19 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Πρεμιέρα με ζευγάρι προβλέψεων στο Κόπα.

Καλημέρα  σας  από τα έγκατα του στρατηγείου παρατήρησης του μέντιουμ.

Έναρξη σήμερα το βράδυ για τη διοργάνωση με 2  παιχνίδια και άλλα 2 να ακολουθούν αύριο. Εγώ σας έχω λοιπόν 1 πρόταση για έκαστη μέρα  διεξαγωγής  καθώς σε αυτά τα ματς βρήκα τα  VALUE BET μας.

14/6      Κολομβία – Ισημερινός     (03:00)

Έξω ο Χάμες Ροντρίγκεζ για την Κολομβία και κάπου εδώ θα αρκούσαν τα επιχειρήματα μου για να κοντράρουμε το φαβορί της αναμέτρησης. Έχω και άλλα στο ειδικό μου πανέρι όμως  φίλοι. Η πορεία του Εκουαδόρ στα προκριματικά του Κατάρ 2022 μας δείχνει το δρόμο παρά την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι από το Περού. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα με (15-8) τελικές και (70-30) κατοχή για τους χαμένους μάλλον στην τύχη πρέπει να το χρεώσουμε.

Ας πεταχτούμε όμως μέχρι τον περασμένο Νοέμβρη και το 6-1 μεταξύ των 2 ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου. 4 γκολ πριν την ανάπαυλα μέτρησαν οι Καφετέρος και το 1 που έβαλαν ήταν με πέναλτι του απόντα σήμερα Ροντρίγκεζ! Μετά από τέτοιο στραπάτσο , πώς δίνουν τέτοιες αποδόσεις στην Κολομβία μόνο οι μπουκ ξέρουν.

Επίσης πολύ σημαντικές οι απουσίες του μεσοεπιθετικού Κιντέρο και του αμυντικού χαφ Λέρμα για τους τυπικά γηπεδούχους. Έξω και ο Οτέρο  λόγω θετικού τεστ στον ιό.

Σημαντικές απουσίες για τον Ισημερινό δεν υπάρχουν.

Στους τελευταίους 6 αγώνες έχουν (2-2-2) η Κολομβία και (3-0-3) το Εκουαδόρ.

Όλα εκ των οποίων όβερ για τους Καφετέρος  και 4/6  όβερ για τους Λα Τρι.

Εκτίμηση :

Οι ομάδες δείχνουν επιρρεπείς στο όβερ που έχει και καλή απόδοση μάλιστα (2.20) . Εμείς όμως θα φυλαχτούμε καθώς είναι πρεμιέρα και περιμένουμε επιφυλακτικό παιχνίδι . Θα πάμε με την κάλυψη 2 σημείων (Χ2) που μας αποφέρει την ίδια σχεδόν απόδοση με τη νίκη της Κολομβίας.(1.95)

Ο ορισμός του VALUE BET  σε ισοδύναμες ομάδες φίλοι μου.

Η επόμενη μας επιλογή μας πάει μία ημέρα μετά στην αναμέτρηση της Αλμπισελέστε με τη Χιλή.

15/6     Αργεντινή – Χιλή    (00.00)

Η Αργεντινή αντιμετωπίζει τη Χιλή, μια ομάδα που έκανε τη ζωή πολύ δύσκολη για τους παίκτες του Scaloni μόλις πριν από λίγες ημέρες, όταν τους κράτησε ισόπαλους 1-1 σε ένα παιχνίδι πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Παρά το γεγονός ότι η Αλμπισελέστε φαινόταν μακράν η πιο ολοκληρωμένη πλευρά , δεν κατάφερε για μια ακόμη φορά να έχει ουσία.

Μια δραματική ισοπαλία 2-2 με την Κολομβία την περασμένη εβδομάδα σημαίνει ότι η παρέα του Λιονέλ έρχεται σε αυτό το τουρνουά χωρίς να έχει κερδίσει ούτε ένα παιχνίδι το 2021.

Παρά τη μισή δεκαετία που έχει περάσει από τον τελευταίο τίτλο της, η αρχική 11άδα της Χιλής παραμένει σχεδόν η ίδια, με την παλιά φρουρά των Αλέξις Σάντσεζ και Εντουάρντο Βάργκας να ηγούνται της επίθεσης και τους Κλαούντιο Μπράβο, Γκάρι Μεντέλ και Μαουρίτσιο Ίσλα να αποτελούν την άμυνα.

Η Λα Ρόχα  μετά  την ισοπαλία με τους Αργεντινούς έφερε… άλλη μια ισοπαλία με τη Βολιβία αυτή τη φορά 1-1.

Του  Χ το… σύννεφο λοιπόν οι 2 ομάδες και είμαι σίγουρος ότι οι λάτρεις του σημείου τρίβετε ήδη τα χέρια σας.

Μόνος απών για τους γαλάζιους ο Ρομέρο , ενώ για τη Χιλή o  Αλέξις Σάντσεζ μετά από μυϊκό τραυματισμό στην προπόνηση πιθανόν να χάσει όλη τη φάση των ομίλων!

Με αυτή την απουσία σίγουρα αλλάζει το πλάνο της και θα πάει σε ένα  4-2-2-2 με δίδυμο  Βάργκας και Μενέσες μπροστά.  Ένα απλό 4-4-2 είναι δηλαδή , με τους πλάγιους μέσους λίγο πιο προωθημένους .

Εκτίμηση :

Πάντα δυνατά μπαίνει στα ματς η Αργεντινή και  το 1 ημίχρονο (2.25) δείχνει δυνατό. Γιατί όμως να κινδυνέψουμε και να μας ανέβει η πίεση μετά μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου; Πάμε στο 1ο γκολ στο ημίχρονο για τους γαλάζιους (2.07) και ησυχάζουμε αγαπημένοι φίλοι. Είμαι άλλωστε και σε επικίνδυνη ηλικία το δόλιο μέντιουμ.

Πρόταση :

14/6 – 03.00 Κολομβία – Ισημερινός Χ2 (1.95) @ 50 UNITS

15/6 – 00.00 Αργεντινή – Χιλή 1ο γκολ στο 1ο ημίχρονο Αργεντινή (2.07) @ 50 UNITS

Previous Article

French Open, με απόδοση 1,854

Next Article

Euro 2020: Ακούστε τις επιλογές μας για την 3η ημέρα στον Overfm 104,90.