1-0 και οι γηπεδούχοι θέλουν να διπλώσουν τις νίκες τους. Σαφώς και δεν είναι το φαβορί, όμως πουλάν ακριβά το τομάρι τους φέτος στην Ρενούς Σπορ Αρένα έχοντας μόλις τέσσερις εντός έδρας ήττες.

Εκτίμηση:

Η Μονακό στοχεύει στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος Γαλλίας, όμως η Στρασμπούρ της έδειξε πως για να φτάσει στον στόχο της θα πρέπει να… φτύσει αίμα. Το καθαρό διπλό είναι στην απόδοση του 1,65 και όποιος το συνδυάσει με κάτι ακόμα έχει ένα δυνατό στήριγμα. Προσωπικά θα ρισκάρω στο combo-bet επιλογών 2 & Under 169,5 καθώς δεν περιμένω ένα δεύτερο σερί αντίστοιχο επιθετικά ματς από το αουτσάιντερ. Όχι τόσο γιατί δεν μπορεί, αλλά λόγω της κρισιμότητας του αγώνα. Απόδοση 3,05.

Μονά Αποδεκτά:

16:15 Στρασβούργο-Μονακό: 2 & Under 169,5 || 3,05 @ 25 Units

Προγνωστικά μπάσκετ

Δείτε επίσης:
τίτλο

Τίτλο ή παράταση στη στέψη

Καλημέρα σε όλους . Εξαιρετικά κύλησε το πρώτο παιχνίδι στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα με την Παρτίζαν να κάνει το 1-0 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Σήμερα η μέρα περιλαμβάνει τον τέταρτο ελληνικό τελικό στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό, μετά τη […]

Αδριατική Λίγκα

Τζάμπολ στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα

Καλημέρα σε όλους και καλή στοιχηματική εβδομάδα. Έκλεισε εξαιρετικά την Κυριακή η στήλη μια ακόμα απόλυτη επιβεβαίωση στη σειρά των ελληνικών τελικών. Σήμερα έχουμε τζάμπολ και στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα, όπου Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους. […]

βγάλει

Να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός

Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. Ημέρα ελληνικού τελικού απόψε και με τη νίκη του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ματς μοιάζει ότι η σειρά θα έχει μέλλον. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο γεμάτο ΣΕΦ και θέλει να βγάλει αντίδραση και πάρει φυσικά […]

Previous Article

Η Κίλμες μπορεί την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα

Next Article

Champions League: Ζει για τους τελικούς η Ρεάλ Μαδρίτης