25 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Προβάδισμα στην έδρα

Ξεκινάνε απόψε τα δύο πρώτα ζευγάρια για τα playoff στη Euroleague με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα για τη νίκη. Ο Κώστας Αμοιρίδης αναλύει τις αναμετρήσεις και κρατά δύο επιλογές.

Καλημέρα και καλή στοιχηματική εβδομάδα σε όλους. Εξαιρετικά έκλεισε και η Κυριακή μας με ένα ακόμα ταμείο και 2/2 επιλογές να περνάνε. Με καλή διάθεση και ψυχολογία μπαίνουμε σε μία καυτή ευρωπαϊκή εβδομάδα όπου θα έχουμε τα δύο πρώτα παιχνίδια στα playoff της Euroleague. Φυσικά, όπως είναι λογικό, οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και λόγω έδρας. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε από τα δύο σημερινά παιχνίδια.

Θυμίζω ότι εδώ μπορείτε να δείτε ξανά την ανάλυση για τα 4 ζευγάρια και τα μίνι μακροχρόνια στοιχήματα που έχουμε κρατήσει.

(21:15) Μονακό-Μακάμπι Τελ Αβίβ

Το πιο αμφίρροπο από τα τέσσερα ζευγάρια με διαφορά, καθώς οι δύο ομάδες θεωρώ ότι ταιριάζουν η μία στην άλλη και αναμένω να δούμε σκληρή μάχη. Δεν είναι απίθανο η σειρά να πάει μέχρι το τέλος. Ενόψει του σημερινού αγώνα η Μονακό θα έχει στη διάθεσή της όλους τους παίκτες με τον προπονητή να μπορεί να υπολογίζει και στους Λόιντ και Μονέκε. Από την άλλη πλευρά, ο Κάτας υπολογίζει στον Πόιθρες, ο οποίος μάλιστα πήρε χρόνο συμμετοχής και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι. Επίσης λογικά διαθέσιμος θα είναι και ο Λορέντζο Μπράουν μετά τον τραυματισμό του.

Είναι ένα ζευγάρι που δύσκολα βγάζεις άκρη με τον τελικό νικητή. Μετά το περσινό και την αποτυχία πιστεύω ότι η Μονακό θα είναι πιο συγκεντρωμένη και έτοιμη στο στόχο της. Έχει το προβάδισμα λόγω έδρας, όμως θα χρειαστεί να το αξιοποιήσει στο έπακρο, σε συνδυασμό και με την εμπειρία και το ταλένο των παικτών. Αντίθετα η Μακάμπι διαθέτει μπόλικη ενέργεια, δύο παίκτες μαέστρους στην περιφέρεια και ένα κόσμο από πίσω που τη στηρίζει.

Σε τέσσερα ματς που έχουν βρεθεί οι δυό τους συνολικά, ανεξαρτήτως έδρας, με τους γηπεδούχους να μετράνε 2/2 έκαστος. Πιστεύω ότι η Μονακό θα μπει δυνατά να ξεκινήσει με το δεξί και να πάρει το προβάδισμα στη σειρά.

Εκτίμηση:

Με νικητή δεν θέλω να μπλέξω αν και βλέπω τη Μονακό να κάνει το πρώτο βήμα απόψε. Aντίθετα θα πάω σε ένα ειδικό στοίχημα για το Μπάλντγουιν, καθώς λόγω και της ανετοιμότητας του Μπράουν περιμένω να μείνει αρκετή ώρα στο παρκέ . Επιλογή το over 30 αγωνιστικά λεπτά του σε απόδοση 1,87.

(21:45) Ρεαλ Μαδρίτης-Παρτζίαν

Δύσκολη αποστολή για την Παρτίζαν, ωστόσο με τον Ομπράντοβιτς στον πάγκο μπορεί να πετύχει πολλά. Μπορεί η Ρεαλ φέτος να μην είναι στην καλύτερη της χρονιά, ωστόσο παραμένει μία τρομερά δυνατή ομάδα, με πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μπανταλόνα ήταν αρκετά καλή και πέρασε μάλιστα με σχετική άνεση. Σημαντικότερο όλων φυσικά η επιστροφή στη δράση για Ντεκ και Χεζόνια αλλά και του Ράντολφ. Δεν έγινε το ίδιο όμως και με τον Πουαριέ.

Αντίθετα η Παρτίζαν πέρασε δια πυρός και σιδήρου από την έδρα της Μπούντουσνοστ με δύο βολές στο φινάλε του παιχνιδιού. Αμφότεροι οι προπονητές μοίρασαν το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι για τα δύο μεσοβδόμαδα ματς. Προφανώς το προβάδισμα είναι στη μεριά της Ρεαλ Μαδρίτης, η οποία πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το παιχνίδι.

Θυμίζω ότι στην κανονική διάρκεια οι δύο ομάδες κέρδισαν με σχετική άνεση στην έδρα τους η καθεμία. Επίσης πολύ σημαντικό ότι η Ρεαλ Μαδρίτης παραμένει εντός έδρας αήττητη κόντρα στην Παρτίζαν έχοντας το απόλυτο 9/9 νίκες.

Εκτίμηση:

Αφήνοντας στην άκρη το κομμάτι του νικητή θα στραφώ σε ένα ειδικό στοίχημα πάνω στον καυτό το τελευταίο διάστηαμ Μούσα ο οποίος τραβάει αρκετά επιθετικά. Επιλογή το Over 1.5 εύστοχο τρίποντο σε απόδοση 1,80.

Μονά Αποδεκτά:

21:15 Μονακό-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Μπάλντγουιν Over 30 αγωνιστικά λεπτά || 1,87 @ 10 Units

21:45 Ρεαλ Μαδρίτης-Παρτίζαν: Μούσα Over 1.5 εύστοχο τρίποντο || 1,80 @ 15 Units

Previous Article

La Liga: Στενά τα περιθώρια της Μπέτις

Next Article

Super League: Χωρίς απώλειες ΑΕΚ, Παναθηναϊκός