24 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Προγνωστικά με φιλικά Goal που «Τριπλασιάζουν»

Καλημέρα στην παρέα του bethoop.gr! Εχθές άσχημη μέρα με τα «αυστραλέζικα», όπου πέρασε μία επιλογή από τις 3, η Σέντραλ Κοστ Μάρινερς έμεινε στο 2-0 και στο Νιούκαστλ Τζετς δεν είχαμε καταλογισμό πέναλτι! Δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε με Προγνωστικά Στοιχήματος και 2άδα στο 3.54!

(18:30) Αυστρία – Σλοβακία.
✍ Τελευταίος φιλικός αγώνας για τις δύο Εθνικές 5 μέρες πριν την έναρξη της μεγαλύτερης Ευρωπαϊκής Διοργάνωσης, το EURO 2020! Σίγουρα δε θα δούμε πολλά γκολ λέει η λογική, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη προσοχή και από τις δύο πλευρές προς αποφυγή ανεπιθύμητων τραυματισμών! Στις 2 από τις 3 μεταξύ τους αναμετρήσεις εμφανίστηκε το 2 έως 3 γκολ ενώ ένα παιχνίδι έμεινε στη «λευκή ισοπαλία». Έκλεισαν με ήττα στον τελευταίο τους επίσημο αγώνα με 0-4 από τους Δανούς και πριν 4 ημέρες ηττήθηκαν σε φιλικό με την Αγγλία 1-0. Στους Ομίλους την περιμένει δύσκολη αποστολή, καθώς θα μονομαχήσει με Ολλανδία, Ουκρανία και ΠΓΔΜ. Στο 1ο επίσημο παιχνίδι τους για το EURO αντιμετωπίζουν τους Σκοπιανούς στο Νάσιοναλ Αρένα στις 13/06!

Μέτρια προς καλή η Ευρωπαϊκή πορεία των Σλοβάκων με το τέλος του Nations League να τους βρίσκει με 9 βαθμούς στον όμιλο και αξιόλογες εμφανίσεις. Στο φιλικό ματς όμως με την Βουλγαρία προ λίγο ημερών δε φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών τους, καθώς έμειναν στην ισοπαλία και το 1-1! Ο Όμιλός τους αρκετά.. «ζόρικος» όπου την περιμένουν Ισπανία, Σουηδία και Πολωνία, δίνοντας το 1ο επίσημο παιχνίδι τους στις 14/6 με τους Πολωνούς!

Είμαστε μόλις 5 μέρες πριν την έναρξη του EURO και οι δύο ομάδες με τους τεχνικούς τους έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα, παίχτες και τακτικές και να διορθώσουν λάθη! Έτσι θα περιμένω ένα ματς που θα είναι αρκετά προσεκτικό για ευνόητους λόγους και πολύ πειραματικό, που θα έχει ως αντίκτυπο πιστεύω τα λίγα γκολ.

(19:00) Λουξεμβούργο – Σκωτία.
✍ Το 1ο επίσημο παιχνίδι για το Λουξεμβούργο θα είναι τον Σεπτέμβριο που αντιμετωπίζει τους Αζέρους για τους ομίλους των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός όμως των Σκωτσέζων, Κλαρκ Στιβ δεν έχει χρόνο για χάσιμο και θέλει να κάνει το τελευταίο «Test Crash» με την Εθνική Σκωτίας 5 μέρες πριν την έναρξη του EURO 2020!

Η γηπεδούχος στα τελευταία της 10 παιχνίδια σημείωσε 3 αξιέπαινες νίκες απέναντι σε ομάδες δυνατότερες από αυτήν, 0-1 με την Ιρλανδία, 1-2 με το Μαυροβούνιο και 2-0 με την Κύπρο. Η συνολική της αγωνιστική φόρμα στα 10 τελευταία είναι 3-2-6 ενώ τα τέρματα 8-13 κατά.

Την Σκωτία στον Δ’ Όμιλο την περιμένουν Αγγλία, Κροατία και η Τσεχία με την οποία θα δώσει το 1ο της ματς στις 14/6. Αν μη τι άλλο θα έχει δύσκολα παιχνίδια και μεγάλες «μονομαχίες» για τη 2η θέση! Την περασμένη εβδομάδα έδωσε ένα χορταστικό από γκολ φιλικό με τους Ολλανδούς το οποίο έληξε 2-2. Ο Κλαρκ Στιβ είδε την ομάδα του να σκοράρει 2 φορές απέναντι στο «φαβορί» του Γ’ Ομίλου, κάτι το οποίο σίγουρα του έδωσε ελπίδες πως οι Σκωτσέζοι μπορούν ακόμα και για την πρόκριση στον Όμιλό τους.

Οι πιθανότητες για το Over/Under είναι 50-50, αλλά μιας και πρόκειται για φιλικό και σε συνδυασμό των περισσότερων αποτελεσμάτων των δύο ομάδων, θα ποντάρω στα 2 έως 3 γκολ, μία επιλογή που πιάνει πολλά από τα τελικά τους σκορ.





ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΒΛΕΨΗΑΠΟΔΟΣΗΒΕΤ
18:30Αυστρία – ΣλοβακίαUnder 2,5 Goal1.8320 Units
19:00Λουξεμβούργο – Σκωτία2-3 Goal1.9520 Units
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ??JOKER BET
⚽JOKER BET⚽ 1500
ΚΕΡΔΗ  
ΑΠΟΔΟΣΗ  
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ  
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ  
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ??JOKER BET
⚽JOKER BET⚽ 1500
ΚΕΡΔΗ  
ΑΠΟΔΟΣΗ  
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ  
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ  
Previous Article

Epsom: Ο “BOLSHOI BALLET” πρώτη επιλογή για το Αγγλικό Ντέρμπι!!!

Next Article

Χρησμός μαντείου Δελφών για SEGUNDA και SERIE A με απόδοση(3.50).